- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi Papatyadiyebiri
Gecmis olsun
Sonucta herkes isini meslegini yapiyor
Sonucta herkes isini meslegini yapiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dikkat ettimde Sen saglik lisesine falan gitmek istedinde gidemedin mi :) utanmandan bahsettin tamam bide surekli her yazisinda bu cocuk hemsire olmayacak saglik meslek liselerinde yardimcilik bolumleri var sadece diyip durdun :)Bu çocuk tıp fakültesinde okumuyor doktor olmayacak yani liseyi bitirdiginde bu cocuk ekg'de çalışmayacak ztn 3 tane alanlari var ebe yardimciligi hemsire yardimciligi ha bide sağlık bakım teknisyenligi
iste sonuc olarak belki bi daha asla gormeyeceksin o cocugu rahatsiz olma tabiki utaniyoruz cok normal ben ilk jineko randevumda hayatimda ilk kez gidip asiri tedirgindim muane olduktan sonra midem bulanmisti :/ ama sen rahat ol belki hic karsilasmicaksin dahaHm ama ben çok tedirgin olmazdim sonuçta doktor ama benimkisi daha stajyer ve liseyi bitirince ekg fln çekmeyecek bu onun görevi değil çünkü ve liseyi bitirince de ne olacagi belli degil baska bi alandan mezun olacaklar
Haklısınız ama işte üniversite öğrencisi değil sonuçta daha lise öğrencisi ne olacağı belli değil belki ünide sağlık okumayacak hani eskisi gibide degil sağlık liseleri üni okuman zorunlu artık
bende devlet hastanesine gittim. sende oraya git bir dahakine istersen. (Siyami Ersek)Hmm yani ben önceden de cektirmistim orda da oyle cekmislerdi tabi devlet hastanesiydi hepside
Hihihiboşuna dert ediyorsun ilk gördüğü memede son gördüğü memede senin ki değil
Bu kadar stres yapma ilerde doğumunada stajer ebe yardımcısı girer çık burdan mı diyeceksin
Benim göğsümde kitle vardı ilk muayene erkek doktora denk geldim sonra ulturasonda soyundum sonra lokal ameliyat kararı verildi yine erkek doktorve direk onun üstüne çalışıyor yani yeşil örtüyle çercevelenmiş bir meme düşün
ben baya gülmüştüm (lise okuduğum dönem) dotora sen yapamıyorsan ben yardımcı olayım şu ipi ben tutayım mı demiştim hatta stajer cağırmıştı hepsi başka ameliyattadı öyle denk gelmedi yani takılacak bir durum yok bunda