• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok tüylüyüm

Bayanlar belki yeri değil ama Philips Lumeada hakkında bilgi verir misiniz ? Ben lazere 3 seans gidip sonuç alamadım. Bu cihazı alsam yine epilasyon etkisi mi oluyor, yoksa kalıcı çözüm mü. MissCherryBlossom MissCherryBlossom

Bayanlar belki yeri değil ama Philips Lumeada hakkında bilgi verir misiniz ? Ben lazere 3 seans gidip sonuç alamadım. Bu cihazı alsam yine epilasyon etkisi mi oluyor, yoksa kalıcı çözüm mü.

cnm lazer ilk 3 seansta zaten sonuç vermez. düzenli ve her söyleneni doğru uyguladıgında 3. aydan sonra yanı 4-5 gıbı seanslarda sonuc almaya baslıyorsun ve toplamda ortalama 12 seans gıtmen gerekıyor. epılasyona gıttıgın yerdekı kullanılan mıkane de cok cok önemlı örn. benım gıttıgım epl. merkezinde k.altı ıcın ben 5. seanstan sonra tam sonuş aldım. suan 8. seanstayım ve bıttı gıbı bır sey son rutusları yapıyorlar son uc seansta koruma programı oluyor zaten tekrar cıkmaması ıcın.

sordugun urune gelınce. bır arkadasım kullandı ve cok memnun kaldı. o da evde yapıyor ve 6. seanstan sonra sonuş almış. hayet ıyı gıttıgını soyluyor.

ilk önce kadin doktoruna git ve hormon testi yaptir. eger erkek hormonun yüksekse zaten dogum kontrol hapi tavsiye edeceklerdir...
lazere gitmekten neden utaniyosun anlamadim, onlarin isi o sonucta. günde binkez gördükleri sey :)
hic cekinmeden git.. ama dedigim gibi ilk önce doktora bir görün derim. eger hormon sorunlarin varsa zaten lazerin sonu olmaz
ve lazer gercekten tamamen gidermesede tabiki cok büyük etkisi oluyor

Bende bembeyazim ve tuyum cok malesef cunku pcos var sende bi tahlil yaptir istersen

Ya kızlar benim her yerimde tüy var. Moralim cok bozuluyor erkek gibiyim. Bi kollarimda yok. Kasıklarımda var. Paçalı tavuk gibiyim :KK43: aldigimda da kirmizi kirmizi noktalar oluyor cok beyaz tenliyim. Aynaya bakınca ağlıyorum. Bikini bile giyemiyorum. Lazere gitmeye de utaniyorum. Evde yapilan lazer cihazlari da işe yarar mi bilmiyorum. Sizce ben ne yapayım? Yazın çalışıp o cihazlardan alsam işe yarar mı?

once hormonlari kontrol ettirin bence , belki tedaviyle cozulecek birseydir, yada baska rahatsizliklarin bir gostergesidir. Korkutmak gibi olmasin ama nerde bu tarz bir kadin arkadasim olduysa illa ki hormonal problemleri yani sina kadin rahatsizliklari falan vardi. Hemen kontrole gidi , estetik kismini sonra dusunursunuz.

her yöntemi denemiş biri olarak söyleyeceğim o ki, iğneli epilasyon dışında kesin çözüm yok arkadaşlar. lazer tamamen para ve zaman tuzağı. onun yerine hiç oynamadan iğneli epilasyon yaptırın. evet çok acıtıyor ve zaman alıyor ama değiyor emin olun. tabii bunların hepsinden önce hormonal sorun varsa sorun bulunmalı ve tedaviye başlanmalı. benim doktorumun dediğine göre hormon tedavisi, bundan sonraki kıllanmayı engellermiş var olanlara çözüm olmazmış. hatta kendisi beni iğneli epilasyona yönlendirmişti.

eger bir lazer merkezine gidersen, (paranin derdinde degilse lazer merkezi) zaten sana once hormonlarina baktir eger hormonel bozukluk varsa tedavi ol oyle basla yoksa hic ise yaramiyor der. lazere gitmeyede utanma zaten oraya tuyleriyle sorunu olan kisiler gidiyor tuysuz insanin ne isi var orda :) ve onlar gunde 20-30 kisiyi goruyorlar :) evde yapilan cihazi arastirmistim bunlarin kartus gibi atis sayilari var bitince doldurulmuyor da, ve tuyler 3-4aylik uyku moduna giriyormus bitti saniyorsun ama birden cosuyormus. lazerede baslarsan duzenli git.duzenli gitmeyince öldurmeyen aci kuvvetledirir misali tuylerin kokunu kurutmadan ara verirsen daha da gucleniyor emegin bosa gidiyor.

