Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları çok utanıyorum

geçmiş olsun hastalık bu utanmanızı gerektirecek birşey yok ürolojiye gidin.

Cok ilginc hic duymamistim, su an psikiyatrik ilaclar kullaniyorum acaba onlar mi yapti

Şeker hastalığında çok sık idrara çikiliyor idrar yolu enfeksiyonu da olabilir

ürolojiye gidin idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Ben en son öyle olduğunda kum döküyordum umarımöyle birşey değildir. Geçmiş olsun

Sistit ya da uretrit olmussunuzdur.. Aile hekimine gitmebiz yeterli olur

Bende de tam tersi.
Her seferinde sistit olmuşumdur yahu bu kadar çabuk tuvaleti gelir mi insanın diyorum, gidiyorum normal. İçtiğim su sindirime uğramadan direk çıkıyor yani o derece

Utanılacak ne var yahu lütfen böyle söylemeyin.. İdrar yolu probleminiz var anlaşılan ürolojiye gitmelisiniz. Onun dışında saydığınız sebeplerde olabilir, en kısa sürede bir doktora gidip kesin nedenini öğrenin. Sağlık ihmale gelmez. Geçmiş olsun...

İdrar yollari enfeksiyonu olabilir bendede olmustu epey bir zaman once.Tuvaletim gelirdi sık sık birde girdimmi yarim saatten once cikamiyordum.Bende o zamanlar anneme utandigim icin zar zor soylemistim.16 yasinda falandim galiba.Siz utaniyorum deyince aklima geldi.Simdi neden utandimki acaba diye dusunup kendime guluyorum.Doktora gidin antibiyotik vs ilaclarla gecer.Birde ayaklarinizi fazla usutmeyin.Usuyunce artar sikayetleriniz.Cok gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…