• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok tüylüyüm

Lazeride denemeden bilemezsin.. Onuda dene derim, ben hem gittim, hemde lumea aldım, lumeayı halen kulllanıyorum ama işe yaramıyor gibi.. Hormonal değilmiş sebebim, normalde haşimato hastasıyım ama testesteron normal çıkıyor.. Irsi olabilir dedi dr..

Hemen doktor diye abartmayın. Jiletle mi alıyorsun oyleyse kalinlasmistir daha gür durur. Yada genetiktir olmasi gereken gibi ya annene ya babana cekmissindir. E peki bikini giyemiyorum diyorsun? Almiyormusun? Ne bileyim makas kullan, tüy dökücü var, jilet var, ağda var. Kaç yasindasin? Niye utaniyorsun bor kere git agdaya utanma falan kalmaz. Sonrada epilasyon yaptirirsin mis gibi

doktor zaten ac bakıyım demiycek sana sen asırı kıllanma var dediginde direkt hormon testi yaptıracak

Canım benim yaa doktra gıtmeye nıye utanıyosun aç bakıyım dıyecek hali yok ya. Bi tüp kan verırsın hormonlarına bakar sana bakmaz yanii :))

Ya kızlar benim her yerimde tüy var. Moralim cok bozuluyor erkek gibiyim. Bi kollarimda yok. Kasıklarımda var. Paçalı tavuk gibiyim :KK43: aldigimda da kirmizi kirmizi noktalar oluyor cok beyaz tenliyim. Aynaya bakınca ağlıyorum. Bikini bile giyemiyorum. Lazere gitmeye de utaniyorum. Evde yapilan lazer cihazlari da işe yarar mi bilmiyorum. Sizce ben ne yapayım? Yazın çalışıp o cihazlardan alsam işe yarar mı?
Evde lazer al canim ise yariyor

Bence hormonlarına baktırmalısın. Muayenede iç çamaşırınla doktor ve sadece sen oluyorsun. Koltuk altına, kasıklarına ve görünen yerlerine bakacak. Unutma ki doktor günde kaç kişiyi böyle görüyor, tıpta ayıp olmaz. Zaten çok kısa sürüyor ve utandığını doktor fark ederse sana daha çok yardımcı olur seninle konuşur ve o arada çok gergin olmazsın.
Tüylerin konusunda philips lumeayı sana gözü kapalı öneririm. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Kılların kök kalınlığına göre tüylerin gitme süresi değişiyor ama ilk kullanımda bile fark ediyorsun değişimi. Umarım mesajım yardımcı olur

Ne yalan söyleyeyim ben de ama beyaz değilim buğday tenliyim.:KK73::KK73:

Çok beyaz insanlarda genelde o kadar kıl olmaz. Hormonal bir şey olmaya?

Lazer epilasyon iğneli epilasyon ve tonla naneden sonra en iyi çözümü Philips Lumeada buldum. En ekonomiği de bu gibi.
Hangi philips lumea? Az önce gittigidiyordan baktım ama bin liralık da var beş yüz liralık da. Hangisini önerirsiniz?

Ev için olan lazer bende çok işe yarıyor. Gerçekten döküyor. İnanamadım. Bendeki P ile başlayan marka.

Canım doktordan çekinmene gerek yok bende de aynı problem vardı doktor hormon testi istedi oradan baktı o yüzden utanılacak bişe yok eğer hormonelse zaten epilasyon fayda etmez

öncelikle doktora git.kasık bölgeni gösterme. yüzünü, bacaklarını göster.kan değerlerine bakar.çıkan sonuca göre kadın doğuma yönlendirebilir. çünkü bir sorun varsa lazer de işe yaramaz
Konu sahibi korkma ne var korkacak doktorlar ocu degil. Merak etme tuyleri gormesi gerekmiyor. Bunun icin bikini bolgeni gostermene veya baska yerde tuy gostermene gerek yok. Hormonal mi diye bakmak icin bi tahlil yapilir hormonlar kontrol edilir. Testosteron normal degerden yuksekse boyle sikintilar olabiliyor. Bunu ogrenmek icin de tuylerine bakmayacaklar. Ama doktor fikrine alissan iyi olur lazerden utaniyosun doktordan utaniyosun hamile kaldiginda veya bi hastaligin olursa nolcak?

Ya kızlar benim her yerimde tüy var. Moralim cok bozuluyor erkek gibiyim. Bi kollarimda yok. Kasıklarımda var. Paçalı tavuk gibiyim :KK43: aldigimda da kirmizi kirmizi noktalar oluyor cok beyaz tenliyim. Aynaya bakınca ağlıyorum. Bikini bile giyemiyorum. Lazere gitmeye de utaniyorum. Evde yapilan lazer cihazlari da işe yarar mi bilmiyorum. Sizce ben ne yapayım? Yazın çalışıp o cihazlardan alsam işe yarar mı?

Neyden utaniyosun killardan mi özel bölgeni acmaktan mi canım?

sakın lazer cihazı alıp evde yapmayın o makıneler yakabiliyor. Zaten coğu yerde ütüleme sistemi ile yapılan cihazlarda tende iz kalıo. alexandrite ya git en iyisi bu cihaz ben gittim ve gayet memnunum

Bende de kıl tüy problemi var. Tıp okumama rağmen derslerden sınavlardan fırsat bulup da bi türlü çıkamadım doktora.

Ama yani doktordan utanmana hic gerek yok. Biz neler neler görüyoruz haberin var mı. Senin tüylenmen rahatsız etmez bir doktoru emin ol. Barsakları dışarıda olarak gelişmiş insanlarn görüntüsü yanında senin kıllarının görüntüsü hicbir sey değil :KK70:bu tüylenme icin bir ders görmedik henüz, o yüzden de bir yorum yapamıyorum..

Ben de okullar acilinca bir gideyim doktora hormonlarıma baksn en iyisi. Aklımdan çıkmıştı. Iyi oldu senin konunu gördüğüm :)

Back