- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir hormon testi yaptir pko olabilirsin
Utancak bir sey yok
Bunlar gecici.problemler
Evde lazer al canim ise yariyorYa kızlar benim her yerimde tüy var. Moralim cok bozuluyor erkek gibiyim. Bi kollarimda yok. Kasıklarımda var. Paçalı tavuk gibiyim aldigimda da kirmizi kirmizi noktalar oluyor cok beyaz tenliyim. Aynaya bakınca ağlıyorum. Bikini bile giyemiyorum. Lazere gitmeye de utaniyorum. Evde yapilan lazer cihazlari da işe yarar mi bilmiyorum. Sizce ben ne yapayım? Yazın çalışıp o cihazlardan alsam işe yarar mı?
Hangi philips lumea? Az önce gittigidiyordan baktım ama bin liralık da var beş yüz liralık da. Hangisini önerirsiniz?Ne yalan söyleyeyim ben de ama beyaz değilim buğday tenliyim.
Çok beyaz insanlarda genelde o kadar kıl olmaz. Hormonal bir şey olmaya?
Lazer epilasyon iğneli epilasyon ve tonla naneden sonra en iyi çözümü Philips Lumeada buldum. En ekonomiği de bu gibi.
Hangi philips lumea? Az önce gittigidiyordan baktım ama bin liralık da var beş yüz liralık da. Hangisini önerirsiniz?
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...lumea-sc1983-00-ipl-laser-epilasyon-203102473500 liralığın modeli neymiş?
Benimki precision plus mı ne 1000 tllik olan.
Teşekkürler )Benimki 2 numaradan
Konu sahibi korkma ne var korkacak doktorlar ocu degil. Merak etme tuyleri gormesi gerekmiyor. Bunun icin bikini bolgeni gostermene veya baska yerde tuy gostermene gerek yok. Hormonal mi diye bakmak icin bi tahlil yapilir hormonlar kontrol edilir. Testosteron normal degerden yuksekse boyle sikintilar olabiliyor. Bunu ogrenmek icin de tuylerine bakmayacaklar. Ama doktor fikrine alissan iyi olur lazerden utaniyosun doktordan utaniyosun hamile kaldiginda veya bi hastaligin olursa nolcak?öncelikle doktora git.kasık bölgeni gösterme. yüzünü, bacaklarını göster.kan değerlerine bakar.çıkan sonuca göre kadın doğuma yönlendirebilir. çünkü bir sorun varsa lazer de işe yaramaz
Ya kızlar benim her yerimde tüy var. Moralim cok bozuluyor erkek gibiyim. Bi kollarimda yok. Kasıklarımda var. Paçalı tavuk gibiyim aldigimda da kirmizi kirmizi noktalar oluyor cok beyaz tenliyim. Aynaya bakınca ağlıyorum. Bikini bile giyemiyorum. Lazere gitmeye de utaniyorum. Evde yapilan lazer cihazlari da işe yarar mi bilmiyorum. Sizce ben ne yapayım? Yazın çalışıp o cihazlardan alsam işe yarar mı?