- 26 Mart 2007
- 269
- 71
- 298
Bayanlar belki yeri değil ama Philips Lumeada hakkında bilgi verir misiniz ? Ben lazere 3 seans gidip sonuç alamadım. Bu cihazı alsam yine epilasyon etkisi mi oluyor, yoksa kalıcı çözüm mü. MissCherryBlossom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayanlar belki yeri değil ama Philips Lumeada hakkında bilgi verir misiniz ? Ben lazere 3 seans gidip sonuç alamadım. Bu cihazı alsam yine epilasyon etkisi mi oluyor, yoksa kalıcı çözüm mü.
Ya kızlar benim her yerimde tüy var. Moralim cok bozuluyor erkek gibiyim. Bi kollarimda yok. Kasıklarımda var. Paçalı tavuk gibiyim aldigimda da kirmizi kirmizi noktalar oluyor cok beyaz tenliyim. Aynaya bakınca ağlıyorum. Bikini bile giyemiyorum. Lazere gitmeye de utaniyorum. Evde yapilan lazer cihazlari da işe yarar mi bilmiyorum. Sizce ben ne yapayım? Yazın çalışıp o cihazlardan alsam işe yarar mı?
Lumea dan memnun musun peki? Yüz için kullanılıyor mu?Ne yalan söyleyeyim ben de ama beyaz değilim buğday tenliyim.
Çok beyaz insanlarda genelde o kadar kıl olmaz. Hormonal bir şey olmaya?
Lazer epilasyon iğneli epilasyon ve tonla naneden sonra en iyi çözümü Philips Lumeada buldum. En ekonomiği de bu gibi.
Lumea dan memnun musun peki? Yüz için kullanılıyor mu?
Ne güzel. Benim de kılla tüyle başım dertte. Biran önce bir tane edinmeliyim. Teşekkür ederim cevap için:)Yüz için en memnun kaldığım metod diyebilirim. Daha önce iğneli epilasyon yaptırdım. İlk seanslar iyi gitti, en son seansından sonra yüzüm nokta nokta sivilcelendi. Cildim bir noktadan sonra kaldıramadı sanırım.
Hiçbir önişlem yapmadan Lumeyaı dimdirek yüzümde kullandım. Yüzeydeki kılları yakıyor zaten. Kaymak gibi yapıyor.
Bayanlar belki yeri değil ama Philips Lumeada hakkında bilgi verir misiniz ? Ben lazere 3 seans gidip sonuç alamadım. Bu cihazı alsam yine epilasyon etkisi mi oluyor, yoksa kalıcı çözüm mü. MissCherryBlossom
Ne yalan söyleyeyim ben de ama beyaz değilim buğday tenliyim.
Çok beyaz insanlarda genelde o kadar kıl olmaz. Hormonal bir şey olmaya?
Lazer epilasyon iğneli epilasyon ve tonla naneden sonra en iyi çözümü Philips Lumeada buldum. En ekonomiği de bu gibi.
Ama böyle olmaz ki. Utanılacak bir şey yok, onlar neler neler görüyordur.Utanıyorum gidemiyorum: (
Philips lumea sadece yüz icin mi? Az once mesaj yanlis oldu galibaÖnceki mesajımda da yazmıştım kalıcı çözüm değil. 2 seans atlayınca yine çıkıyor güzel kıllar :) Acısız ağrısız ağda olarak düşünün Lumeayı.