• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok tüylüyüm

Hormon testi yaptirin erkeklik hormonu fazla calisiyor olabilir utanmayin hormon teati en son bildigim kdariyla regl doneminde yapiliyordu bayan doktora godin yaptirin ne var utanacak Allah askina ya dahada baska problemler cikartirsa basiniza birde boyle dusunun

evet adetin 3. günü isteniyor hormon testi

Ben o ev lazerlerinden aldm .aslinda bayagi bir azalma sagliyor.ama ilk baslarda lazer olmadan once jiletle kesin diyor. Gebe kaldigim icin devam edemedim. Killari yer yer doktu

Ya kızlar benim her yerimde tüy var. Moralim cok bozuluyor erkek gibiyim. Bi kollarimda yok. Kasıklarımda var. Paçalı tavuk gibiyim :KK43: aldigimda da kirmizi kirmizi noktalar oluyor cok beyaz tenliyim. Aynaya bakınca ağlıyorum. Bikini bile giyemiyorum. Lazere gitmeye de utaniyorum. Evde yapilan lazer cihazlari da işe yarar mi bilmiyorum. Sizce ben ne yapayım? Yazın çalışıp o cihazlardan alsam işe yarar mı?
derdin bu olsun.. benimde oyleydi lazere gittim 12 seans ne tüy kaldi ne kıl nede kök.. eve alma gerek yok arastir iyi bi yere git zaten eskisi gibi pahali degil.. hic zaman kaybetme 3 seans sonra farkı gozunle gorceksin

Bende de basenlerde var bir de kollarında diğer yerlerinin kimse girmiyor zatenn gerçi başkentlerini de görmüyor ama canımı çok sıkıyor

Back