- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
Kuzum ben iki gün once test yaptim ya zaten buay da negatif benim o yuzden baska bi test daha kaldirmaz minnos yuregim
Aminn canimm rabbim senin de guzel yuregine gore versin hep birlikte nese dolalim insallahhMinnoş yüreğin en yakın zamanda Sevinç'le dolsun inşallah
Senin daha yumurtlaman yeni gecmis kiz adete cok var ben olsam bu kadar erken yapmam olsa bile cikmama ihtimali oldugu icin bosa hayal kirikligi biraz daha bekle derim
Aah ah o beklemeleri bana sor beklerken ruhumu teslim edicem artikHmm anladım canım haklısın ben 30 günde bir oluyorum bide bekleye bekleye bi hal olduk
Yap kiz degerlendir elinde varsa ovu testiyle ogrenen cok var
E sen sende al bende alıyım bugün iş çıkışı zatenyvz13 yapmış bugün bizde bi bakalım
Ay hadi insallah yaa birimizden sahane haberler gelsin de umut olsun yureklerimizedaha önce ovu ile öğrendim bir kez
ondan kafam karışık :)
QUOTE="anila, post: 56283650, member: 305378"]Aah ah o beklemeleri bana sor beklerken ruhumu teslim edicem artik
Ay hadi insallah yaa birimizden sahane haberler gelsin de umut olsun yureklerimizekac gun vardi senin adete?
yapın paylaşın kızlar örneklerimiz olsun
Benim 12 gün var daha yanlış çıkmaz mı
Az da kalmis tekrar yumurtlama gibi bi durumun yoksa genel olarak umutlandim ben7 kaldı canım
daha cook erken :)
yvz13 Bende yaptım :)
2 gün var canim ama ben daha öncede çok testin olduğu için yapmıştım o ay hamile değildim. Yani tabiiki doğru çıkanda vardır da buna güvenmek çok zor. Bizim bat aynı miydi?Adet günün yakındı değil mi senin ayyy inşallah iyi bir haber alırız senden :)
Adet günün yakındı değil mi senin ayyy inşallah iyi bir haber alırız senden :)
yvz13 canim kaç saatlik idrarla yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?