Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür cnm inşallah sende guzel haberini alip buraya hamileyi diye yazarsininsallah hamileyizdir canim bu sitede binbir emek ve sabirla hamile kalanlari duyunca öyle cok seviniyorum ki bana da umut oluyorlar. moral buluyorum resmen. insallah seninde guzel ve hayirli haberlerini aliriz da moral buluruz
Merhaba evet kremsi beyaz bir akıntıydı adet dÖneminiz gecti mi?
Canim bende az once böyle soluk sari demeyimde kremsi bir akinti oldu uzayan o neydi acaba kasik ve bel l agrilarim hala var ama adet olmadimAmin cnm aynen cnm icim rahatliyor manevî bir huzur oluyor insanda streslenme kuzum.hersey olacağına varir rabbim nasip ederse basimiz üstüne nasip etmezse önümüzdeki maçlara bakacagaz artık
Cnm hadi hamilesin insllah bende olmadim.kuzu daha insllah bu hafta birlikte sevinclerimizi paylaşırız benimde agirilarim var bebek yerleşiyor ya ondan olabilirCanim bende az once böyle soluk sari demeyimde kremsi bir akinti oldu uzayan o neydi acaba kasik ve bel l agrilarim hala var ama adet olmadim
Ay ne bileyim canım tuvalete gittim uzayan bi akinti geldi insan adet geçince yumurtlamaz herhalde dimiay artik kafamda deli sorular kiz ya ama ben cumartesi sabahta kaset test yaptim negatif ti hic umit kalmadi o günden beri ne bileyim arrik adeti bekloyor gibi hazirlandim az önce adet diye gittim uzayan bir akıntı gordum şaşırdımCnm hadi hamilesin insllah bende olmadim.kuzu daha insllah bu hafta birlikte sevinclerimizi paylaşırız benimde agirilarim var bebek yerleşiyor ya ondan olabilir
Cnm benimdw ara ara agriyordu kafana takma bostan yere iyi sonuc icin adet gecikmesini bekle vajinani devamli kuru tut dedegin gibi belki enfwksiyon olabilirkizlar sabahtan beri vucudumu dinliyorum gunlerdir var olan sol kasiktaki agrim bugun yok. reglime 6 gun var daha. umudu kestim gibi bisey oldu nedense ha bir de vajina disinda kasinti basladi. tatli tatli kasinip duruyor bakteriden supheleniyorum. hayirlisi artik
Cnm gecen bir topikte okudum bayanin 10 gun gecikmis 11 gun yapmis test pozitif görmüş dr gec dollenme demiş belkide seninde oyledir hayorloso olsun bakalim yarin verince belli olur insallah hamilesindir kuzucanAy ne bileyim canım tuvalete gittim uzayan bi akinti geldi insan adet geçince yumurtlamaz herhalde dimiay artik kafamda deli sorular kiz ya ama ben cumartesi sabahta kaset test yaptim negatif ti hic umit kalmadi o günden beri ne bileyim arrik adeti bekloyor gibi hazirlandim az önce adet diye gittim uzayan bir akıntı gordum şaşırdım
Ay inşallah tatlim ya allah kalbin gibi sanada güzel bir evlat daha nasip etsin inşaallah sendede haberler bekliyorumCnm gecen bir topikte okudum bayanin 10 gun gecikmis 11 gun yapmis test pozitif görmüş dr gec dollenme demiş belkide seninde oyledir hayorloso olsun bakalim yarin verince belli olur insallah hamilesindir kuzucan
Benimde belim çok ağrıyor regl olmaya beş gün kaldı test yapmadım bende şu sıralarEvet çok benziyoruz inşallah kuzum ya
Allah razi olsun cnm güzel dualarin icinrabbim dualarimizi kabul oldu sevincini yaşatsınAy inşallah tatlim ya allah kalbin gibi sanada güzel bir evlat daha nasip etsin inşaallah sendede haberler bekliyorum
Amin tatlımAllah razi olsun cnm güzel dualarin icinrabbim dualarimizi kabul oldu sevincini yaşatsın
Amin tatlım
Yok bugun kismetse verivem canimMerhaba kan testi verdiniz mi acaba
Ne yaptin cnm ben kan veremedim.bugun yarin vereceğim insallah bugun ilk.idrarla test yaptim silik cizgi cikti hayirlisi birdw kanda pozitif gorseydimYok bugun kismetse verivem canim
Senin adina çok sevindim inşallah hamilesindir ben korkudan gidemedim kan vermeye test yapmakta hic istemiyorum canim negatif gormekten biktim ondan kaldım oyleNe yaptin cnm ben kan veremedim.bugun yarin vereceğim insallah bugun ilk.idrarla test yaptim silik cizgi cikti hayirlisi birdw kanda pozitif gorseydim
Ya cnm inan bende korkuyorum sabah test yapiyom dedim kan vermeye gitmeden dedim kan vermeye gittim.aksilik bugun sular kwsik oldugu icin almiyorlamis kani ne alakaysa bende geri geldim eve sen git cnm duani oku birde sürekli ya mucib cek insallah hamilesindir cnm cok dua ediyorum senin icinSenin adina çok sevindim inşallah hamilesindir ben korkudan gidemedim kan vermeye test yapmakta hic istemiyorum canim negatif gormekten biktim ondan kaldım oyle
Valla bel agrilarimda çok var gelcek gibi 3 gundrn beri ama gelende yok strrs cok yaptim ben bide cumartesi test yapmıştım cikmadi olsa çıkardı diye düşünüyorum ondan korkumdsn gidemedim ama senin adina oyle sevindimki silikse kesin vardir ayy tatlim valla cok sevindim insallah kanda da cikar hep beraber gene sevinirizYa cnm inan bende korkuyorum sabah test yapiyom dedim kan vermeye gitmeden dedim kan vermeye gittim.aksilik bugun sular kwsik oldugu icin almiyorlamis kani ne alakaysa bende geri geldim eve sen git cnm duani oku birde sürekli ya mucib cek insallah hamilesindir cnm cok dua ediyorum senin icin
Hayırlısı ile vardır insALLAH bebek bakalım bende bugün olmassam vericem kan yarın bugünde adet olmassam dortgun geçmiş olcak üstünden hayırlısı benim ilk olucak tabi varsa bebekYok bugun kismetse verivem canim