Çok utanıyorum

Bence adam vajinanın içeriğini bilmiyor ve sizde bakmasına izin vermeyince yasak olan cezbeder ya, bu hatun niye göstermek istemiyor diye merak uyandırmıştır. :cool:
Evlenmişsin barklanmışsın ne diye utanıyorsun zaten estetik bir görünüme sahip değil o organ bu kadar takma ilerde doğum yaparken ne hallere gireceksin önce kendin incele eminim kendin bile bakmaya çekiniyorsundur sen :süslü:

Eşimin vajinamı görmesinden, göstermekten çok utanıyorum. bunu aşamıyorum ve en baştan beri bu sorun oluyor artık bunun kavgası yüzünden cinsellitek soğumak üzereyim ben anormal miyim gerçekten utanıyorum vücudumdan utanmıyorum ama ordan utanıyorum. Bunu nasıl aşabilirim :KK43:(
artık sen evlisin o adam sana yabancı değil ilk bunu anlamalısın. organlar sadece organdır. bu da 2.ci anlaman gereken.
"ayıp gösterme eteğini ört donun gözükecek" diye diye bu hale geldik. bunu aşman için de cıplaklıgı kabul etmenlisin. çıplaklık evlilikte güzeldir.

1 yıl olmuş hala neyin utanması onu anlamadım.
İnsanlar evlendikleri gün eşinin yanında rahatça soyunuyor o rahatlığı buluyor. Siz abartıyorsunuz galiba ilerde çocuk olduğunda doğumu nasıl yapacaksınız. ? Doktor vajinayı görmesin diye sezeryan mı olacaksınız.

artık sen evlisin o adam sana yabancı değil ilk bunu anlamalısın. organlar sadece organdır. bu da 2.ci anlaman gereken.
"ayıp gösterme eteğini ört donun gözükecek" diye diye bu hale geldik. bunu aşman için de cıplaklıgı kabul etmenlisin. çıplaklık evlilikte güzeldir.
Bunun ört eteğiniyle falan alakası olduğunu hiç düşünmüyorum ben, adam oturup sabit benim kulağıma da baksa, basuruma da baksa, açıp azı dişimi de seyretse sinir gelir bana, olayın kendisi garip, sabit Duran, çok da güzel olmayan bi organıma niye hedefe kitlenmiş pittbull gibi bakıyosun 40 saat, hayret bi durum

Bunun ört eteğiniyle falan alakası olduğunu hiç düşünmüyorum ben, adam oturup sabit benim kulağıma da baksa, basuruma da baksa, açıp azı dişimi de seyretse sinir gelir bana, olayın kendisi garip, sabit Duran, çok da güzel olmayan bi organıma niye hedefe kitlenmiş pittbull gibi bakıyosun 40 saat, hayret bi durum
bence organ güzel bir organ. durup bakabilir. bu da bir fantezi, cinsellik seçeneğidir. neden olmasın ?
cok beğendiğim birşeye oturup bakabilirim. deniz kıyısına oturup mehtabı seyretmek gibi...

bence organ güzel bir organ. durup bakabilir. bu da bir fantezi, cinsellik seçeneğidir. neden olmasın ?
cok beğendiğim birşeye oturup bakabilirim. deniz kıyısına oturup mehtabı seyretmek gibi...
Demek ki ben henüz o oturup seyretmeye değer güzelliği keşfedemedim henüz, bakmak, dokunmak okey ama seyretmek enteresan geldi bana, ben zaten aksiyon yoksa sabit seyredemem,sıkılırım. Akvaryum falan da sevmem mesela

Demek ki ben henüz o oturup seyretmeye değer güzelliği keşfedemedim henüz, bakmak, dokunmak okey ama seyretmek enteresan geldi bana, ben zaten aksiyon yoksa sabit seyredemem,sıkılırım. Akvaryum falan da sevmem mesela

