- 21 Şubat 2018
- 39
- 9
- 1
- 25
- Konu Sahibi Papatyadiyebiri
Cok mu saçma???Derdiniz çok güzelmiş güle güle kullanın ne diyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok mu saçma???Derdiniz çok güzelmiş güle güle kullanın ne diyeyim
Aynen öyle ama ayıp bir durum değil demiGeçmiş gitmiş şeyler için üzülme artık. Bence de sen istemediğini belirttiğinde hemşirenin seni dinlemesi gerekliydi. Yok o yüzlerce meme görüyodur, seninkini görse de bişey değişmez diyenler olmuş, o her gün görmeye alışkın olabilir. Ama 18 yaşındaki bir genç kız her gün ekg çektirmeye gidip göğsünü açmıyor sonuçta. Utanması çok doğal, herkes 18 yaşını hatırlasın bence. :)
E yani şuan sonuçlarının temiz çıkmasına sevineceğine taktığın şeye bakCok mu saçma???
Aynen öyle ama ayıp bir durum değil demi
Arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim kalbimde ağrı vardı ilk baş Ekg çektirilecek dediler neyse sıra bana geldi ve erkek stajyer vardı yani daha lise stajeri sağlık kolejine giden biri benimle aynı yaşta hemşire ablalar da vardı ve ben çok utandim sonuçta erkek vardı ve daha lise stajeri ben hemşireye söyledim rahatsız oluyorum stajerden dedim hemşire ablada utanma stajer O dedi onun da öğrenmesi lazim dedi ekg cektirenler bilir göğsünüzu aciyorsunuz Ekg'nin çekilmesi İcin ve ben çok utandım ya aynı yaştayim o cocukla ve daha lise stajeri yani hemşire o çocuğun yaninda açtı çok utandım çok utanıyorum kendimi çok kötü hissediyorum ya gogusumu gördü hemşire ablaya soyledim yok doktorlarda stajer oluyor stajerlerden cekinmene gerek yok dedi ama bu çocuk tıp fakültesi öğrencisi değil ki hani okulunu bitiripte doktor olmayacak ki mezun olduğunda ekg cekmeyecek doktorda olmayacak yani başka alanlarda calisacak simdi ztn saglik liselerinde 3 tane alan var hemsire yardimciligi ebe yardimciligi sağlık bakim teknisyenligi baska da bi alan yok mezun olunca hemsire fln olmuyorsun yani sinirim bozuldu utancımdan yerin dibine girdim
Gün gelip doğumda belki sonradan mesleği bırakacak olan erkek doğum doktoruna da açmak zorunda kalabilirsiniz. Yani olayın o mesleğe devam edecek olup olmamasıyla alakası yok. O an orada size yardım etmekle mükellef. Meme yani bu sadece. Bildiğimiz emzirmek için orada bulunan meme. İnekte de var, kedide de var. Çok şeyapmayın. Ben memeden çok kalbimin içine kadar aleti bastırdıklarında küfürlerimi tutmaya harcadığım çabadan yakınmıştım şahsen çektirdiğimde.Arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim kalbimde ağrı vardı ilk baş Ekg çektirilecek dediler neyse sıra bana geldi ve erkek stajyer vardı yani daha lise stajeri sağlık kolejine giden biri benimle aynı yaşta hemşire ablalar da vardı ve ben çok utandim sonuçta erkek vardı ve daha lise stajeri ben hemşireye söyledim rahatsız oluyorum stajerden dedim hemşire ablada utanma stajer O dedi onun da öğrenmesi lazim dedi ekg cektirenler bilir göğsünüzu aciyorsunuz Ekg'nin çekilmesi İcin ve ben çok utandım ya aynı yaştayim o cocukla ve daha lise stajeri yani hemşire o çocuğun yaninda açtı çok utandım çok utanıyorum kendimi çok kötü hissediyorum ya gogusumu gördü hemşire ablaya soyledim yok doktorlarda stajer oluyor stajerlerden cekinmene gerek yok dedi ama bu çocuk tıp fakültesi öğrencisi değil ki hani okulunu bitiripte doktor olmayacak ki mezun olduğunda ekg cekmeyecek doktorda olmayacak yani başka alanlarda calisacak simdi ztn saglik liselerinde 3 tane alan var hemsire yardimciligi ebe yardimciligi sağlık bakim teknisyenligi baska da bi alan yok mezun olunca hemsire fln olmuyorsun yani sinirim bozuldu utancımdan yerin dibine girdim
Ben memeden popodan ziyade şeyden korkuyorum. Hastanelerde bizim kaydımızı öğrenip peşimize düşerler mi diye? Hadi kontrol amaçlı gördü geçti de kafaya takıp peşimize düşer mi paranoyası var. Anamız danamız hepsi ekranda çıkıyor malum.Haklısın ama sürekli bir erkek doktorunun onunde ekg cektirmiyoeu
Herkes bizim gibi dusunse keske erkekler memeyi afadersin baska bi amac goruyorlar o kadar sapık pislik insanlar var ki cevremizde insan korkuyor kime guvenip kime guvenmicez bilmiyorum
ahaha yok ya herkes bizim gibi bula bula bizi mi bulcaklar binlerce kisinin kaydi var orda oyle bisi olmaz kiBen memeden popodan ziyade şeyden korkuyorum. Hastanelerde bizim kaydımızı öğrenip peşimize düşerler mi diye? Hadi kontrol amaçlı gördü geçti de kafaya takıp peşimize düşer mi paranoyası var. Anamız danamız hepsi ekranda çıkıyor malum.
İşte o tüyü bitmemiş stajyerlerin asıl korktuğum tarafı o :)ahaha yok ya herkes bizim gibi bula bula bizi mi bulcaklar binlerce kisinin kaydi var orda oyle bisi olmaz ki
Arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim kalbimde ağrı vardı ilk baş Ekg çektirilecek dediler neyse sıra bana geldi ve erkek stajyer vardı yani daha lise stajeri sağlık kolejine giden biri benimle aynı yaşta hemşire ablalar da vardı ve ben çok utandim sonuçta erkek vardı ve daha lise stajeri ben hemşireye söyledim rahatsız oluyorum stajerden dedim hemşire ablada utanma stajer O dedi onun da öğrenmesi lazim dedi ekg cektirenler bilir göğsünüzu aciyorsunuz Ekg'nin çekilmesi İcin ve ben çok utandım ya aynı yaştayim o cocukla ve daha lise stajeri yani hemşire o çocuğun yaninda açtı çok utandım çok utanıyorum kendimi çok kötü hissediyorum ya gogusumu gördü hemşire ablaya soyledim yok doktorlarda stajer oluyor stajerlerden cekinmene gerek yok dedi ama bu çocuk tıp fakültesi öğrencisi değil ki hani okulunu bitiripte doktor olmayacak ki mezun olduğunda ekg cekmeyecek doktorda olmayacak yani başka alanlarda calisacak simdi ztn saglik liselerinde 3 tane alan var hemsire yardimciligi ebe yardimciligi sağlık bakim teknisyenligi baska da bi alan yok mezun olunca hemsire fln olmuyorsun yani sinirim bozuldu utancımdan yerin dibine girdim