- 29 Nisan 2015
- 26.566
- 91.299
-
- Konu Sahibi gozumunnuru0
Bu benim düşüncem konun avukatlığı size düşmez. Şahsın gerçek olmadığını düşündüm ve açıklamamı yaptım ayrıca size açıklama yapmak zorunda değilim düşüncemi beğenir beğenmezsiniz. edep diyorum nasıl anlarsanız..
Tövbe69 yapmıyor musunuz? Zaten görüyor olması lazım. Oral sekse izin vermiyor musun?
69 yapmıyor musunuz? Zaten görüyor olması lazım. Oral sekse izin vermiyor musun?
Saatlerce olmasa bile izlemek istiyor
SİZ YAPIYORMUSUNUZ NİL HANIM69 yapmıyor musunuz? Zaten görüyor olması lazım. Oral sekse izin vermiyor musun?
Aman yok ya konu sahibi kompleksli ya adam iki dk bakmışsa saatlerce izliyor olarak yorumlandırıyordur bana hiçte oturup çekirdek çitleyerek izliyormuş gibi gelmedi tamamen konu sahibinin abartması.
Seyretmek istiyor derken konu sahibi yanlış telaffuz etti bence kimse durup onu öylece seyretmez manzara seyreder gibi de. Hani o olay olurken önden bir şey yapılır o esnada orayı da görmek belki öpmek falan istiyordur ama oraya geldiğinde konu sahibesi kaçıyorsa kapatıyorsa eşi de o yüzden kızıyordur yoksa tabii ki dakikalarca durup seyredecek değil ama ilişki sırasında da görmek ister haliyle yani.
5 eylül 2015 :)Yeni uyesin demek
Afyan patlaması nedir ki???Başlarda bende senin gibiydim. Ne zaman hamile kaldım Afyon patladı bende. 5 ay boyunca ağda mi eşim yaptıgayette memnundu galiba