• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok utanıyorum

İkiniz de anormalsiniz. İlişki ortak paylaşım varsa ilişkidir. Konuşmadığınız, dertleşmediginiz, beraber saçmalamadığınız ne bileyim arzulamadığınız biriyle niye zaman öldürüyorsunuz ki ?

6 aylık sevgilime neler yaptığımı duysan şoka girersin o halde neyden utaniyorsun ki erkekler simartilmayi ilgi gösterilmesini dokunulmayi gururlarina ve egolarını oksanmasina bayılırlar. Sen ona 3 ilgi ver o sana 300 ilgi verir çünkü bu kız beni seviyor değer veriyor bunun gibisini bulamam kafasına giriyor (tabi seni seviyorsa geçerli bu) yani konuşamayan kişinin seks yapabildiğini de sanmıyorum ama seks konusunda ucu açık olun herşeyi ondan beklemeyin istekli ateşli olursanız karsinizdaki sizden ölse vazgeçmez dediğim gibi seviyorsa belliki adam seni seviyor 9 sene katlanmış. Ayrıca erkekler güvendikleri kadına dertlerini anlatmayı isterler destek beklerler yanında olduğunu hissettirmen gerek

Merhaba herkese.Benim bir sorunum var.Cok tuhaf belki ama çözemiyorum bir türlü.9 yıllık bir ilişkim var ama ben erkek arkadaşıma halen acilamadim yanindayken tek kelime edemiyorum.Asla sarılıp opemiyorum.Cok çekiniyorum.Telefonla aradığında dahi hiç konuşamıyorum.Bunun için çok fazla sorun yaşadık defalarca ayrıldık barıştik çok seviyorum onu asla kaybetmek istemiyorum ama o da böyle sürmez sürekli diyor ben seninle konuşmak dertleşmek istiyorum diyor.Konusamadgim için aramızda sürekli mesafe oluyor.Sanki çok zor bir şeymiş gibi geliyor bana.Onu kaybetmek hiç istemiyorum.Lutfen bana önerilerinizi söyler misiniz😔😔😔
destek alın bence psikolojik bir şey

bu buradan cozebileceginiz bir problem degil psikologdan destek alin birkac sean .
9 yillik iliskide bukadar iletisimsizlik normal degil

Ayrı şehirlerde misiniz, aynı mı?
İlk sevgilinizmiş 9 yık uzun süre, şimdi siz bunca soruna rağmen evlenirsiniz de. Aman ha sakın.
9 yıl, ay değil yıl.
Öpmez sarılmazsın anlarım, çeşitli sebeplerin olabilir, makuldur.
Fakat konuşamadan, iletişemeden yani,o nasıl olur? Sağlıklı olur mu? Sen bu insana kalpten bir *seviyorum* bile demeyi bırak, sohbet edemiyorsan nasıl sevdiğini iddia edersin?
Ve o bunca zaman nasıl sabreder?
Edemez...
Nitekim etmiyordur da, günahına girmeyeyim ama sen nasılsa yok gibisin madem, başka insanlarla ilişki yaşıyordur, seni de bir kenarda tutuyor, evlenme zamanınız gelince evlenirsiniz diye. Ya da belki gerçek aşkı tadarsa seni bırakabilir.
Samimiyetle yazıyorum,sen diye hitap ettim😊
insan neden sevgilisi olsun ister? Birlikte konuşmayacak, aşkını yaşamayacaksa?
Ya destek almalısın. Ya da hani o içten gelen ama bastırdığın şeyler var ya, ha onu bi salmalısın. Rezil olacağını mı düşünüyorsun, ol bakalım bi, ol da düşünürsün. Yap bunu, at o adımı. Yazık.

9 senedir konuşmayıp napıyorsunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz?Çok saçma 🥴

Aynı sehirdeyiz bu sorun yüzünden pek görüşemiyoruz ayda 1 ya görüşüyoruz ya görüşmüyoruz kaç kez ayrıldık bu duruma devam edersen tamamen biter dedi ama her defasında tekrar döndü.Biliyorim çok saçma bir durum ama olmuyor işte aşamiyorum bir türlü.Asiri heyecanlanıyorum yapmak istediğim söylemek istediğim herşey kalıyor içimde ona bakıyorum mesela birşey söylemek istiyorum ama o şey çıkmıyor bir türlü ağzımdan yanına oturuyorum elini tutmak sarılmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum😔

ben de cok merak ettim,
ne yapiyorsunuz tam olarak?

ne siklikla gorusuyorsunuz?

Ayda 1 falan görüşüyoruz görüştüğümüzde de zaten bu durumdan kaynaklı hiç bir şey yapamıyoruz o kendi kendine konuşup duruyor bazen de hiç konuşmuyor kime anlatıyorum ki diyor 😔

ama cok kotu ikiniz icin de,

bence ayrilmalisiniz,
ikinizin de iyiligi icin,
demek ki birbirinizi bu sekilde kabullenmissiniz, 9 yilin aliskanligi olusmus, risk almaktan korkuyorsunuz,
ayrilin ve gercek bir iliski yasayacaginiz yeni partnerler edinin.

ikiniz icin de dogrusu bu,
aslinda erkek arkadasiniz da demek ki cok pasif birisi sizin gibi,
yoksa onun en azindan ayrilmasi gerekirdi su tabloda.

Merhaba herkese.Benim bir sorunum var.Cok tuhaf belki ama çözemiyorum bir türlü.9 yıllık bir ilişkim var ama ben erkek arkadaşıma halen acilamadim yanindayken tek kelime edemiyorum.Asla sarılıp opemiyorum.Cok çekiniyorum.Telefonla aradığında dahi hiç konuşamıyorum.Bunun için çok fazla sorun yaşadık defalarca ayrıldık barıştik çok seviyorum onu asla kaybetmek istemiyorum ama o da böyle sürmez sürekli diyor ben seninle konuşmak dertleşmek istiyorum diyor.Konusamadgim için aramızda sürekli mesafe oluyor.Sanki çok zor bir şeymiş gibi geliyor bana.Onu kaybetmek hiç istemiyorum.Lutfen bana önerilerinizi söyler misiniz😔😔😔
Yanlış anlaşılmak istemem ama psikolojik bir rahatsızlığınız mı var. Altında yatan başka bir şey olabilir bu kadar utanmanın. Bence psikolojik yardım alabilirsiniz hem özgüveniniz yerine gelir. Muhtemelen kendinizi yetersiz eksik hissediyorsunuz, ondan dolayı çekiniyorsunuz. Yanılıyor muyum?

Bu kadar uzun sure birlikte olmaniza ragmen asamadiginiz durum nedir anlamadim

Ayda 1 falan görüşüyoruz görüştüğümüzde de zaten bu durumdan kaynaklı hiç bir şey yapamıyoruz o kendi kendine konuşup duruyor bazen de hiç konuşmuyor kime anlatıyorum ki diyor 😔
Yarın instada nişan fotosunu görürsen şaşma. Aynı şehirde ayda bir görüşme ne demek ya. Adamdan haberin yok resmen.

Eski okulumda öğretmen arkadaş vardı, kız bizimle bile çok nadir konuşurdu. Görücü usulü biri ile tanıştı haftalarca konusmazlardi iletişim olmazdı 3 -5 kere görüşüp evlenmişti. Hiç sohbet etmiyorlardı , mesajlaşma vs de yoktu. Olabiliyor böyle insanlar

Back