- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
- Konu Sahibi veronika_nika
-
Ya utanılacak ne var bunda, bende acaba ne yapmış diye düşündüm.Kızlar bunu yazarken çok utaniyorum ama benim yaklasik 1haftadir artarak devam edenbir problemim var. Sürekli tuvaletim geliyor. Giriyorum 5 dk sonra tekrar geliyor, gidiyorum 2 damla ama sanki 5 saattir girmemisim gibi hissediyorum. Hangi doktora gitmeliyim? Birde bunun hamilelik belirtisi şeker hastaligi belirtisi vs oldugunu okudum. Hic yasayan var mi boyle bir durum?
Tebrikler sistit olmuşsunuz. Aile hekimine bile gitseniz hallolur. Ben senede 10 kez olurum korkulacak biley yok. İlaç ismi vermek yasak ama tek kulanımlık gece yatmadan içilen suda eriyen bir ilaç var. Bir günde iyileşirsniz.Kızlar bunu yazarken çok utaniyorum ama benim yaklasik 1haftadir artarak devam edenbir problemim var. Sürekli tuvaletim geliyor. Giriyorum 5 dk sonra tekrar geliyor, gidiyorum 2 damla ama sanki 5 saattir girmemisim gibi hissediyorum. Hangi doktora gitmeliyim? Birde bunun hamilelik belirtisi şeker hastaligi belirtisi vs oldugunu okudum. Hic yasayan var mi boyle bir durum?
Ya utanılacak ne var bunda, bende acaba ne yapmış diye düşündüm.
İdrar yolu iltihabı olabilir, yanma var mı? Ürolojiye görünün bence.
idrar yolu enfeksiyonudur doktora gidip tahlil yaptırmalısınKızlar bunu yazarken çok utaniyorum ama benim yaklasik 1haftadir artarak devam edenbir problemim var. Sürekli tuvaletim geliyor. Giriyorum 5 dk sonra tekrar geliyor, gidiyorum 2 damla ama sanki 5 saattir girmemisim gibi hissediyorum. Hangi doktora gitmeliyim? Birde bunun hamilelik belirtisi şeker hastaligi belirtisi vs oldugunu okudum. Hic yasayan var mi boyle bir durum?
Kızlar bunu yazarken çok utaniyorum ama benim yaklasik 1haftadir artarak devam edenbir problemim var. Sürekli tuvaletim geliyor. Giriyorum 5 dk sonra tekrar geliyor, gidiyorum 2 damla ama sanki 5 saattir girmemisim gibi hissediyorum. Hangi doktora gitmeliyim? Birde bunun hamilelik belirtisi şeker hastaligi belirtisi vs oldugunu okudum. Hic yasayan var mi boyle bir durum?
Kızlar bunu yazarken çok utaniyorum ama benim yaklasik 1haftadir artarak devam edenbir problemim var. Sürekli tuvaletim geliyor. Giriyorum 5 dk sonra tekrar geliyor, gidiyorum 2 damla ama sanki 5 saattir girmemisim gibi hissediyorum. Hangi doktora gitmeliyim? Birde bunun hamilelik belirtisi şeker hastaligi belirtisi vs oldugunu okudum. Hic yasayan var mi boyle bir durum?
Benim de ilk aklıma gelen idrar yolu enfeksiyonu.Kızlar bunu yazarken çok utaniyorum ama benim yaklasik 1haftadir artarak devam edenbir problemim var. Sürekli tuvaletim geliyor. Giriyorum 5 dk sonra tekrar geliyor, gidiyorum 2 damla ama sanki 5 saattir girmemisim gibi hissediyorum. Hangi doktora gitmeliyim? Birde bunun hamilelik belirtisi şeker hastaligi belirtisi vs oldugunu okudum. Hic yasayan var mi boyle bir durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?