Çok utanıyoruuum :( saçmaladım

valla çok iyi yazmışsınız.
aman bi daha da muhattap olmayın. sonra böyleleri kendilerini adamdan sayıyor. bi havalar falan
Hala ısrar ediyo. İlk zamanlar ben yüz vermezkende böyleydi. Hayır cevabı almak erkekler için cezbedici bişey sanırım. Bunu benim için bitmeden yapsa neolurdu ki, o zamanlar kıymet bilse.

mesajı gör ve cevap verme gör cevap verme gör cevap verme umut içinde tükensin engelleme.sende hiç bişey yazma tut kendını kararlı olduğunu gorsun.daha çok koşar peşinden yelkenleri suya ındırısen tekraarrr tekrarrra uzulursun.burnun havada olsun bıraz.

Israrlarına dayanamayıp cevap vermeyin sakın. Sonu hep hüsran olacak, hep bi oyun hep bi oyun. Ben de böyle bi dengesize, ne zaman itsem kıymetli, ne zaman dönsem kıymetsiz oldum falan. Sonra başkasını bulup beni bıraktı, onla nişanlandı beni yokladı, evlendi yine yokladı, yani elindekinin değerini bilmeyip, hep bir arayış, hep bi bunalımlar. Bir sene öncesine dönebilseydim mesela öyle birine hiç vakit harcamazdım. İlk gördüğün dengesizliğinde tekmeyi basmalısın.

Şuanlık sustu. Bi daha yazarsa engelleyim diyodum. Okundu yapmak mı daha ağır engellenmek mi, hangisini yapsam?

Ay ne iğrenç siz evlenmiş olsanız başkasına da yazardı. İyiki olmamış. Gerçekten adam olacağını bilsem bi kez daha deneyelim derdim ama hiç ihtimal vermiyorum.

İnsan bazen hiç yapmayacağı şeyleri yaparken buluyor kendini. Dert etmeyin, herkesin saçmaladığı, hatırladıkça utanç duyduğu bir hikayesi muhakkak vardır. Yalnız bence artık cevap yazmayın çünkü belli ki dengesiz. Bırakın eğer gerçekten çok denemek istiyorsa biraz uğraşsın. İlk mesajında pişman oldu diyerek gitmeyin. Adamın ne yaptığı belli değil çünkü.

Aynen öyle güvenemeyeceğim bi karaktermiş ama çok farklı yansıtmış kendini bana. Pişman olduğunada çok inanmıyorum boşta kalmıştır muhtemelen.

Ay ne iğrenç siz evlenmiş olsanız başkasına da yazardı. İyiki olmamış. Gerçekten adam olacağını bilsem bi kez daha deneyelim derdim ama hiç ihtimal vermiyorum.

Vermeyin, olmaz, huylu huyundan vazgeçmez. Şükredin hatta dengesizliğini baştan gösterdiğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…