Çok utanıyorum

gozumunnuru0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
17
1
Eşimin vajinamı görmesinden, göstermekten çok utanıyorum. bunu aşamıyorum ve en baştan beri bu sorun oluyor artık bunun kavgası yüzünden cinsellitek soğumak üzereyim ben anormal miyim gerçekten utanıyorum vücudumdan utanmıyorum ama ordan utanıyorum. Bunu nasıl aşabilirim (

Çok ilginç. Neden ki? Erkeğinkine nazaran çok daha keşfedilesi ve özellikli bir organ aslında. İlk kez böyle bişey duydum.

Çirkin olarak görmüyorum ama utanıyorum neden bilmiyorum ço güzel bi evliliğimiz var ama bu sorun oluyor aşamıyorum
Evliliğiniz yeni mi? Belki tam olarak alışamadınız cinselliğe?

Bir de yetiştirme tarzından da kaynaklanıyor olabilir. 20 yaşına kadar kendi organına hiç bakmamis bir arkadaşım var. Siz de böyle misiniz? Yavaş yavaş alıştırmaya çalışın kendinizi.

Oturup karsisina saatlerce seyrediyormuda kavga ediyorsunuz.

1 yıl oldu alıştım eşime hiçbir problem yok çok güzel çok uyumluyuz çokta seviyorum ama iş onu görmeye gelince sanki kesiyorlar beni ölüyorum utancımdan o da kızıyor o kızdıkca ben daha çok geriliyorum

Acip bakiyor karsisinda sigara mi iciyor anlamadim ben niye seyrediyor

Cinsellikten utanmanin bi ust versiyonu, cinsinden utanma.
Oyle bir sacmaliyor ki aileler, kizlar kıymetli lerini kurcalatmasin derken kendi kendilerinden nefret eder hale donusuyor, korkuyorlar bedenlerinden.
Yani sacmalamayin, yemek yerken agzindan utanmakla sevisirken kutundan utanmak arasında sifir fark var.
Sev sevdir eee dunyayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…