• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok şükür berenim artik kollarimda :))

canım allah analı babalı büyütsün, sağlık sıhhat versin, tebrik ederim allah nazarlardan korusun.

tekrar tebrik ederim.. Allah ailenize sağlık ve mutluluk versin.. Beren'in resmini merakla bekliyoruzzz :lepi: Güle güle büyütün bebişinizi :nazar:

arzucum gözümüz aydın ve geçmiş olsun kuzularını sıcacık yuvanızda mutlu huzurlu sağlıkla büyütün işallah
ben merak ettim neden sezeryana aldı drun ilkini normal yapmışsın erken olduğundan mı direk sezaaeryana aldı acaba?

ay çok duygulandım yine başladım ağlamaya öfff :(
bende doğurmak istiyorum ne güsel urtulmuşsun we kızım kucağınnda Allah bizlerede nasip etsin
allah bebeğine we ailene mutlu günler nasip etsin

gözünüz aydın canım:nazar:.Allah analı babalı büyütsün.eşin,oğlun ve kızınla sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmeniz dileğiylea.s.

Canim allah anlali babali buyutsun sanada gecmis olsun insallah tez vakitte iyilesirsin bende ayin 15 nde girecegim sezeryana epidural dusunuyoruz sunu sormak istiyorum operasyon ne kadar suruyor birde o esnada rahatsizlik hissediyormusun yatarken narkoz almak istemiyorum canli canli da`dayanamam gibi geliyor karar veremedim simdiden tesekkurler hersey gonlunce olsun.

canım Allah analı babalı sağlılklı bi ömür nasip etsin berenimize....kendine çok iyi bak...tekrar geçmiş olsun.

Back