• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok tüylüyüm

Yesilortu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
655
257
18
33
Ya kızlar benim her yerimde tüy var. Moralim cok bozuluyor erkek gibiyim. Bi kollarimda yok. Kasıklarımda var. Paçalı tavuk gibiyim :( aldigimda da kirmizi kirmizi noktalar oluyor cok beyaz tenliyim. Aynaya bakınca ağlıyorum. Bikini bile giyemiyorum. Lazere gitmeye de utaniyorum. Evde yapilan lazer cihazlari da işe yarar mi bilmiyorum. Sizce ben ne yapayım? Yazın çalışıp o cihazlardan alsam işe yarar mı?

Ya kızlar benim her yerimde tüy var. Moralim cok bozuluyor erkek gibiyim. Bi kollarimda yok. Kasıklarımda var. Paçalı tavuk gibiyim :KK43: aldigimda da kirmizi kirmizi noktalar oluyor cok beyaz tenliyim. Aynaya bakınca ağlıyorum. Bikini bile giyemiyorum. Lazere gitmeye de utaniyorum. Evde yapilan lazer cihazlari da işe yarar mi bilmiyorum. Sizce ben ne yapayım? Yazın çalışıp o cihazlardan alsam işe yarar mı?

Doktora göründün mü hiç? Hormonal bir sorun olmasın?

Ya kızlar benim her yerimde tüy var. Moralim cok bozuluyor erkek gibiyim. Bi kollarimda yok. Kasıklarımda var. Paçalı tavuk gibiyim :KK43: aldigimda da kirmizi kirmizi noktalar oluyor cok beyaz tenliyim. Aynaya bakınca ağlıyorum. Bikini bile giyemiyorum. Lazere gitmeye de utaniyorum. Evde yapilan lazer cihazlari da işe yarar mi bilmiyorum. Sizce ben ne yapayım? Yazın çalışıp o cihazlardan alsam işe yarar mı?

bunun bircok nedeni olabilir önce bir doktora gitmek gerekir. GEnetikte yapilacak birsey yok. Güneyli kadinlar genetik olarak daha tüylüdür. Lazer güzel bir cozum ben gidiyorum memnunum utanacak birsey yok zaten temizleiyp gidiyorsun. Ama önce bir doktor :)

Niye utanıyosun ki lazere gitmekten?git lazere tamamen kurtul bitsin gitsin.

Ben de beyaz tenliyim,kollarımdaki kıllarla kocamla yarışırım,kırmızı benek bende de olur,ama ertesi güne geçer.Sendeki geçmiyor mu

bunun bircok nedeni olabilir önce bir doktora gitmek gerekir. GEnetikte yapilacak birsey yok. Güneyli kadinlar genetik olarak daha tüylüdür. Lazer güzel bir cozum ben gidiyorum memnunum utanacak birsey yok zaten temizleiyp gidiyorsun. Ama önce bir doktor :)

Doktor gitmeye utanıyorum:(

Önce hormonlarına baktır bence, hormonal bozukluk varsa lazer çözüm olmaz. Ve utanılacak bir şey yok.

Ne yalan söyleyeyim ben de ama beyaz değilim buğday tenliyim.:KK73::KK73:

Çok beyaz insanlarda genelde o kadar kıl olmaz. Hormonal bir şey olmaya?

Lazer epilasyon iğneli epilasyon ve tonla naneden sonra en iyi çözümü Philips Lumeada buldum. En ekonomiği de bu gibi.

Bende alayım deneyeyim diyorum, cesitli yorum okudum. Bazi insanlar memnun bazıları memnun degil. Bilemedim

Doktor gitmeye utanıyorum:KK43:

böyle utaniyorum, utaniyorum demekle olmaz. Doktor sonucta gidip derdini anlatacaksin ki care bulunsun degil mi ama :) Cünkü evde kullanilan cihazlar cözüm degil. Dedigim gibi önce doktora gidilmeli. Genetikte olabilir bu durum

Ne yalan söyleyeyim ben de ama beyaz değilim buğday tenliyim.:KK73::KK73:

Çok beyaz insanlarda genelde o kadar kıl olmaz. Hormonal bir şey olmaya?

Lazer epilasyon iğneli epilasyon ve tonla naneden sonra en iyi çözümü Philips Lumeada buldum. En ekonomiği de bu gibi.
yaa o da normal lazer gibi acıtıyor mu?

öncelikle doktora git.kasık bölgeni gösterme. yüzünü, bacaklarını göster.kan değerlerine bakar.çıkan sonuca göre kadın doğuma yönlendirebilir. çünkü bir sorun varsa lazer de işe yaramaz

Back