Çok şükür İlk ayda hamileyim, belirtilerim, neler yaptım ,nasıl anladım hepsini anlatıyorum

İlk
Ben 6 aylık evliyim yediye girdim hemen hemen hiç korunmadik neden olmuo anlmadim çok üzgünüm açıkçası kasık ağrım bel ağrım hepis vardı akıntı falan neden olmadı bu ay soğan suyu içtim ondanmi olduki acaba
İlk cocukta 1 seneden sonra doktor sıkıntı var der benim ablamin 1 bucuj senede oldu benim ilk geceden tuttu stres yapma bide sogan suyu evet yapar icini temizledgi icin olur tatlım

İlk

İlk cocukta 1 seneden sonra doktor sıkıntı var der benim ablamin 1 bucuj senede oldu benim ilk geceden tuttu stres yapma bide sogan suyu evet yapar icini temizledgi icin olur tatlım
Soğan suyu adeti uzatirmi insALLAH temizlerde geç döllenme olsa desem oda bende tutmaz ,🤣🤣🤣

Üzülme canım inan akisina bıraksan olcaj bak benim inan kesin ondan olmuyir ilk cocugumda tek gecede dedim birsey olmaz sonra hep korunduk oldum hamile simdi gene olmuyir stres en buyuk etken
0 19 çıktı yükselmez sanırım dimi cnm

Googledende o değer lere bakabilirsin bana doktor dusunmeyerek yap diyir zaten ben adet yakınlarına kadar düşünmüyorum ki yaklastimi ay tuttumu diye düşünüyorum
Bubay çok ta stres yapmadım dediğin gibi adete yakın düşündüm anlmadim gitti

Bubay çok ta stres yapmadım dediğin gibi adete yakın düşündüm anlmadim gitti
İste aslinda boyle unutcagimiz birsey olsa inan ben ilk cocugumda hamileligi 2. Ayima gircekken ogrendim ilac bile iciyordum ondan bence sende stres yapma bak bana doktor saglikli yumurtlama olmaz ondan gebelik olusmaz dedi stres yaparsan ama gelde bunu bana anlat senin ilk bence sen hiç yapma stres sıkıntı yoksa olur elbet tatlım

İste aslinda boyle unutcagimiz birsey olsa inan ben ilk cocugumda hamileligi 2. Ayima gircekken ogrendim ilac bile iciyordum ondan bence sende stres yapma bak bana doktor saglikli yumurtlama olmaz ondan gebelik olusmaz dedi stres yaparsan ama gelde bunu bana anlat senin ilk bence sen hiç yapma stres sıkıntı yoksa olur elbet tatlım
Yapkcam artık ama eşimde şimdi tedirgin olur sprem testi olucak ya off

Ya canim üzüldüm hakkinda hayirlisi olsun herseyde vardir bir hayir insallah bu ay olur cnm hic cani sikma
Valla basta uzuldum ne yalan soyliyim ama sonra inan elbet hayir vardir olmasında da allah elbet zamanını bilir kendimizi yirtsakta hayirlisi nezman ise ozman oluyor ondan inan unuttum keske ozmanda zamana biraksaydim simdi inan oyle agrili geçiriyorum yataktan kalkamiyirum agridan adet sancisindan 😔

Valla aynen oyle gerci ben buyutmedim desem yalan olmaz ilk çocuğumu annemler buyuttu babasi askerde diye ama busefer olursa inan kimseyi yanina sokmam 😂
En iyisi kendin bakman bnd daha da olmadım artık dusunmucem ne zaman olursam adet artık

En iyisi kendin bakman bnd daha da olmadım artık dusunmucem ne zaman olursam adet artık
Dusundukce olamassin bak benim 6 gun 7 gune gircektim gecikmede inan nasil takmış sam kafaya suan oyle bir ağrıdan ölüyorum geldiginden beri yataktan kalkamadim o sekilim kendi kendimi ne hale soktum inan bence sal kendini sonu kotu oluyor geldimi adetin😂suan bildiğin agridan kafami duvarlara filan vuruyorum 😔

X