Canim bende tuyluyum ve beyaz tenliyim
Remington sinirsiz atisli lazer aleti aldil koltuk altima bi kez yaptim. Ve vaktim olmadigi icin bir aydir bir daha yapamadim. Ama sadece bi kez yapmis olmama ragmen koltuk.altimin 1/3 inde tuy yok cikmiyor.

Hormonlarına baktırsan iyi olucak. Benim hamileleikten dolayı fuallerimde tüylenme oldu çok sinir bozucu :( Ben yakıyorum şimdilik doğumdan sonrada lazere gidicem. Sen hormon testi yaptır baktın problem var ilaçla durdurulur çoğalması normale dönersin. Utanılıcak birşey yok sağlık için önemli bu.

Ne yalan söyleyeyim ben de ama beyaz değilim buğday tenliyim.:KK73::KK73:

Çok beyaz insanlarda genelde o kadar kıl olmaz. Hormonal bir şey olmaya?

Lazer epilasyon iğneli epilasyon ve tonla naneden sonra en iyi çözümü Philips Lumeada buldum. En ekonomiği de bu gibi.
Lumea dan memnun musun peki? Yüz için kullanılıyor mu?

Lumea dan memnun musun peki? Yüz için kullanılıyor mu?

Yüz için en memnun kaldığım metod diyebilirim. Daha önce iğneli epilasyon yaptırdım. İlk seanslar iyi gitti, en son seansından sonra yüzüm nokta nokta sivilcelendi. Cildim bir noktadan sonra kaldıramadı sanırım.

Hiçbir önişlem yapmadan Lumeyaı dimdirek yüzümde kullandım. Yüzeydeki kılları yakıyor zaten. Kaymak gibi yapıyor.

Yüz için en memnun kaldığım metod diyebilirim. Daha önce iğneli epilasyon yaptırdım. İlk seanslar iyi gitti, en son seansından sonra yüzüm nokta nokta sivilcelendi. Cildim bir noktadan sonra kaldıramadı sanırım.

Hiçbir önişlem yapmadan Lumeyaı dimdirek yüzümde kullandım. Yüzeydeki kılları yakıyor zaten. Kaymak gibi yapıyor.
Ne güzel. Benim de kılla tüyle başım dertte. Biran önce bir tane edinmeliyim. Teşekkür ederim cevap için:)

Neyle aliyorsun brnde beyazim kollarim bile sakal gibi cikiyor ben sirle aliyorum hemen arkasindan yaglamadan limon tuzla ovuyorum biraz daha inceliyor sanki

mutlaka endokronolojiye git. bende aynı sorundan dolayı gitmiştim. açıp göstermiyorsun zaten doktor bakmıyor tahliller istiyor. kan ardından değerlere göre ilaçlı tomografi yapıldı bana. birkaç ay tam teşekküllü bir araştırma olmuştu uludağ tıp fakültesinde. sonuç olarak prolaktinde sadece sorun çıktı. biraz da östrojenim düşük. bunlar direk tüylenme belirtisi zaten. prolaktinim riskli değerde değil ama yüksek. ilaç tedavisi veriyor. bir an evvel yaptırmanı tavsiye ederim. çünkü uzun süreçli bir tanı ve tedavisi oluyor.

Hormon testi yaptirin erkeklik hormonu fazla calisiyor olabilir utanmayin hormon teati en son bildigim kdariyla regl doneminde yapiliyordu bayan doktora godin yaptirin ne var utanacak Allah askina ya dahada baska problemler cikartirsa basiniza birde boyle dusunun

Bayanlar belki yeri değil ama Philips Lumeada hakkında bilgi verir misiniz ? Ben lazere 3 seans gidip sonuç alamadım. Bu cihazı alsam yine epilasyon etkisi mi oluyor, yoksa kalıcı çözüm mü. MissCherryBlossom MissCherryBlossom

Önceki mesajımda da yazmıştım kalıcı çözüm değil. 2 seans atlayınca yine çıkıyor güzel kıllar :) Acısız ağrısız ağda olarak düşünün Lumeayı.

Ne yalan söyleyeyim ben de ama beyaz değilim buğday tenliyim.:KK73::KK73:

Çok beyaz insanlarda genelde o kadar kıl olmaz. Hormonal bir şey olmaya?

Lazer epilasyon iğneli epilasyon ve tonla naneden sonra en iyi çözümü Philips Lumeada buldum. En ekonomiği de bu gibi.

Back