Çok utanıyorum

Konu sahibi, utanacak bir şey yok. Siz sevişiyorsunuz, vücudunuzun her parçası etkileşime açık. Bırakın gitsin, ne olacak.
Anladığım kadarıyla zaten vajinaızla ilgilenmesine de izin vermiyorsunuz. Kendinizi bıraksanız ön sevişmeden de daha fazla zevk alırsınız.

İlişki sırasında görmek istiyormuş adamcağız, bırakın bari o zaman görsün, sonrasında o kadar üsteleyeceğini bile sanmam.
Bi de "Edep ya hu" diyenler olmuş, sokaktan geçen herhangi birinin kukusuna bakmaya çalışmıyor ki adam, nikahlı karısınınkini görmek istiyor bundan doğal ne olabilir?

Utanmak güzel duygudur ancak bu konuda kendinizi aşmanızı öneririm, sizden istenilen uç bir şey değil,
gayet masumane ve olağan.

Ayol gidip kuaförde elalemin kadınlarına gösterirsiniz, sevişmeye utanmadığınız eşinizden mi saklıyorsunuz? Bana kalırsa her ikiside bakılası organlar değiller ama herkesin zevki farklı tabi.​

Eşin bence daha önce ince ayrıntısına kadar görmediği için normal olarak merak ediyor...
Kocasından utanan kadınlarıda anlamaya çalışıyorum ama gerçekten anlıyamıyorum.
Zaten açta izleyim demiyormuş seks yaparken hiçmi görmüyor? saklıyarakmı yapıyorsunuz çok merak ettim?

bence sizin tepkiniz ilginç olmuş. açabilir. organ onun koca onun?
size edepsizce geliyor olabilir, 10 yıl içinde herhalde etrafınızdaki insanlar gelip" benim kocam baktı, benimkine ben gösterdim" dememiştir. ama arkadaşlarınızın eşleri ile evin içinde yaptıklarını bizler bilemeyeyiz.
ama diğer arkadaşa yazmışsınız şimdi gördüm. bu benim fikrim saygı duyun gibi bir şey..elbette sizin düşünceniz. full saygı ama sizde böyle yapan insanlara saygı duymalısınız gibi...naçizane..

20 yasina kadar orgnina bakmayan arkadasiniz temizliginide hic yapmamis

Ben bekarim ama evlenince sanirim utanirim.bunun krganin guzel cirkin ol.asiyla alakasi yok.mahrem ozel bolge olmasiyla alakali diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…