- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
Hormon tahlili yapılması gerek mutlaka gebeliğe engel birçok hormon var. Mesela ben 8 aylık evliyim 1 yıl dolsun öyle gideyim dedim ama iyiki gitmişim. Şimdi tedavi oluyorum keşke daha önce gitseymişim. Doktorunu değiştir bncede nasıl olur da hormon istemez
bence de canım adet sonrası gidersin doktor iyice bi muayene eder zaten kendisi der adetinin 3 ya da 5.günü gel test yapalım diye umarım bişey çıkmaz hatta belki bunlara da gerek kalmaz bakmışsın dileğin gerçekleşmiş :) kaç gün var adetine? bari senden güzel bi haber alalım ben yine folsHaklısınız kızlar dokturumu sevmemiştim zaten artık hiç gidesim gelmez Ramazan bitsin de adet de bitmiş olur bayramdan sonraki haftaya alırım hemen.Gamzelikiziniz Kozpatlican iyi oldu bak konuyu konuştuğumuz
bence de canım adet sonrası gidersin doktor iyice bi muayene eder zaten kendisi der adetinin 3 ya da 5.günü gel test yapalım diye umarım bişey çıkmaz hatta belki bunlara da gerek kalmaz bakmışsın dileğin gerçekleşmiş :) kaç gün var adetine? bari senden güzel bi haber alalım ben yine fols
oo daha çok varmış günlerini güzel değerlendir eşine de bol bol fındık fıstık bal pekmez yedir :) hareketlensin spermler :)19 haziran adetin ilk günü olması gerekiyor yine bi stresle gecikmezse :/
Yoktur canim içini ferah tut ama yinede yapılsa iyi olur ona göre hareket edersinİnşallah önemli bi sorunum yoktur :/
Kız inanır mısın çok sever masada duruyo hurmalar lokumlar cevizler Fındık'lar tahinli pekmez sahurda filan yer ben anlamıyorum bu işioo daha çok varmış günlerini güzel değerlendir eşine de bol bol fındık fıstık bal pekmez yedir :) hareketlensin spermler :)
Yoktur canim içini ferah tut ama yinede yapılsa iyi olur ona göre hareket edersin
Ben bu ay beklemiyorum canim ama inşallah senden alırız:)Tamam canım sizin adet günü benden önce sizin güZel haberinizi alıyım da neşemiz yerine gelsin o gazla bende gelirim arkanızdan
Ben bu ay beklemiyorum canim ama inşallah senden alırız:)
oh ne güzel yesin işte bol bol sen de ye yardımcı olur :) ben bu ay yine ümidi kestim çünkü 3 4 gün kaldı adetime olsa testte çıkardı hiçbi belirti de yok zaten..
Benimde 4 gün var canim ama belirti olmayabiliyormus bazı kişilerde test içinde erken diye düşünüyorum:) erken çıkanlar çok tesadüfi benceoh ne güzel yesin işte bol bol sen de ye yardımcı olur :) ben bu ay yine ümidi kestim çünkü 3 4 gün kaldı adetime olsa testte çıkardı hiçbi belirti de yok zaten..
Ah keskee bu ay o kadar umitlenmistim ki hem klomen hem catlatma ignesi falan dedim bu ay kesin ama kirildi umudum seninle ayni zamanlarda oluyoruz demekki bakalim kismet hepimize bigun olucak elbet inaniyorumBenimde 4 gün var canim ama belirti olmayabiliyormus bazı kişilerde test içinde erken diye düşünüyorum:) erken çıkanlar çok tesadüfi bence
Dur daha hemen olumsuz olma canım belki bir süpriz yapar en iyisi kan vermek ama işte her ay gidipte kan vermekde iyi değil valla işimiz zorAh keskee bu ay o kadar umitlenmistim ki hem klomen hem catlatma ignesi falan dedim bu ay kesin ama kirildi umudum seninle ayni zamanlarda oluyoruz demekki bakalim kismet hepimize bigun olucak elbet inaniyorum
Cok zor cook o supriz bi olsun adini supriz koycam bebemin hediye koycam mucize koycam bisuru ismi olsunDur daha hemen olumsuz olma canım belki bir süpriz yapar en iyisi kan vermek ama işte her ay gidipte kan vermekde iyi değil valla işimiz zor
Cok zor cook o supriz bi olsun adini supriz koycam bebemin hediye koycam mucize koycam bisuru ismi olsun
Gerçekten aklımdan silip bi rahatlayabilsem inaniyorum olucak da beceremiyorum isterabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu.
Allah razi olsun ben de her isteyen adina cani gonulden duaciyim kimin duasi kabul olur belli olmazamşn canım duacınım
Iyiyim canim çok şükür bat geçmeden bir şey yapmicagim için bekliyorum sadece sende durumlar ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?