malesef türkiyede suriyeden kalmıyor...her gün kadın cinayeti..aç insanlar türkiyede çok...önce oturup kendi halimize ağlayalım...daha sonra diğerlerine el uzatalım...
Çok teşekkür ederim.
Beni anlamanıza çok sevindim.
Onları yazarken çok duygu yogunlugu yasıyordum once bır kagıda yazayım dedım sonra burada kı arkadaslarla paylasayım dedım.
Haklısınız çocuklarımıza bu dünyayı emanet edecek olmak çok zor.
Dünya neresinden tutsak elimizde kalıyor.
Allahın inayeti olmadan bu bataklıktan kurtulamıyacagız sanırım
Siz doğru kanallardan doğru bilgi edindiğinizden adınız gibi eminsiniz, tafraya bakılırsa. Başını çektiği adamın PKK kamplarında teröristlerle faslı muhabbet ettiği, ülkenin lehine olan her şeyden karın ağrısına yakalanan, sahte antikapitalist, yalancı Amerikan karşıtı, İmralı’daki insan müsveddesinin kardaşı, yoldaşı, sırdaşı olan herifin kanalından ediniyorsunuz doğru bilgileri, üslup onu gösteriyor. Suriye’de yaşananlara vahşet demiyorsunuz! Orada yaşananların tek suçlusu olarak Türkiye’deki şu anki iktidarı görüyorsunuz. Esad’ı kahraman ilan ettiniz! Bu kanal sayesinde 50 yıllık dikta rejiminin son varisinin antikapitalist olduğunu da öğrendik! Ne diyelim, körlerle sağırlar birbirini ağırlar. Çok üzülürler(!) şehit olanlara filan. Onun için PKK kamplarına takılırlar; yiye içe, güle oynaya, sırıta kırıta soruna çözüm ararlar(!). Ekranlarda da tribünlere şov yaparak vatanseverliği, milliyetçiliği kimselere yar etmezler. Ben de sizin şehitler için üzüldüğünüze hiç inanamıyorum. Esadçı-Ulusalcı aşkınıza dokunduğu için konu sahibine çıkışmışsınız. Değmez ama yazdım.
Ben bu konulara, goruntulere olabildigince uzak kalmaya ozen gosteriyorum
çunku bu tarz seyler beni insanliktan sogutuyor
ister istemez içimde firtininalar kopuyor
kendimden utaniyorum, vazgeçemedigim lukslerimden
face'de bazen çocuk cesetleri yayinlayanlar oluyor
hemen kapatiyorum çunku gormek istemiyorum
anne oldugumdan beri daha çok etkileniyorum bu goruntulerden
çunku ne kadar masum ne kadar savunmasiz olduklarini gordum
bu dunya bana gore degil
Ya vehhab.....!!
Amin..Allah tüm düşmana esir olmuş kardeşlerimize Vehhab ismiyle yardım eylesin.Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?