Çok utanıyorum kendimden..

malesef türkiyede suriyeden kalmıyor...her gün kadın cinayeti..aç insanlar türkiyede çok...önce oturup kendi halimize ağlayalım...daha sonra diğerlerine el uzatalım...

Sizi de anlıyorum ama ağlama hakkımız bir tane mi?
Yani ben ülkeme de ağlıyorum başka ülkelere de.
Kadın cınayetlerı/şıddetlerı, fakır aileler/aç çocuklar, anne ve babasından bıhaber yuvaya verılen yavrucaklar,evlatlarının umru dahı olmayıp bır koseye terkedılen anne babalar vb.
Ben acının evrensel olduğuna inanıyorum.Suriyeyi görüpte aman önce vatanıma ağlayayım demiyorum.
Her ikisi içinde ağlayıp kendi çapımda girişimlerde bulunmaya çalışıyorum.
teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim.
Beni anlamanıza çok sevindim.
Onları yazarken çok duygu yogunlugu yasıyordum once bır kagıda yazayım dedım sonra burada kı arkadaslarla paylasayım dedım.
Haklısınız çocuklarımıza bu dünyayı emanet edecek olmak çok zor.
Dünya neresinden tutsak elimizde kalıyor.
Allahın inayeti olmadan bu bataklıktan kurtulamıyacagız sanırım:(

allah ıslah etsın allah yardımcısı olsun tum ınsanlıgın... savas nerde olursa olsun kötu ..dunyanın obur ucunda olsa bıle bızım kalbımız acımıyorsa bızde sorun var demektır...okurken bende cok kötu oldum...tum dunyadakı ınsanlar ıcın ınsallah barıs gelır ..cınayetler sapkınlıklar açlıklar bıter dıye dılıyorum ...en basta kendı vatanımız ve tum dunya ıcın bunu dılıyorum..burda orası burası dıe tartısmak cok anlamsızzz ınsanları bıraz duyarlılıga merhamete davet edıyorum..tüm insanlık ıcın uzulmuyorsak bızde sorun var demektırr bıraz vıcdanınızı oturup sorgulamanızı tavsıye edıyorum...insanca bakabılırse bu mevzuya ozaman anlayabılırler ancak...duygularınızı cok guzel dıle getırmıssınızz tum guzellıklere olan saldırılar gıbı sıze de bu konuda saldırmalarını cok görmuyorum ....bu olaya derınlemesıne bakamayan gözler acılır umarım bırgun..

Gerçekten çok teşekkür ederim 06bebe06
Dünya öyle bir yere gidiyor ki ahir zamanın dehşetini çok rahat görebiliyoruz.
İnsanlar normal değil.
Türkiye de dahil olmak üzere bebek/çocuk tecavüzleri çoğaldı.
İnsanlar bir yan baktın davasına birbirlerini kesiyorlar.
Her yerde ayrı bir olay.
Ben Allaha sığınmaktan başka çare bulamıyorum.
Bazen aklım gidecek gibi oluyor.
Daha yeni teyzemin oğlu Bosnadan geldi.
Diyorki;
savaş dönemi yeni doğum yapmış bir anneyi esir ediyorlar.
Günlerce aç bıraktıktan,artık ölüm eşiğine getirdikten sonra köfte veriyorlar yemesi için.
Tabi kadın hemencecik yiyor.
Sonra kadına diyorlar ki yani yazarken bile bir hoş oluyorum.
Diyorlar ki yediğin köfte bebeğınin kıymasından yapıldı.
Şimdi bunada çarpıtma yada abartı denilebilir ama %100 doğru diyemediğimiz gibi %100 yanlışta diyemiyoruz.
Ve o dogruluk ıhtımalı varya ınsan katlanamıyor.
Hangı vıcdan,hangı ınsan bunu yapar.
Bu kadar kin neye?
Allah yar ve yardımcımız olsun ve
tüm sıkıntıda olanlara yetişsin.

