• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok utanıyorum

Merhaba herkese.Benim bir sorunum var.Cok tuhaf belki ama çözemiyorum bir türlü.9 yıllık bir ilişkim var ama ben erkek arkadaşıma halen acilamadim yanindayken tek kelime edemiyorum.Asla sarılıp opemiyorum.Cok çekiniyorum.Telefonla aradığında dahi hiç konuşamıyorum.Bunun için çok fazla sorun yaşadık defalarca ayrıldık barıştik çok seviyorum onu asla kaybetmek istemiyorum ama o da böyle sürmez sürekli diyor ben seninle konuşmak dertleşmek istiyorum diyor.Konusamadgim için aramızda sürekli mesafe oluyor.Sanki çok zor bir şeymiş gibi geliyor bana.Onu kaybetmek hiç istemiyorum.Lutfen bana önerilerinizi söyler misiniz😔😔😔
Çok saçma yahu
Sanki Cumhurbaşkanı
Neyinden cekincen

Evet tam da öyle oluyor malesef sürekli böyle desem acaba ne der nasıl karşılar sürekli bu dusuncedeyim.Opsem yada sarılsam tepkisi acaba ne olur hep böyle şeyler düşünüyorum.O da bana diyor beni gözünde büyütme herkesle nasilsan bana karşı da öyle ol diyor.Bir türlü asamadim bu durumu😔
Yani işte bunun tek çaresi rahat olmak kasmamak bunun üzerine gitmen lazım önce nasıl rahat olabilirimi bulman lazım biz burdan bisey yapamayız kendi içinde cozmen lazım yada bir psikolog dan yardım alman gerekebilir..bende de söyle busey var eşimle ailemle çok samimiyimdir yani saygı sevgi çerçevesi içinde herturlu konuşurum sakalasirim el kol şakaları yaprim espiriler patlatırım felan ama komşuma giderim sus pus otururum doktora giderim derdimi anlatamam heycandan kalbim yerinden çıkacak gibi olurum sende de bu var biraz

Çözemedim…
Ya çok baskın bir ailedesin. Sevgilinin olması büyük bir olay.
Ya da kadınların ezildiği oğulların abartıldığı bir ailedesin.

Cnm her halükarda senin iyiliğin için söylüyorum. Kadınlar bu psikolojiyle ilerde eşine karşı tavizin dibine vuruyor. Kendinden adeta vazgeçiyor. Gocam da gocam başka bişey yok.

Olmaz böyle. Kendine değer ver.

Bence sizde sosyal fobi olabilir.. yanında yanlış birsey söylemekten çekiniyor musunuz? Heyecanlanıyor musunuz?

Merhaba herkese.Benim bir sorunum var.Cok tuhaf belki ama çözemiyorum bir türlü.9 yıllık bir ilişkim var ama ben erkek arkadaşıma halen acilamadim yanindayken tek kelime edemiyorum.Asla sarılıp opemiyorum.Cok çekiniyorum.Telefonla aradığında dahi hiç konuşamıyorum.Bunun için çok fazla sorun yaşadık defalarca ayrıldık barıştik çok seviyorum onu asla kaybetmek istemiyorum ama o da böyle sürmez sürekli diyor ben seninle konuşmak dertleşmek istiyorum diyor.Konusamadgim için aramızda sürekli mesafe oluyor.Sanki çok zor bir şeymiş gibi geliyor bana.Onu kaybetmek hiç istemiyorum.Lutfen bana önerilerinizi söyler misiniz😔😔😔
9 yıl olduuna emin misiniz?

O zaten sürekli şikayetçiydi sevdiği için katlandı ama çok kez ayrıldık barıştik düzelecek dedim düzelmedi.Elimde değil sanki çok zor gibi geliyor.

Elinizde olmayan şeyler için bence dışarıdan destek almanız şart.
9 senelik ilişki bir nevi evlilik. Arkadaşlığın zirvesi vs...

15 yaşında sevgili yapabilen insan çekingen değildir. Dokuz sene ya dokuz. Bir sene çekinirsin iki sene çekinirsin yok artık. Gerçekten normal değil. Neyinden çekiniyorsunuz ki tam olarak? Siz platonik kalın o zaman kimseye de dert yüklenmez böylece.
Hayır bir de şu dünyada en çekinmeyeceğin insan kim deseler sevgili derim ben, çok absürt

Bu utangaçlıkla nasıl sevgili edinmeyi başardınız? Gerçekten tebrik edilesi bir olay. Mucize gibi bir şey.

Bu 9 senede kendisiyle telefonda bile konuşamayan birinden ayrılmadıysa erkek arkadaşınız tam bir sabirtasiymis. Muhakkak profesyonel birinden yardım almalısınız. Başka türlü çözülecek bir mesele gibi durmuyor.

Gorusme sıklığınız nedir? Ayda kaç kez yüzyüze görüşüyorsunuz?

Evet tam da öyle oluyor malesef sürekli böyle desem acaba ne der nasıl karşılar sürekli bu dusuncedeyim.Opsem yada sarılsam tepkisi acaba ne olur hep böyle şeyler düşünüyorum.O da bana diyor beni gözünde büyütme herkesle nasilsan bana karşı da öyle ol diyor.Bir türlü asamadim bu durumu😔
Ee yarın öbür gün evlendiğiniz de ne olacak? Aynı yatağa nasıl gireceksiniz? Aynı tuvalete, banyoya? Beraber yiyip icme de var. Nasıl olacak tüm bunlar? Son zamanlarda en sasirdigim konu bu oldu. İnanılmaz bir dirayet, 9 sene hıc tepki vermeden put gibi durup, ilişki sürdürmek.

Konuda büyük gariplik var söylediğiniz şekilde ilişki yurutulmez ya yukarda dedikleri gibi böyle biri yok ya da ikinizde de ciddi sorunlar var

Merak ettim bu 9 yılda 9 kere falan mı buluştunuz? Sevgi paylaşıldıkça çoğalır. Sizin 9 yılda sevgi adına hiç bir paylaşımınız yokmuş. Taş olsa çatlar derler sevgilinizin sabrına hayran kaldım.

bence siz sevmiyorsunuz . seven insan sarılır,öper...o sizi sevdiği için kaybetmek istemiyorsunuz galiba...beni başkası sevmez elimdekini de kaçırmayayım kafasındamısınız acaba

Cok anormal bi durum. Bu asiri cekingenlik durumu bende de vardi. Sonra 200 kisinin calistigi bi yere girdim. 2.5 senede eser kalmadi. Mesela siz de cesitli kurslara katilarak bunu asabilirsiniz ya da is hayati iyi gelebilir.

Back