Çok tüylüyüm

Normal lazerle hiçbir ilgisi yok diyebilirim zaten lazer tipleri de farklı. Acısız tamamiyle ama tüylere tümden çözüm değil. Ayda 1 kere yapıyorum.

lumea kesin çözüm değil mi? Mesela tüyler geçti. Sonra yeniden çıkma ihtimali var mı?

öncelikle doktora git.kasık bölgeni gösterme. yüzünü, bacaklarını göster.kan değerlerine bakar.çıkan sonuca göre kadın doğuma yönlendirebilir. çünkü bir sorun varsa lazer de işe yaramaz

Tamam gideceğim müsait bir zamanda.

Normal lazerle hiçbir ilgisi yok diyebilirim zaten lazer tipleri de farklı. Acısız tamamiyle ama tüylere tümden çözüm değil. Ayda 1 kere yapıyorum.
anladım. bitirmiyor yani.
alexandrite diye biliyorum yazımı yanlış olabilir cihaza gidiyordum.
sözde en acısızı ama çok çok çook acı çekiyordum atışlarda.
sizinki de öyle mi acep diye merak ettim.

Ben ilk makineyle aldım tüylerimi bazen ağda kullandım bu hiç değişmedi şimdi yok denecek kadar az düzenli jilet krem kullanmadan makine yada ağda yaparsan bir kaç ay sonra iyice azaldığını görürsün bende beyaz tenliyim az tüy vardı bende oda bu yöntemimle çok az çıkıyor

endokrinolojiye gideceksin cnm gıttıgındede tuylenme problemım var desen yeter. bunda bırsey yok kı belkı bakayım bıle demeyecek bakayım derse yuzunu kolunu bacagını gosterırsın.. kan tahlılı ıster ..

Bende hep ağda kullanıyorum ama azalmak şöyle dursun inadına çıkıyor.

Yüzümde kolumda pek yok bacağımda da çok yok ama gövde kısmımda aşırı var.

Bir arkadaş yazmış zaten ilk önce doktora görün canım.Ayrıca bunda utanılcak birşey yok ki hepimiz lazer veya başka yöntemlerle yok ediyoruz.Ayrıca ordaki insanlar buna alışkın

lumea kesin çözüm değil mi? Mesela tüyler geçti. Sonra yeniden çıkma ihtimali var mı?

Değil. Acısız ağrısız ağda diyebilirim. 1 ay sonra kıllar tekrar baş göstermeye başlıyor.
Problem şu ki ben lazerden hiç memnun kalmamıştım. hem çok acıdı, hem de sonuç süper olmadı. Yani bacaklarımı çok çok azalttı ama sıfırlamadı, 3 sene sonra da bacağım eski haline dönmeye doğru yol aldı. Epilasyon merkezlerine zaman ve para harcayacağıma Lumea dedim. Lumeadan önce kıla tüye en az 5000 tl harcadım ama sonuç hiç iyi olmadı benim açımdan. Bence değmiyor.Bu benim vucüdüm ve fikrim tabi diğer arkadaşları da dinlemek gerk.

Bunda utanacak bir şey yok ki sağlık bu ihmale gelmez. Sonuçta sizin özel yerlerinize bakacak değil. Sıkıntınızı söyleyeceksiniz gerekli tahlilleri yaptıklarında zaten ne varsa ortaya çıkacak.
Lazere gitmek en iyisi sanırım bende düşünüyorum ama belli bir süresi varmış sanırım 3 yıl sonra tekrar çıkabiliyormuş o yüzden tereddütlüyüm

canım bi dr a görün hormonel olabilir... ev için olan lazeri bende düşünyorum nasıl hiç bilmiyorum dogum yapayımda lazer işi aklımda bnmde...

Üst üste lazer olunmuyor mu?

Bende hep ağda kullanıyorum ama azalmak şöyle dursun inadına çıkıyor.
Canım sen hiç utanma dr git bir sorun var demekki hormonlarınla ilgili bak bende çok utanırdım hamilelik doğum derken eser kalmadı

Canım sen hiç utanma dr git bir sorun var demekki hormonlarınla ilgili bak bende çok utanırdım hamilelik doğum derken eser kalmadı

Gideceğim evet böyle olmuyor etek bile giyemiyorum kirmizi noktalardan. Yaz geliyor içime kapanıyorum.

lazerin makinesi önemli.. hastanelerde yaptırın arkadaşlar .. ben yaptıralı yıllar oluyor nerden baksan 15 sene belkide sonradan falanda çıkmadı..

Aktarda alışveriş yaparken çalışan bayan nane yağı tavsiye etti, valla denedim, bıyıklardan 20 gündür haber yok Ayrıca yüzümdede ufak tefek ayva tüyü gibiler vardı onlarda şimdilik yok
Ya azalacağı vardı, yada işe yaradı
Yalnız ağda sonrası 2-3 saat sonra aklıma geldide sürdüm ama ona rağmen aman Allahım dehşet yüzümde ateşler bastı,.. 5 dk dayanabildim, sonra pamukla sildim .. Ama yüzümü yıkamamakta inat ettim..
İşe yaradı görünüyor.. İhtiyacı olan deneyebilir.

Son düzenleme:
Eger gercekten aşırıysa doktora gorunmeniz lazim bunda utanacak bisey yok omur boyu utanip gizleyecek misiniz vücudunuzu? Lazer de en iyi cozum. Ben yaptirdim bitti inanilmaz rahatim.

Bir hormon testi yaptir pko olabilirsin
Utancak bir sey yok
Bunlar gecici.problemler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…