• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları çok utanıyorum

Kızlar bunu yazarken çok utaniyorum ama benim yaklasik 1haftadir artarak devam edenbir problemim var. Sürekli tuvaletim geliyor. Giriyorum 5 dk sonra tekrar geliyor, gidiyorum 2 damla ama sanki 5 saattir girmemisim gibi hissediyorum. Hangi doktora gitmeliyim? Birde bunun hamilelik belirtisi şeker hastaligi belirtisi vs oldugunu okudum. Hic yasayan var mi boyle bir durum?

geçmiş olsun hastalık bu utanmanızı gerektirecek birşey yok ürolojiye gidin.

selam, benim kuzenim de ayni problemi yasiyor. doktora gittiginde tum tahliller yapildi. onda da yanma yok, sistitin baska bi cesidiymis bu. beyinde insanin tuvaleti geldiginde sinyal veren bi bolge varmis, iste o bolge yanlis sinyal gonderiyomus kisiye. yani tuvaletin varmis gibi gidiyosun ama hic yok, veya iki damla, cunku 5-10 dk once zaten bosaltmissin. ama ben bunu kuzenimden gecen hafta ogrendim, tedavisi neymis onu daha konusmadik. senin de bir urologa gitmen lazim.

Cok ilginc hic duymamistim, su an psikiyatrik ilaclar kullaniyorum acaba onlar mi yapti

Kızlar bunu yazarken çok utaniyorum ama benim yaklasik 1haftadir artarak devam edenbir problemim var. Sürekli tuvaletim geliyor. Giriyorum 5 dk sonra tekrar geliyor, gidiyorum 2 damla ama sanki 5 saattir girmemisim gibi hissediyorum. Hangi doktora gitmeliyim? Birde bunun hamilelik belirtisi şeker hastaligi belirtisi vs oldugunu okudum. Hic yasayan var mi boyle bir durum?
Şeker hastalığında çok sık idrara çikiliyor idrar yolu enfeksiyonu da olabilir

ürolojiye gidin idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Ben en son öyle olduğunda kum döküyordum umarımöyle birşey değildir. Geçmiş olsun

Sistit ya da uretrit olmussunuzdur.. Aile hekimine gitmebiz yeterli olur

Bende de tam tersi.
Her seferinde sistit olmuşumdur yahu bu kadar çabuk tuvaleti gelir mi insanın diyorum, gidiyorum normal. İçtiğim su sindirime uğramadan direk çıkıyor yani o derece:KK70:

Utanılacak ne var yahu lütfen böyle söylemeyin.. İdrar yolu probleminiz var anlaşılan ürolojiye gitmelisiniz. Onun dışında saydığınız sebeplerde olabilir, en kısa sürede bir doktora gidip kesin nedenini öğrenin. Sağlık ihmale gelmez. Geçmiş olsun...

İdrar yollari enfeksiyonu olabilir bendede olmustu epey bir zaman once.Tuvaletim gelirdi sık sık birde girdimmi yarim saatten once cikamiyordum.Bende o zamanlar anneme utandigim icin zar zor soylemistim.16 yasinda falandim galiba.Siz utaniyorum deyince aklima geldi.Simdi neden utandimki acaba diye dusunup kendime guluyorum.Doktora gidin antibiyotik vs ilaclarla gecer.Birde ayaklarinizi fazla usutmeyin.Usuyunce artar sikayetleriniz.Cok gecmis olsun.

Back