- 5 Eylül 2015
- 17
- 1
-
- Konu Sahibi gozumunnuru0
Çirkin olarak görmüyorum ama utanıyorum neden bilmiyorum ço güzel bi evliliğimiz var ama bu sorun oluyor aşamıyorumÇirkin olduğunu düşündüğünüz için mi utanıyorsunuz? Genelde de güzel bir organ değil zaten merak etmeyin.
Soracak kimsem yok mecburen yeni üyeyimYeni uyesin demek
Ahhh bi anlayabilsem o bu utancımdan dolayı kızdıkca ben daha çok geriliyorum artıkÇok ilginç. Neden ki? Erkeğinkine nazaran çok daha keşfedilesi ve özellikli bir organ aslında. İlk kez böyle bişey duydum.
Evliliğiniz yeni mi? Belki tam olarak alışamadınız cinselliğe?Çirkin olarak görmüyorum ama utanıyorum neden bilmiyorum ço güzel bi evliliğimiz var ama bu sorun oluyor aşamıyorum
Oturup karsisina saatlerce seyrediyormuda kavga ediyorsunuz.Eşimin vajinamı görmesinden, göstermekten çok utanıyorum. bunu aşamıyorum ve en baştan beri bu sorun oluyor artık bunun kavgası yüzünden cinsellitek soğumak üzereyim ben anormal miyim gerçekten utanıyorum vücudumdan utanmıyorum ama ordan utanıyorum. Bunu nasıl aşabilirim(
1 yıl oldu alıştım eşime hiçbir problem yok çok güzel çok uyumluyuz çokta seviyorum ama iş onu görmeye gelince sanki kesiyorlar beni ölüyorum utancımdan o da kızıyor o kızdıkca ben daha çok geriliyorumEvliliğiniz yeni mi? Belki tam olarak alışamadınız cinselliğe?
Bir de yetiştirme tarzından da kaynaklanıyor olabilir. 20 yaşına kadar kendi organına hiç bakmamis bir arkadaşım var. Siz de böyle misiniz? Yavaş yavaş alıştırmaya çalışın kendinizi.
Saatlerce olmasa bile izlemek istiyorOturup karsisina saatlerce seyrediyormuda kavga ediyorsunuz.
1 yıl oldu alıştım eşime hiçbir problem yok çok güzel çok uyumluyuz çokta seviyorum ama iş onu görmeye gelince sanki kesiyorlar beni ölüyorum utancımdan o da kızıyor o kızdıkca ben daha çok geriliyorum
Acip bakiyor karsisinda sigara mi iciyor anlamadim ben niye seyrediyor
Nasıl bir fantazidir buSaatlerce olmasa bile izlemek istiyor