Aman yok ya konu sahibi kompleksli ya adam iki dk bakmışsa saatlerce izliyor olarak yorumlandırıyordur bana hiçte oturup çekirdek çitleyerek izliyormuş gibi gelmedi tamamen konu sahibinin abartması. :işsiz:

asıl sorun iki tarafın cinselik ve fantezi anlayışları farklı oluşu. bu iş boşanmaya bile gidebilir. diyim sana...
adam ayak fetişisti olabilirdi kadının ayak parmağını öpmek isteyebilirdi? kadın buna karşılık verebilecek mi?
ve örneğin tam tersi
kadın ayaklardan hoşlanıyor ve adamın ayağını öpmek istiyor yada ayağının öpülmesini istiyor. adam istemese ne olacak ? karşılık verebilecek mi bu isteğe ?
bu tür şeyler aynı frekansta değilsen : ilk yapılmaz yapılamaz red edilir sonra eh bir deneyeyim olur, beceremez iğrenç gelir. süreç uzakdıkca aynı şeyle ile karşılaştıkça algı bunu doğallaştırır, normalleştirir ve yapılabilir birşeye olarak görmeye başlar.
yada boşanmaya gider.

Eşimin vajinamı görmesinden, göstermekten çok utanıyorum. bunu aşamıyorum ve en baştan beri bu sorun oluyor artık bunun kavgası yüzünden cinsellitek soğumak üzereyim ben anormal miyim gerçekten utanıyorum vücudumdan utanmıyorum ama ordan utanıyorum. Bunu nasıl aşabilirim :KK43:(

Ben de ilk zamanlar böyleydim.
Nedense utaniyordum.

Orayı görmeden yapınca sıkıntı yok ama gunduz ya da ışıkta bakacak olsa bi utanıp sıkılma alıyordu beni.

Sonra baktım ki eşim hiç utanmıyor, e beni de begeniyor dedim ben niye utanıyorum boşuna.
Adam memmun yani :)

Zamanla geçti.

Yapı itibariyle çirkinler. Erkeğin organı da,kadının organı da. Ben pek çekici bulmuyorum.
Fakat yapacak bir sey yok. Erkekler pek takilmiyor zaten. Rahat ol.

Kendinle barışık olmayı dene.

Saatlerce olmasa bile izlemek istiyor

Bence eşin vajinani değil seni izlemek istiyordur.
Neden sadece orayı izlesin ki?

Ben de ilişki sırasında oraya bakmasindan utaniyorsun sandım.

Ne zaman izlemek istiyor?
İlişki öncesi, sonrası?

Bence eşin vajinani değil seni izlemek istiyordur.
Neden sadece orayı izlesin ki?

Ben de ilişki sırasında oraya bakmasindan utaniyorsun sandım.

Ne zaman izlemek istiyor?
İlişki öncesi, sonrası?
Hayır izlemekten kastım hadi açta bakalım değil ilişki sırasında bakmak istiyor ben bundan utanıyorum bazı arkadaşlar fantazi, abartıyor falan demiş ama adam durup dururken hadi aç bakalım demiyor

yeni üye yine konu cinsellik:KK14:
Öncelikle yeni üye olmadım sadece iş yoğunluğum nedeniyle aktif olarak kullanmıyorum başım sıkışınca konu açıyorum ve konunun amacı cinsellik değil sorma amacımda cinsellik değil bu benim kendi sorunum yanlış anladınız sanırım yada baya ön yargılosınız :)

1 yıl olmuş hala neyin utanması onu anlamadım.
İnsanlar evlendikleri gün eşinin yanında rahatça soyunuyor o rahatlığı buluyor. Siz abartıyorsunuz galiba ilerde çocuk olduğunda doğumu nasıl yapacaksınız. ? Doktor vajinayı görmesin diye sezeryan mı olacaksınız.
Bu öyle bi utanma değil kendimden utanmıyorum aksine fiziğim falan çok hoş sadece oraya bakmasından utanıyorum

Canim utanma dediğin nedir ki
Yani bu utanma ve kasılma yüzünde kimsenin tatli bir hayati yok
Adam seviyorsa sende seveceksin
Adam yapıyorsa sende yapacaksin

niye ki
halbuki atalarımızın özlü sözleri var
mesela dünya kadar malın olacagına fındık kadar :)
ay neyse :KK70:
kısacası bu da el ayak ağız burun gibi bi organ, tek farkı bi sen görüyosun bir de o.

bence sen kendin de bakmadığından ve bu yaşa kadar ayıp günah diye yetiştiğinden sana yasak geliyor.
önce bi süre kendin bak, kendini keşfet derim

X