Biraz da kendi ülkenizdeki şehit olan askerlere üzülseniz keşke. Hep Filistin, hep Suriye biraz da kendi ülkenizde neler dönüyor onları araştırın da üzülün az.
Biraz da kendi ülkenizdeki şehit olan askerlere üzülseniz keşke. Hep Filistin, hep Suriye biraz da kendi ülkenizde neler dönüyor onları araştırın da üzülün az.
Sizi bilemem ben ama şehitlerimizden duyduğumuz acıyla üzüntüyle oradaki masum silah altında kalan çocuklara duyduğumz acıyı biz ayrı tutuyor ve her iki duruma da vicdanen rahatsızlık duyuyup sadece dua ediyoruz.Vicdanen bu duruma o çocuklara üzülmek düşünmek demek kendi ülkemizde ki şehitleri düşünmediğimiz anlamına gelmez.Bu ikisini bir tutumak aynı kefeye koymak bile saçma kusura bakmayın da.
Orada bir durun.
Benim vatanımla iigili araştırma yapmadığımı şehidlerimize üzülmediğim nasıl söylersiniz.
Beni ne kadar tanıyorsunuz.
Bir şehit haberinin içimi yakmadığımı nereden çıkardınız.
Başka bir ülkede ki vahşete üzülmek,kendi vatanıma üzülmediğimin göstergesi olabilir mi?
Aksine canana üzülen,can da yanar.
Şuan çok şaşkınım.bir de azıcık araştırın demişsiniz şaka gibi..
Size söylecek çok şeyim var ama sin beni baştan etiketlediğiniz içln fazla bir yazmayacağım.
Maalesef dünyanın her yeri türlü pislikle dolu. Adaletsizliklere ah vah etmek de bir soruna çözüm olmuyor. Herkes kendi çapında, parasına, zamanına, enerjisine uygun bir şekilde çevresindekilere yardımcı olabilir. Çok uzaklara bakmaya gerek yok ki bizim sokağımızda da açlık çekenler, istismar edilenler, zulüm görenler vardır mutlaka. İnsan ya da hayvan, birinin hayatını biraz da olsa kolaylaştırmak bizim elimizde.
Siz önce gerçekleri araştırın, sonra saçma olanın ne olduğunu anlarsınız zaten. O masum çocukların neden o şartlar altında yaşamak zorunda kaldıklarını, kimlerin buna sebep olduklarını iyi bir araştırın. Bazı kanalların her gösterdiği habere inanırsanız olacağı bu. Gerçekleri bilmemek, yanlışa inanmak oradaki çocuklara en büyük kötülüğü yapmak demektir zaten. Ayrıca burada kendi ülkesinde dönen olaylarla ilgili, şehitlerimizle ilgili konu açmayıp, gidip Suriye, Filistin vs... konu açanlarında şehitlerimize üzüldüğüne inanmıyorum. Ya da bizim ülkemizdeki zor durumdaki masum çocuklarla ilgili konu açmayıp...
Bahsettiğiniz ülkedeki olaylara vahşet demeniz bile hiç birşey bilmediğinizin göstergesi. Neyse daha fazla yazmayacağım zaten anlamanızı beklemem hata olur
Bahsettiğiniz ülkedeki olaylara vahşet demeniz bile hiç birşey bilmediğinizin göstergesi. Neyse daha fazla yazmayacağım zaten anlamanızı beklemem hata olur
Olaylarin perde arkasi her ne olursa olsun
8 yasinda bir cocuga tecavuz edilmesine hangi vicdan dayanir?
Olaylarin hangi ulkede oldugunun onemi yok bence
Hani dil ,din , irk ayrimi yapmiyorduk?
Bunlari yaptiranlar belli ama neresi olursa olsun masum insanlarin vahsetle oldurulmesine insan dayanamiyor
Siz önce gerçekleri araştırın, sonra saçma olanın ne olduğunu anlarsınız zaten. O masum çocukların neden o şartlar altında yaşamak zorunda kaldıklarını, kimlerin buna sebep olduklarını iyi bir araştırın. Bazı kanalların her gösterdiği habere inanırsanız olacağı bu. Gerçekleri bilmemek, yanlışa inanmak oradaki çocuklara en büyük kötülüğü yapmak demektir zaten. Ayrıca burada kendi ülkesinde dönen olaylarla ilgili, şehitlerimizle ilgili konu açmayıp, gidip Suriye, Filistin vs... konu açanlarında şehitlerimize üzüldüğüne inanmıyorum. Ya da bizim ülkemizdeki zor durumdaki masum çocuklarla ilgili konu açmayıp...
siz bir kendinize gelseniz.
Kendi vatanımdan hariç bir ülkeye üzülmem benim kendi vatanıma üzülmediğimin göstergesi olabilir mi?
Olduğunu düşünen birinin dünya görüşünü paylaşmasam da olur.
Ayrıca ben haberde gördüm ve o hissiyat yoğunluğu ile burada paylaşmak istedim.
Ben paylaşırken dur ne suriyesiymiş şehitlerimiz için yazayım diye bir kaygıya düşmedim.
Bir gün Allahnasip etmesin ama bir şehidimiz için yazarsam konuma teşrif edin o zaman.
Yüksek dünya görüşünüz ben gibi dünyadan bihaber birinin konusunda heba olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?