Normal lazerle hiçbir ilgisi yok diyebilirim zaten lazer tipleri de farklı. Acısız tamamiyle ama tüylere tümden çözüm değil. Ayda 1 kere yapıyorum.
öncelikle doktora git.kasık bölgeni gösterme. yüzünü, bacaklarını göster.kan değerlerine bakar.çıkan sonuca göre kadın doğuma yönlendirebilir. çünkü bir sorun varsa lazer de işe yaramaz
anladım. bitirmiyor yani.Normal lazerle hiçbir ilgisi yok diyebilirim zaten lazer tipleri de farklı. Acısız tamamiyle ama tüylere tümden çözüm değil. Ayda 1 kere yapıyorum.
Ben ilk makineyle aldım tüylerimi bazen ağda kullandım bu hiç değişmedi şimdi yok denecek kadar az düzenli jilet krem kullanmadan makine yada ağda yaparsan bir kaç ay sonra iyice azaldığını görürsün bende beyaz tenliyim az tüy vardı bende oda bu yöntemimle çok az çıkıyor
endokrinolojiye gideceksin cnm gıttıgındede tuylenme problemım var desen yeter. bunda bırsey yok kı belkı bakayım bıle demeyecek bakayım derse yuzunu kolunu bacagını gosterırsın.. kan tahlılı ıster ..
lumea kesin çözüm değil mi? Mesela tüyler geçti. Sonra yeniden çıkma ihtimali var mı?
karnını goster o zaman yada soyle karın bolgemde yogun deYüzümde kolumda pek yok bacağımda da çok yok ama gövde kısmımda aşırı var.
canım bi dr a görün hormonel olabilir... ev için olan lazeri bende düşünyorum nasıl hiç bilmiyorum dogum yapayımda lazer işi aklımda bnmde...Ya kızlar benim her yerimde tüy var. Moralim cok bozuluyor erkek gibiyim. Bi kollarimda yok. Kasıklarımda var. Paçalı tavuk gibiyimaldigimda da kirmizi kirmizi noktalar oluyor cok beyaz tenliyim. Aynaya bakınca ağlıyorum. Bikini bile giyemiyorum. Lazere gitmeye de utaniyorum. Evde yapilan lazer cihazlari da işe yarar mi bilmiyorum. Sizce ben ne yapayım? Yazın çalışıp o cihazlardan alsam işe yarar mı?
Bunda utanacak bir şey yok ki sağlık bu ihmale gelmez. Sonuçta sizin özel yerlerinize bakacak değil. Sıkıntınızı söyleyeceksiniz gerekli tahlilleri yaptıklarında zaten ne varsa ortaya çıkacak.
Lazere gitmek en iyisi sanırım bende düşünüyorum ama belli bir süresi varmış sanırım 3 yıl sonra tekrar çıkabiliyormuş o yüzden tereddütlüyüm
Bilmiyorum ki olunuyordur büyük ihtimal yapan arkadaşlar söylerlerÜst üste lazer olunmuyor mu?
Canım sen hiç utanma dr git bir sorun var demekki hormonlarınla ilgili bak bende çok utanırdım hamilelik doğum derken eser kalmadıBende hep ağda kullanıyorum ama azalmak şöyle dursun inadına çıkıyor.
Canım sen hiç utanma dr git bir sorun var demekki hormonlarınla ilgili bak bende çok utanırdım hamilelik doğum derken eser kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?