Çok soran oldu bence okuyun..gebeliklerim ve tecrübelerim :)

bence de canım adet sonrası gidersin doktor iyice bi muayene eder zaten kendisi der adetinin 3 ya da 5.günü gel test yapalım diye umarım bişey çıkmaz hatta belki bunlara da gerek kalmaz bakmışsın dileğin gerçekleşmiş :) kaç gün var adetine? bari senden güzel bi haber alalım ben yine fols

19 haziran adetin ilk günü olması gerekiyor yine bi stresle gecikmezse :/

oh ne güzel yesin işte bol bol sen de ye yardımcı olur :) ben bu ay yine ümidi kestim çünkü 3 4 gün kaldı adetime olsa testte çıkardı hiçbi belirti de yok zaten..

oh ne güzel yesin işte bol bol sen de ye yardımcı olur :) ben bu ay yine ümidi kestim çünkü 3 4 gün kaldı adetime olsa testte çıkardı hiçbi belirti de yok zaten..
Benimde 4 gün var canim ama belirti olmayabiliyormus bazı kişilerde test içinde erken diye düşünüyorum:) erken çıkanlar çok tesadüfi bence

Benimde 4 gün var canim ama belirti olmayabiliyormus bazı kişilerde test içinde erken diye düşünüyorum:) erken çıkanlar çok tesadüfi bence
Ah keskee bu ay o kadar umitlenmistim ki hem klomen hem catlatma ignesi falan dedim bu ay kesin ama kirildi umudum seninle ayni zamanlarda oluyoruz demekki bakalim kismet hepimize bigun olucak elbet inaniyorum

Ah keskee bu ay o kadar umitlenmistim ki hem klomen hem catlatma ignesi falan dedim bu ay kesin ama kirildi umudum seninle ayni zamanlarda oluyoruz demekki bakalim kismet hepimize bigun olucak elbet inaniyorum
Dur daha hemen olumsuz olma canım belki bir süpriz yapar en iyisi kan vermek ama işte her ay gidipte kan vermekde iyi değil valla işimiz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…