destek alın bence psikolojik bir şeyMerhaba herkese.Benim bir sorunum var.Cok tuhaf belki ama çözemiyorum bir türlü.9 yıllık bir ilişkim var ama ben erkek arkadaşıma halen acilamadim yanindayken tek kelime edemiyorum.Asla sarılıp opemiyorum.Cok çekiniyorum.Telefonla aradığında dahi hiç konuşamıyorum.Bunun için çok fazla sorun yaşadık defalarca ayrıldık barıştik çok seviyorum onu asla kaybetmek istemiyorum ama o da böyle sürmez sürekli diyor ben seninle konuşmak dertleşmek istiyorum diyor.Konusamadgim için aramızda sürekli mesafe oluyor.Sanki çok zor bir şeymiş gibi geliyor bana.Onu kaybetmek hiç istemiyorum.Lutfen bana önerilerinizi söyler misiniz
Ayda 1 falan görüşüyoruz görüştüğümüzde de zaten bu durumdan kaynaklı hiç bir şey yapamıyoruz o kendi kendine konuşup duruyor bazen de hiç konuşmuyor kime anlatıyorum ki diyorben de cok merak ettim,
ne yapiyorsunuz tam olarak?
ne siklikla gorusuyorsunuz?
Ayda 1 falan görüşüyoruz görüştüğümüzde de zaten bu durumdan kaynaklı hiç bir şey yapamıyoruz o kendi kendine konuşup duruyor bazen de hiç konuşmuyor kime anlatıyorum ki diyor
Yanlış anlaşılmak istemem ama psikolojik bir rahatsızlığınız mı var. Altında yatan başka bir şey olabilir bu kadar utanmanın. Bence psikolojik yardım alabilirsiniz hem özgüveniniz yerine gelir. Muhtemelen kendinizi yetersiz eksik hissediyorsunuz, ondan dolayı çekiniyorsunuz. Yanılıyor muyum?Merhaba herkese.Benim bir sorunum var.Cok tuhaf belki ama çözemiyorum bir türlü.9 yıllık bir ilişkim var ama ben erkek arkadaşıma halen acilamadim yanindayken tek kelime edemiyorum.Asla sarılıp opemiyorum.Cok çekiniyorum.Telefonla aradığında dahi hiç konuşamıyorum.Bunun için çok fazla sorun yaşadık defalarca ayrıldık barıştik çok seviyorum onu asla kaybetmek istemiyorum ama o da böyle sürmez sürekli diyor ben seninle konuşmak dertleşmek istiyorum diyor.Konusamadgim için aramızda sürekli mesafe oluyor.Sanki çok zor bir şeymiş gibi geliyor bana.Onu kaybetmek hiç istemiyorum.Lutfen bana önerilerinizi söyler misiniz
Bu kadar uzun sure birlikte olmaniza ragmen asamadiginiz durum nedir anlamadimMerhaba herkese.Benim bir sorunum var.Cok tuhaf belki ama çözemiyorum bir türlü.9 yıllık bir ilişkim var ama ben erkek arkadaşıma halen acilamadim yanindayken tek kelime edemiyorum.Asla sarılıp opemiyorum.Cok çekiniyorum.Telefonla aradığında dahi hiç konuşamıyorum.Bunun için çok fazla sorun yaşadık defalarca ayrıldık barıştik çok seviyorum onu asla kaybetmek istemiyorum ama o da böyle sürmez sürekli diyor ben seninle konuşmak dertleşmek istiyorum diyor.Konusamadgim için aramızda sürekli mesafe oluyor.Sanki çok zor bir şeymiş gibi geliyor bana.Onu kaybetmek hiç istemiyorum.Lutfen bana önerilerinizi söyler misiniz
Yarın instada nişan fotosunu görürsen şaşma. Aynı şehirde ayda bir görüşme ne demek ya. Adamdan haberin yok resmen.Ayda 1 falan görüşüyoruz görüştüğümüzde de zaten bu durumdan kaynaklı hiç bir şey yapamıyoruz o kendi kendine konuşup duruyor bazen de hiç konuşmuyor kime anlatıyorum ki diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?