çok usandım artık guvenmiyorum hersey anlamsız ama ucuncu cocuk !

Arkadaşlar, hamile bir kadının üzerine bu kadar gelmeniz ne derece doğru bilemedim. Zaten yeteri kadar canı sıkkın ve çözüm arıyor. Biz de üzerine gidip daha fazla canını sıkmasak mı acaba? Ne dersiniz?

S Snnicnn eğer 3 çocukla kendi ayakların üzerinde durabileceğine inanıyorsan, ailem veya başka biri çocuklarıma bakar ben çalışırım diyebiliyorsan ve eşinin seni rahatsız etmeyeceğine eminsen o zaman hiç durma o evde. Sen kendine güvendikten sonra hiçbir şey zor değil şu hayatta.

adam söz veriyor sonra yinehayal kırıklığı kısmını anlamadım ben, adam ne yapsın istiyosunuz tam olarak ? aile toplantılarına mı gitmesin, çocuklarla ilgili konu olsa bile eski eşiyle mi görüşmesin, ailesiyle mi görüşmesin, tam olarak ne beklediğinizi ve adamın neye söz verip tutmadığını anlamadım. ama doğuma az bi zaman kalmış, duurm her ne ise kendinşzi fazla hırpalamayın bebeğe yazık

Üçüncü cocuguma hamileyim ama çok usandim ayrılmak istiyorum yalniz yapabilirmiyim uç çocukla bilmiyorum artik benim için bu evlilik hicbir anlam taşımıyor okadar çok şey yaşadım ki unutamiyorum güvenmiyorum adam ne istediğini bilmiyor her seferinde söz veriyor yola çıkıyoruz sonra yine hayal kırıklığı! Kısa anlaticam doğuda yaşıyorum eşim un ilk evliligi bittikten sonra 2006 severek evlendik ben lisedeydim ailesi beni istemedi sebebi de ilk eşini de tekrar sahiplenme sini istedi ki bu çirkin birşey ama zaman zaman eşimin de isine geldi sanki her bu konu açıldığında ayrılmak istedim söz verdi bu konu kapanicak seni çok seviyorum sensiz yapamam diye ailesini bile attı yeri gelince ama tekrar iki çocuğu için konuşuyorlar zaten ilk esi ayrılmasına rağmen ailesinin içinden çıkmıyor önemli her günde orda ben gorusmuyorum zaten onlarla çünkü ben o kadını kuma olarak kabul etmiyorum bu cirkef gurursuz hayata asla razi gelmem diye benden nefret ediyorlar okadae çok şey var ki anlatacak ama bildiğim şey ben bu konuların bile arasında artik yasamak istemiyorum cok mu zor olur yalniz ama gururlu şerefli yasamak ?

sizinle görüşürken ilk eşiyle evliliği bitmişmiydi, olabilir ailesi sevebilir ilk olanı ama tabiki sizi dışlamamaları gerekir. yani çocuk için konuşmalarına karışamazsınız mecburlar. ailesi acaba sizin ayırdığınızı mı düşünüyor ilk eşinden

Gitmemek kaçmak ne ya
Öyle de bir giderdim ki eşimi yalnız bırakmazdim her yere girer kimsenin ağzına laf bırakmaz varlığımla rahatsız ederdim
Kaçmak karşı tarafa yol açmak demektir

nikah kimde ki? tam anlamıyla bi boşanma söz konusu mu ilk eşten? kumalık gerçekten çok onur kırıcı bir durum Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Problem aileyle ilgiliyse , eşinizle sorununu yoksa elbette boşanmayın. Eşinizi ikna edin başka şehre taşınmaya. Çocuklarla illaki tatillerde, haftasonları buluşabilirler.
...

Üçüncü cocuguma hamileyim ama çok usandim ayrılmak istiyorum yalniz yapabilirmiyim uç çocukla bilmiyorum artik benim için bu evlilik hicbir anlam taşımıyor okadar çok şey yaşadım ki unutamiyorum güvenmiyorum adam ne istediğini bilmiyor her seferinde söz veriyor yola çıkıyoruz sonra yine hayal kırıklığı! Kısa anlaticam doğuda yaşıyorum eşim un ilk evliligi bittikten sonra 2006 severek evlendik ben lisedeydim ailesi beni istemedi sebebi de ilk eşini de tekrar sahiplenme sini istedi ki bu çirkin birşey ama zaman zaman eşimin de isine geldi sanki her bu konu açıldığında ayrılmak istedim söz verdi bu konu kapanicak seni çok seviyorum sensiz yapamam diye ailesini bile attı yeri gelince ama tekrar iki çocuğu için konuşuyorlar zaten ilk esi ayrılmasına rağmen ailesinin içinden çıkmıyor önemli her günde orda ben gorusmuyorum zaten onlarla çünkü ben o kadını kuma olarak kabul etmiyorum bu cirkef gurursuz hayata asla razi gelmem diye benden nefret ediyorlar okadae çok şey var ki anlatacak ama bildiğim şey ben bu konuların bile arasında artik yasamak istemiyorum cok mu zor olur yalniz ama gururlu şerefli yasamak ?
Pess, henüz liseli bir kızı, boşanmış, iki çoçuklu bir adama nasıl verdi ki ailen?! Tanıştığınız da evli değildi di mi?
Şu an içinde kaldığınız durum yenilir yutulur değil. Kaç yaşındasınız? Çalışırsanız çocuklarınıza bakacak kimse var mı?

Ohooo okadar kargaşa stres vs arasında nasıl 3 cocuk yaptın canım

Su yapilan agir yorumlara bakin ya cidden utandim. Herkeste tutturmus bosan git diye olayi cozmek varken neden kacmak ? Boşa dememisler "basina gelmeyenin hoşuna gider"diye hic mi empati yapamiyorsunuz ayip vallahi

X