- Konu Sahibi gozumunnuru0
ahahaha ay bunu bir an yanlış anlayıp oldum, sonra doğrusunu anlayınca kendime çok güldümGüzel tabi
41 kere maşallah
tü tü tüüüü
Ben gördüm yani canlı canlı değil ama resimler bile bu kadar güzelse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahaha ay bunu bir an yanlış anlayıp oldum, sonra doğrusunu anlayınca kendime çok güldümGüzel tabi
41 kere maşallah
tü tü tüüüü
Ben gördüm yani canlı canlı değil ama resimler bile bu kadar güzelse
Oturup karsisina saatlerce seyrediyormuda kavga ediyorsunuz.
bence sizin tepkiniz ilginç olmuş. açabilir. organ onun koca onun?Sen sürekli açıp eşine teşhir mi ediyosun vajinanı bu nasıl bir konu arkadaş 10 yıllık evliyim ilkkez böylesini duydum bu tür mevzuları sevmiyorum dahil de olmuyorum ama seninki hakkikaten ilginç az edep yahu.....
bence sizin tepkiniz ilginç olmuş. açabilir. organ onun koca onun?
size edepsizce geliyor olabilir, 10 yıl içinde herhalde etrafınızdaki insanlar gelip" benim kocam baktı, benimkine ben gösterdim" dememiştir. ama arkadaşlarınızın eşleri ile evin içinde yaptıklarını bizler bilemeyeyiz.
Bu mantıkla dünyanın en güzel hayvanı da yarasa heraldeniye cirkin olsun ki orasi gunes gormediginden,yipranmadigindan emin ol cok daha guzel..
cilt mantigi.gunes gormeyen cilt iyidir.Bu mantıkla dünyanın en güzel hayvanı da yarasa heralde
20 yasina kadar orgnina bakmayan arkadasiniz temizliginide hic yapmamisEvliliğiniz yeni mi? Belki tam olarak alışamadınız cinselliğe?
Bir de yetiştirme tarzından da kaynaklanıyor olabilir. 20 yaşına kadar kendi organına hiç bakmamis bir arkadaşım var. Siz de böyle misiniz? Yavaş yavaş alıştırmaya çalışın kendinizi.
Sonda mı ayy o çok kötü diyorlar.sezeryanda da görüyor . en basit sonda takacak . :)