Çok utanıyorum

Yıl 2016 hala bu şekilde sorunlar dewam mı ediyor...
Aile yapısından kaynaklı olabilir mi, cocukluğuna inmek lazım :işsiz::işsiz:

Bende çok utanırdım 27 yaşıma kadar da böyle devam etti başkasına ağda dahi yaptırmadım kendim bile bakmamıştım çok utanırdım ha şimdi eşim aç bakıyım mı diyo hayır zaten sevişme loş ışıkta oluyo karşıma geçip izlese ben de bi gerilir toparlanma ihtiyacı hissederim ama öyle olmuyo. Biraz abartmışsın yapma.

1 yıl olmuş hala neyin utanması onu anlamadım.
İnsanlar evlendikleri gün eşinin yanında rahatça soyunuyor o rahatlığı buluyor. Siz abartıyorsunuz galiba ilerde çocuk olduğunda doğumu nasıl yapacaksınız. ? Doktor vajinayı görmesin diye sezeryan mı olacaksınız.
sezeryanda da görüyor . en basit sonda takacak . :)

Bu öyle bi utanma değil kendimden utanmıyorum aksine fiziğim falan çok hoş sadece oraya bakmasından utanıyorum

E tamam bu güzel bir şey değil mi
Utanmak bence güzel bir duygu

Sonuçta biriyle konuşuyorum diye kızarıp utanmıyorsunuz. En mahrem organınıza bakılınca utanıyorsunuz.

Cinsel hayatınızı etkilemiyorsa, sizin tatmininizi, alacağınız zevki kısıtlamıyorsa bence utanmaya devam edin.

Utandığınız için rahatsız olmamaya çalışın.

iğrenç organı izlemenin neyi güzel yahu arkadaşlar konu sahibesi bende senin gibiyim 5 yıllık evliyim ve hala göğüslerimden utanırım. bu cok normal bir durum zamanla aşarsınız.

Sen sürekli açıp eşine teşhir mi ediyosun vajinanı bu nasıl bir konu arkadaş 10 yıllık evliyim ilkkez böylesini duydum bu tür mevzuları sevmiyorum dahil de olmuyorum ama seninki hakkikaten ilginç az edep yahu.....

Sen sürekli açıp eşine teşhir mi ediyosun vajinanı bu nasıl bir konu arkadaş 10 yıllık evliyim ilkkez böylesini duydum bu tür mevzuları sevmiyorum dahil de olmuyorum ama seninki hakkikaten ilginç az edep yahu.....

karı koca arasında ne edebinden bahsediyosunuz ki? sevmiyorum dahil olmuyorum diyosunuz ama kadına edep yahuu diyosunuz.

karı koca arasında ne edebinden bahsediyosunuz ki? sevmiyorum dahil olmuyorum diyosunuz ama kadına edep yahuu diyosunuz.
Bu benim düşüncem konun avukatlığı size düşmez. Şahsın gerçek olmadığını düşündüm ve açıklamamı yaptım ayrıca size açıklama yapmak zorunda değilim düşüncemi beğenir beğenmezsiniz. edep diyorum nasıl anlarsanız..

X