9 senede hala açılamadıysanız yarın bi gün evlenseniz maalesef aynı sorunun ve tabi cinsel manada da bu sorunun devam edeceği aşikar. bence destek almalısınızMerhaba herkese.Benim bir sorunum var.Cok tuhaf belki ama çözemiyorum bir türlü.9 yıllık bir ilişkim var ama ben erkek arkadaşıma halen acilamadim yanindayken tek kelime edemiyorum.Asla sarılıp opemiyorum.Cok çekiniyorum.Telefonla aradığında dahi hiç konuşamıyorum.Bunun için çok fazla sorun yaşadık defalarca ayrıldık barıştik çok seviyorum onu asla kaybetmek istemiyorum ama o da böyle sürmez sürekli diyor ben seninle konuşmak dertleşmek istiyorum diyor.Konusamadgim için aramızda sürekli mesafe oluyor.Sanki çok zor bir şeymiş gibi geliyor bana.Onu kaybetmek hiç istemiyorum.Lutfen bana önerilerinizi söyler misiniz
9 yıldan bahsediyoruz. İnsan sevdiğinin gerçekten ruhlarının uyumlu olduğunun yanında mesafeli duramıyor ki. Belki sizin uyum probleminiz var ben bunu hiç normal bulmadım. Adam yine iyi dayanmış 9 sene.Merhaba herkese.Benim bir sorunum var.Cok tuhaf belki ama çözemiyorum bir türlü.9 yıllık bir ilişkim var ama ben erkek arkadaşıma halen acilamadim yanindayken tek kelime edemiyorum.Asla sarılıp opemiyorum.Cok çekiniyorum.Telefonla aradığında dahi hiç konuşamıyorum.Bunun için çok fazla sorun yaşadık defalarca ayrıldık barıştik çok seviyorum onu asla kaybetmek istemiyorum ama o da böyle sürmez sürekli diyor ben seninle konuşmak dertleşmek istiyorum diyor.Konusamadgim için aramızda sürekli mesafe oluyor.Sanki çok zor bir şeymiş gibi geliyor bana.Onu kaybetmek hiç istemiyorum.Lutfen bana önerilerinizi söyler misiniz
Kendinizi rahat bırakın ve anı yaşayın.Evet tam da öyle oluyor malesef sürekli böyle desem acaba ne der nasıl karşılar sürekli bu dusuncedeyim.Opsem yada sarılsam tepkisi acaba ne olur hep böyle şeyler düşünüyorum.O da bana diyor beni gözünde büyütme herkesle nasilsan bana karşı da öyle ol diyor.Bir türlü asamadim bu durumu
Böyle diyor ama sürmüş.o da böyle sürmez sürekli diyor
elinde değildir.Yetişme tabularından kaynaklıÇok saçma yahu
Sanki Cumhurbaşkanı
Neyinden cekincen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?