- Konu Sahibi love_honey
-
Cok sevindim
Allah C.C tamanmina erdirsin insallah
yavrunuzu islama ,size ve ümmete hayirli evlat etsin
Sağlıkla kucakla inşallah.Darısı bize tüm bekleyenlere olsun.
Bende 2 yıldır bekliyorum Dua et olurmu
hayırlı olsun, canım sağlıkla kucağınada alırsın bebeğiniinsallah, sorunsuz bir hamilelik geçirirsin insallah, rabbim tüm isteyenlere versin insallah.
Hayırlı uğurlu olsun canım... Allah ım kucağına almayı nasip etsin..
canım bak benimki şöyle oldu adet tarihim geçen ay temmuz 16 idi biz eşimle korunmasız bir defa yani 26 temmuzda beraber olduk 9 gün sonra kahverengi leke oldu 2 gün sürdü adetim 16 agustos ama 5 gün geçti belim filan ağruyo bende inanki secdede bol bol dua ediyorum hamile miyim bilmiyom geçen hafta kanda çıkmadı acaba yeni mi çıkar ondan da bilgim yok hayırlısı...
arkadaşlar birşey sormak istiyorum hani bu mesajların altında görünüyor ya bebeğin kaç haftalık olduğunu gösteriyor onu nasıl eklediniz siteye ben hazırladım ama bir türlü nasıl ekleyeceğimi bulamadım.
arkadaşlar birşey sormak istiyorum hani bu mesajların altında görünüyor ya bebeğin kaç haftalık olduğunu gösteriyor onu nasıl eklediniz siteye ben hazırladım ama bir türlü nasıl ekleyeceğimi bulamadım.
1- Ticker oluşturabilceğiniz siteler :
http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
burdan yapa bilirsin canım,yapamazsan, takip çizelgeleri hakkında, diye bi topik var arama yap, orda ayrıntılı anlatmış arkadaş ben ordan yaptım, bebeğin tekrar hayırlı olsun.
teşekkür ederim canım yaptım.dediğin yerde anlatılmış ordan baktım:)) sağol tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?