• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok utanıyorumm

Yaşın 18 miş. Seninle ilgilenen stajyer de senin yaşlarındaymış. Normalde muhafazakar değilim, ekg çekilirken yaldır yaldır meme de açtım, gümbür gümbür vajinal doğum da yaptım, kimse askıntı olmadı. Ama şu var, gençsin, ergensin, utanman normal. Hemşire belki sırf senin utanmaman için geçici önlem alabilirdi. Çekinilecek bir şey yok, sağlığımız tohturlara emanet. Onlar da stajyer olarak başladılar ama ne bilim ben hemşire olsam, ergenlik çağındaki bir genç kız, akranından utanıp sıkılmasın diye önlem alabilirdim.

Ama yine de büyütülecek bir şey yok. O stajyer seni hatırlamıyordur bile. Bütün gün Heyecanla iş kovalamıştır bence.
Haklısınız ama işte üniversite öğrencisi değil sonuçta daha lise öğrencisi ne olacağı belli değil belki ünide sağlık okumayacak hani eskisi gibide degil sağlık liseleri üni okuman zorunlu artık

Ben rahatsız olurdum açıkçası. Doktor değil hemşire değil mesleği bu değil. Sadece sağlık üzerine lise okuyor soyledigine göre. Kabul etmezdim galiba. Ama olan olmuş artık düşünmeye utanmaya değmez. Sadece her şeye boyun eğmek zorunda değilsin ordan çıkıp gidebilirsin veya hayır istemiyorum çıksın diyebilirsin bir dahakine.
Zaten dedim rahatsız olurum ben dedim ama hemşire utanma dedi sonuçta o stajer onunda öğrenmesi bilmesi gerekiyor dedi

Stajer değil " stajyer"
Evet yerinde olsam ben de utanirdim. Normal utanman ama çok ta kafana takma.
Çok ta değil, çok da :D :D

Bu arada ergenlikten dolayı, bence de hemşire biraz önlem olabilirdi. Ne yani, bütüngün meme görüyorsa ve gelen bi hastanın memesinin de görmeyiversin ne var ki yani? Zaten şu an, ergenlik çağı olduğu için utanman bence normal. Salla boşver. :)

Üniversite stajeri olsa ne değişecekti anlamıyorum...
Çünkü o bölümü bitirmesi yüksek bi ihtimal ama bu daha lise ünide başka bir bölüm seçme ihtimali var şu andaki sistem çok farklı sağlık liselerinde hemşire fln olmuyorsun bitirdiginde yardımcı oluyorsun ebe yardimciligi sağlık bakım teknisyenligi fln var hemşire olmak istiyorsanda 4 yıllık üni kazanman gerekiyor

Arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim kalbimde ağrı vardı ilk baş Ekg çektirilecek dediler neyse sıra bana geldi ve erkek stajyer vardı yani daha lise stajeri sağlık kolejine giden biri benimle aynı yaşta hemşire ablalar da vardı ve ben çok utandim sonuçta erkek vardı ve daha lise stajeri ben hemşireye söyledim rahatsız oluyorum stajerden dedim hemşire ablada utanma stajer O dedi onun da öğrenmesi lazim dedi ekg cektirenler bilir göğsünüzu aciyorsunuz Ekg'nin çekilmesi İcin ve ben çok utandım ya aynı yaştayim o cocukla ve daha lise stajeri yani hemşire o çocuğun yaninda açtı çok utandım çok utanıyorum kendimi çok kötü hissediyorum ya gogusumu gördü hemşire ablaya soyledim yok doktorlarda stajer oluyor stajerlerden cekinmene gerek yok dedi sinirim bozuldu utancımdan yerin dibine girdim :KK43:
Millet nerelerini açmak zorunda kalıyor:)) utanma sağlık bu

Çok ta değil, çok da :KK70: :KK70:

Bu arada ergenlikten dolayı, bence de hemşire biraz önlem olabilirdi. Ne yani, bütüngün meme görüyorsa ve gelen bi hastanın memesinin de görmeyiversin ne var ki yani? Zaten şu an, ergenlik çağı olduğu için utanman bence normal. Salla boşver. :)
Normalde doğru yazmaya çok dikkat ederim ama stresten nasıl yazdigima bile dikkat etmedim bu arada teşekkür ederim görüşün için :)

Utanacak bir şey yok yavrucum, senin gibisinden günde kaç tane görüyor onlar bıkmışlardır artık. İleride kadın doğuma da işin düşecek, doğumdur vesaire, o zaman da doktor vajinamı görmesin doğurmam mı diyeceksin? Rahat ol, dert etmen gereken sağlık mensupları değil.

Millet nerelerini açmak zorunda kalıyor:)) utanma sağlık bu
Aynen erkek doktor olsa bu kadar kötü olmazdim heralde çünkü artık o doktor olmuş yani ama bu daha sağlık lisesine giden bir stajyer yani sonu ne olacak bilmiyoruz belki ileride sağlık okumayacak şimdi sağlık lisesinde alanlar da kalktı sadece ebe yardimciligi h.yardimcilihi fln var

Evet ama sonuçta stajer yani doktor olsa neyse ya da üniversite stajeri olsa neyse daha lise yani doktor olacağı kesin değil belki ilerde sağlıkçı olmayacak yani
Tecrübe kazanmadan pat! diye doktor olamaz ki. Utanacak bir şey yok. O stajyerde utana sıkıla öğrenmeye, tecrübe kazanmaya çalışıyor.

Evet yaşından dolayı ve çekindiğin için ufak bir önlem alınabilirdi ama sağlığın ayıbı olmaz kendini bu kadar üzme.
Ben doğumdayken sürekli birileri gelip doktor hanım şu hemşireyi alıp şunu göndersek; diğer asistan gelebilir mi diye soruyordu. Hatta biri geçmiş olsun bile dedi ki ben önümdeki perdeden yüzünü göremiyordum :bicak:

Utanacak bir şey yok yavrucum, senin gibisinden günde kaç tane görüyor onlar bıkmışlardır artık. İleride kadın doğuma da işin düşecek, doğumdur vesaire, o zaman da doktor vajinamı görmesin doğurmam mı diyeceksin? Rahat ol, dert etmen gereken sağlık mensupları değil.
Evet ama erkek doktor olsa böyle utanmazdim ama bu daha liseye giden stajyer mezun oldugunda ekg cekmiyecek heralde çünkü lisede böyle bir bölüm yok :)

Evet ama erkek doktor olsa böyle utanmazdim ama bu daha liseye giden stajyer mezun oldugunda ekg cekmiyecek heralde çünkü lisede böyle bir bölüm yok :)

Hayatım o çocuğun ilk gördüğü meme seninki değildir öğrensin diye kimbilir kaçıncı yaptırışlarıdır. O stajyerleri canları burnunda çalıştırıyorlar zaten, herkesin memesini tek tek düşünecek vakti yoktur inan ki. Tamam utanmışsın da hayatı kendine zindan edecek bir şey yok, benim bikinimin üstü tak diye açıldıydı plajda birdenbire herkese sergiledim valla. Ben napayım ehehe, kimbilir kimler gördü de ne yapalım olan oldu. Dert etme.

Back