• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok utanıyoruuum :( saçmaladım

valla çok iyi yazmışsınız.
aman bi daha da muhattap olmayın. sonra böyleleri kendilerini adamdan sayıyor. bi havalar falan :KK14:
Hala ısrar ediyo. İlk zamanlar ben yüz vermezkende böyleydi. Hayır cevabı almak erkekler için cezbedici bişey sanırım. Bunu benim için bitmeden yapsa neolurdu ki, o zamanlar kıymet bilse.

mesajı gör ve cevap verme gör cevap verme gör cevap verme umut içinde tükensin engelleme.sende hiç bişey yazma tut kendını kararlı olduğunu gorsun.daha çok koşar peşinden yelkenleri suya ındırısen tekraarrr tekrarrra uzulursun.burnun havada olsun bıraz.

Israrlarına dayanamayıp cevap vermeyin sakın. Sonu hep hüsran olacak, hep bi oyun hep bi oyun. Ben de böyle bi dengesize, ne zaman itsem kıymetli, ne zaman dönsem kıymetsiz oldum falan. Sonra başkasını bulup beni bıraktı, onla nişanlandı beni yokladı, evlendi yine yokladı, yani elindekinin değerini bilmeyip, hep bir arayış, hep bi bunalımlar. Bir sene öncesine dönebilseydim mesela öyle birine hiç vakit harcamazdım. İlk gördüğün dengesizliğinde tekmeyi basmalısın.

mesajı gör ve cevap verme gör cevap verme gör cevap verme umut içinde tükensin engelleme.sende hiç bişey yazma tut kendını kararlı olduğunu gorsun.daha çok koşar peşinden yelkenleri suya ındırısen tekraarrr tekrarrra uzulursun.burnun havada olsun bıraz.
Şuanlık sustu. Bi daha yazarsa engelleyim diyodum. Okundu yapmak mı daha ağır engellenmek mi, hangisini yapsam?

Israrlarına dayanamayıp cevap vermeyin sakın. Sonu hep hüsran olacak, hep bi oyun hep bi oyun. Ben de böyle bi dengesize, ne zaman itsem kıymetli, ne zaman dönsem kıymetsiz oldum falan. Sonra başkasını bulup beni bıraktı, onla nişanlandı beni yokladı, evlendi yine yokladı, yani elindekinin değerini bilmeyip, hep bir arayış, hep bi bunalımlar. Bir sene öncesine dönebilseydim mesela öyle birine hiç vakit harcamazdım. İlk gördüğün dengesizliğinde tekmeyi basmalısın.
Ay ne iğrenç siz evlenmiş olsanız başkasına da yazardı. İyiki olmamış. Gerçekten adam olacağını bilsem bi kez daha deneyelim derdim ama hiç ihtimal vermiyorum.

Güncellemeeee
Bugün şirket instagramından mesaj atmış, şahsi hesabını engellemiştim çünkü. Tekrar konuşalım mı yazmış ve numarasını ekleyip mesaj bekliyorum demiş.
Bi kaç saat oldu cevap yazmadım. Kendisinden çok etkilenmiştim keşke zamanında kıymet bilseydi. Şimdi ne yapsam ne yazsam kızlar. Yada hiç bişey yazmasam mı?
Ne olursa olsun bu mesaj içimi soğuttu :) aradan nerdeyse bir ay geçti ama ben hala son mesajima verdiği tepki aklıma gelince kendimi kötü hissediyodum.

Kızlar ben çok saçma bişey yaptım. Kısaca özet geçeyim. Bi çocuk vardı, peşimde koştu koştu, sonra ben de deneyelim o halde dedim, evlilik vs olaylarından bile bahsetti buluşmalarımızda. Sonra bi gece gayet mutlu mesut uyuduk iyi geceler aşkım mesajlarıyla falan.
Sabahına mesaj atmış evlilik korkum var level atlayamıyorum her ilişkimde böyle oluyo vs diye. Tamam dedim bitirdik. Aradan 1 hafta geçti ben bi selam yazdım, olayı hemen sevgili olmaya getirdi, bana zaman ver çok istiyorum deneyelim dedi. Bende olumlu yanıtlar verdim. Hoop bi sonra ki gün yine olmuyo lütfen beni unut gibi şeyler yazmış. Bende olmazmış zaten senden çok net anladım bunu yazdım. Öylece konuşmamız son buldu.
Ama ben sanırım ona aşık oldum. Aklımdan çıkmıyodu. Yazmamak için çok tuttum kendimi. 2 3 hafta geçti.
Bugün dayanamadım. Yazdım :KK43: Seni özledim diye mesaj attım. Rica ediyorum yazma yazmış. Bende mesajı geri çekip engelledim.
Aşırı gururuma dokundu. Böyle bi tepki beklemiyodum :KK43: keşke yazmasaydım çok pişmanım. Rezil olmuş hissediyorum kendimi. Teselli bekliyoru.
Bu anı nasıl silebilirim hayatımdan, düşündükçe yerin dibine giriyorum :KK43:
İnsan bazen hiç yapmayacağı şeyleri yaparken buluyor kendini. Dert etmeyin, herkesin saçmaladığı, hatırladıkça utanç duyduğu bir hikayesi muhakkak vardır. Yalnız bence artık cevap yazmayın çünkü belli ki dengesiz. Bırakın eğer gerçekten çok denemek istiyorsa biraz uğraşsın. İlk mesajında pişman oldu diyerek gitmeyin. Adamın ne yaptığı belli değil çünkü.

İnsan bazen hiç yapmayacağı şeyleri yaparken buluyor kendini. Dert etmeyin, herkesin saçmaladığı, hatırladıkça utanç duyduğu bir hikayesi muhakkak vardır. Yalnız bence artık cevap yazmayın çünkü belli ki dengesiz. Bırakın eğer gerçekten çok denemek istiyorsa biraz uğraşsın. İlk mesajında pişman oldu diyerek gitmeyin. Adamın ne yaptığı belli değil çünkü.
Aynen öyle güvenemeyeceğim bi karaktermiş ama çok farklı yansıtmış kendini bana. Pişman olduğunada çok inanmıyorum boşta kalmıştır muhtemelen.

Ay ne iğrenç siz evlenmiş olsanız başkasına da yazardı. İyiki olmamış. Gerçekten adam olacağını bilsem bi kez daha deneyelim derdim ama hiç ihtimal vermiyorum.

Vermeyin, olmaz, huylu huyundan vazgeçmez. Şükredin hatta dengesizliğini baştan gösterdiğine.

Back
X