- 15 Şubat 2013
- 24.375
- 91.779
-
- Konu Sahibi gozumunnuru0
artık sen evlisin o adam sana yabancı değil ilk bunu anlamalısın. organlar sadece organdır. bu da 2.ci anlaman gereken.Eşimin vajinamı görmesinden, göstermekten çok utanıyorum. bunu aşamıyorum ve en baştan beri bu sorun oluyor artık bunun kavgası yüzünden cinsellitek soğumak üzereyim ben anormal miyim gerçekten utanıyorum vücudumdan utanmıyorum ama ordan utanıyorum. Bunu nasıl aşabilirim(
Oturup karsisina saatlerce seyrediyormuda kavga ediyorsunuz.
Bunun ört eteğiniyle falan alakası olduğunu hiç düşünmüyorum ben, adam oturup sabit benim kulağıma da baksa, basuruma da baksa, açıp azı dişimi de seyretse sinir gelir bana, olayın kendisi garip, sabit Duran, çok da güzel olmayan bi organıma niye hedefe kitlenmiş pittbull gibi bakıyosun 40 saat, hayret bi durumartık sen evlisin o adam sana yabancı değil ilk bunu anlamalısın. organlar sadece organdır. bu da 2.ci anlaman gereken.
"ayıp gösterme eteğini ört donun gözükecek" diye diye bu hale geldik. bunu aşman için de cıplaklıgı kabul etmenlisin. çıplaklık evlilikte güzeldir.
bence organ güzel bir organ. durup bakabilir. bu da bir fantezi, cinsellik seçeneğidir. neden olmasın ?Bunun ört eteğiniyle falan alakası olduğunu hiç düşünmüyorum ben, adam oturup sabit benim kulağıma da baksa, basuruma da baksa, açıp azı dişimi de seyretse sinir gelir bana, olayın kendisi garip, sabit Duran, çok da güzel olmayan bi organıma niye hedefe kitlenmiş pittbull gibi bakıyosun 40 saat, hayret bi durum
Demek ki ben henüz o oturup seyretmeye değer güzelliği keşfedemedim henüz, bakmak, dokunmak okey ama seyretmek enteresan geldi bana, ben zaten aksiyon yoksa sabit seyredemem,sıkılırım. Akvaryum falan da sevmem meselabence organ güzel bir organ. durup bakabilir. bu da bir fantezi, cinsellik seçeneğidir. neden olmasın ?
cok beğendiğim birşeye oturup bakabilirim. deniz kıyısına oturup mehtabı seyretmek gibi...
Demek ki ben henüz o oturup seyretmeye değer güzelliği keşfedemedim henüz, bakmak, dokunmak okey ama seyretmek enteresan geldi bana, ben zaten aksiyon yoksa sabit seyredemem,sıkılırım. Akvaryum falan da sevmem mesela
asıl sorun iki tarafın cinselik ve fantezi anlayışları farklı oluşu. bu iş boşanmaya bile gidebilir. diyim sana...Bunun ört eteğiniyle falan alakası olduğunu hiç düşünmüyorum ben, adam oturup sabit benim kulağıma da baksa, basuruma da baksa, açıp azı dişimi de seyretse sinir gelir bana, olayın kendisi garip, sabit Duran, çok da güzel olmayan bi organıma niye hedefe kitlenmiş pittbull gibi bakıyosun 40 saat, hayret bi durum
Eşimin vajinamı görmesinden, göstermekten çok utanıyorum. bunu aşamıyorum ve en baştan beri bu sorun oluyor artık bunun kavgası yüzünden cinsellitek soğumak üzereyim ben anormal miyim gerçekten utanıyorum vücudumdan utanmıyorum ama ordan utanıyorum. Bunu nasıl aşabilirim(
Saatlerce olmasa bile izlemek istiyor
Hayır izlemekten kastım hadi açta bakalım değil ilişki sırasında bakmak istiyor ben bundan utanıyorum bazı arkadaşlar fantazi, abartıyor falan demiş ama adam durup dururken hadi aç bakalım demiyorBence eşin vajinani değil seni izlemek istiyordur.
Neden sadece orayı izlesin ki?
Ben de ilişki sırasında oraya bakmasindan utaniyorsun sandım.
Ne zaman izlemek istiyor?
İlişki öncesi, sonrası?
Öncelikle yeni üye olmadım sadece iş yoğunluğum nedeniyle aktif olarak kullanmıyorum başım sıkışınca konu açıyorum ve konunun amacı cinsellik değil sorma amacımda cinsellik değil bu benim kendi sorunum yanlış anladınız sanırım yada baya ön yargılosınız :)yeni üye yine konu cinsellik
Bu öyle bi utanma değil kendimden utanmıyorum aksine fiziğim falan çok hoş sadece oraya bakmasından utanıyorum1 yıl olmuş hala neyin utanması onu anlamadım.
İnsanlar evlendikleri gün eşinin yanında rahatça soyunuyor o rahatlığı buluyor. Siz abartıyorsunuz galiba ilerde çocuk olduğunda doğumu nasıl yapacaksınız. ? Doktor vajinayı görmesin diye sezeryan mı olacaksınız.
Eşimin vajinamı görmesinden, göstermekten çok utanıyorum. bunu aşamıyorum ve en baştan beri bu sorun oluyor artık bunun kavgası yüzünden cinsellitek soğumak üzereyim ben anormal miyim gerçekten utanıyorum vücudumdan utanmıyorum ama ordan utanıyorum. Bunu nasıl aşabilirim(