ailenin yanına gidemez misin??
bir süre ailenle kalıp çocuklara annen bakar sen bir iş bulup biraz para brktrirsin ev tutarsın ondan sordumAilem her şekil arkamda zaten ayni şehirde ve evlerimiz yakin ben yalniz yasamak istiyor kendi düzenimi bozmadan babasız bu cocuklarla yalniz bu konunun her seferinde acilip bana verdigi skntdan daha daha mi zor olur acaba diye düşünüyorum bu konunun açılması bile beni bu evlilikten soğuttu önümü göremiyorum artik
Ailenin gerçek niyetini bilemem ama arada 2 çocuk varsa eşinde ailesi de diğer kadinla zaten görüşmek zorunda. Niye ayrilmişlar peki?Zaten esimle her seferinde kavga ediyorum ailesinin bu tutumu yüzünden tamam beni bu sebeple kabul etmemelerini anladım ki hic umurumda değil ama bi taziyeleri düğünleri olsa eski eşini çağırıyorlar kadında hic gurur yapmadan gidiyor eşimi de çağırıyorlar ayni yerde ikisi ben yokum tamam ama neden o kadın orda gururuna dokunuyor kavga ediyorum ki çoğu zaman zaten gitmiyor hic bireylerine ama bu defa adam yalniz hissediyor aileden sülaleden uzak çok tuhaf oluyor anlamıyorum o da psikolojisi bozuk bu durumdan zaman zaman bu ailesinin beklentisi ona normal geliyor çünkü ilk evliliğinden iki çocuğu var bu yüzden kafası mi karışıyor işine mi geliyor anlamıyorum inan ona en çok kiziyorum artik hic güvenmiyorum da
Anlamadiğim neden ayrilmiş bunlar?Onunda kocası ol evine git gel bir gece orda bir gece burada bildiğimiz kuma hayati diyor kadında beni arıyordu zaman ne olur kabul Etsen bu kaderimiz falan filan ben buraya güzel şeyler duyup manevi olarak daha güçlü olmak fikir almak için konu actim yargilamanizi tasvip etmiyorum bu herkesin başına gelebilir insanlar anlık duygusal anlarında hatalar yapabiliyor olamayacakları yasabiliyor kimse zor olanı yasamak istemez
eşinin ailesi ne istiyor tam olarak? nasıl bir sahiplenme yani. ona para versin çocuklarına baksın gibi mi yoksa gelsinde sizle yaşasın gibi mi. yoksa ben konuyu tamamen yanlış mı anladım?
Bende ilk evlilikte nikah olmadiğini düşündüm nedense. 2 kere sordum neden ayrilmişlar diye cevapta gelmedi.İknci evlilikte nikah olmadığını bile düşündüm bir an, neden yeni eşi çağırmaz ki aile düğüne derneğe hala eskisini çağırmaya devam eder?