Son düzenleme:
ayyyy cok kötu oldumyaa :(( neler duyuyoruz neler :(( allah daha kötu gunlere koymasın ...kucuk kıyametıyasıyoruz aslında ne kaldıkı gerıye...hollandada haberlerde gösterdı cocukları zorla aılelerınden alıp lezbıyen sapkınca ılıskı yasayan ınsanlara evlatlık vermısler dusunsene o cocukların halını ve bunların arasında turk cocukları da var...bu sapkınlıkları yapılanları normal gördugumuz surece daha fazlası gelecek basımıza maalesef..kuzu gıbı susuyoruz herseyın karsısında...sokakta kadın öldurulse seyırcı kalıyoruzz...kadın tacız edılse haketmıstır dıyoruz..böyle sacmasapan bı hale geldık..ınsanlarda ne utanma ne vıcdann ne de ınanc allah korkusu kalmadı..ortalık sapık dolu cocuklarımızı kıme emanet edecegız bılemıyoruz...herkes bır bananecilik oynuyor duyarsızlasıyoruz..allah yardımıcız olsun ınsallahhh hersey yoluna gırer...once vatanımıza su gunlerde barış dılıyorummmm bunun ıcın bır gırısım var sonucta bu bıle sevındırıcı bırdurum..ınsallah daha cok ınsanımızölmez..daha cok annemız mezarlara sarılmaz...allahım dualarımızıkabuleder ınsallah...allahım tumınsanlıga bıraz daha fazla vıcdan verır ınsallah cunku hersey allahtan...

Aynen diyorum ya dünya heryerinden irin akan bir pislik yuvası haline geldi ve bunda herkesin ufak yada büyük katkısı var.
Efendımız yanlışı görüpte susan dilsiz şeytandır buyurmuşlar.
Sorunları konuşmak lazım kaynağına inmek lazım.
Hollandalı ailelere gelirsek sitenin yardım melekleri bölümünde o konu hakkındada konuştuk.
Yani bilmiyorum artık şaşırmaktan bihal olduk.
Lezbiyen bir aileye evladımın teslim edilmesi kabustan da beter.

Üzülmemek elde mi.
Şöyle güllük gülistanlık bir dünya hayal ediyorum ama yok.
İstediğimiz huzuru cennetten başka bir yerde bulamayacağız.
Amin tüm sıkıntıda olanlara yardım etsin Allah(cc)

Ben bu konulara, goruntulere olabildigince uzak kalmaya ozen gosteriyorum
çunku bu tarz seyler beni insanliktan sogutuyor
ister istemez içimde firtininalar kopuyor
kendimden utaniyorum, vazgeçemedigim lukslerimden
face'de bazen çocuk cesetleri yayinlayanlar oluyor
hemen kapatiyorum çunku gormek istemiyorum
anne oldugumdan beri daha çok etkileniyorum bu goruntulerden
çunku ne kadar masum ne kadar savunmasiz olduklarini gordum
bu dunya bana gore degil

Siz doğru kanallardan doğru bilgi edindiğinizden adınız gibi eminsiniz, tafraya bakılırsa. Başını çektiği adamın PKK kamplarında teröristlerle faslı muhabbet ettiği, ülkenin lehine olan her şeyden karın ağrısına yakalanan, sahte antikapitalist, yalancı Amerikan karşıtı, İmralı’daki insan müsveddesinin kardaşı, yoldaşı, sırdaşı olan herifin kanalından ediniyorsunuz doğru bilgileri, üslup onu gösteriyor. Suriye’de yaşananlara vahşet demiyorsunuz! Orada yaşananların tek suçlusu olarak Türkiye’deki şu anki iktidarı görüyorsunuz. Esad’ı kahraman ilan ettiniz! Bu kanal sayesinde 50 yıllık dikta rejiminin son varisinin antikapitalist olduğunu da öğrendik! Ne diyelim, körlerle sağırlar birbirini ağırlar. Çok üzülürler(!) şehit olanlara filan. Onun için PKK kamplarına takılırlar; yiye içe, güle oynaya, sırıta kırıta soruna çözüm ararlar(!). Ekranlarda da tribünlere şov yaparak vatanseverliği, milliyetçiliği kimselere yar etmezler. Ben de sizin şehitler için üzüldüğünüze hiç inanamıyorum. Esadçı-Ulusalcı aşkınıza dokunduğu için konu sahibine çıkışmışsınız. Değmez ama yazdım.

Şu anki iktidar da pek düşman ya İmralı'daki PKK lideri bebek katiline (!) Komik.

Ben bu konulara, goruntulere olabildigince uzak kalmaya ozen gosteriyorum
çunku bu tarz seyler beni insanliktan sogutuyor
ister istemez içimde firtininalar kopuyor
kendimden utaniyorum, vazgeçemedigim lukslerimden
face'de bazen çocuk cesetleri yayinlayanlar oluyor
hemen kapatiyorum çunku gormek istemiyorum
anne oldugumdan beri daha çok etkileniyorum bu goruntulerden
çunku ne kadar masum ne kadar savunmasiz olduklarini gordum
bu dunya bana gore degil

Aslında bakmak daha fazla irdelemek oluyor.
Ama işte bakmasakta beynimizde kazılı ve ben göz yumma taraftarı değilim.
Bebek cesedlerı vs onlara bakamıyorum birtek.
Teşekkur ederım yorumunuz için.

Back