Koyu çıkması gebelik olduğunu mu gösterir?dün ve bugün ovu testleri
bata 7 var
Iyiyim canim çok şükür bat geçmeden bir şey yapmicagim için bekliyorum sadece sende durumlar ne :)
En alttaki bügün müdün ve bugün ovu testleri
bata 7 var
Koyu çıkması gebelik olduğunu mu gösterir?
En alttaki bügün mü
bir defasında böyle öğrendim ama bakıcaz her yaptıgımda koyu çıkması gerekir
Benim hiç şişmez göğüslerim:) geçen ay hassaslasmisti bu ay öyle bir şey de yok. Iyi yapmışsın canim inşallah adet olmazsın bu ay tahlile de gerek kalmazPazartesi için randevu aldım dayanamadım. adetin 3. Günü de gel derse bayramdan sonra adet olduktan sonra giderim dedim adetime 12 gün civarı bişey var ama erken adet olacağım gibi ya bi yandan da kasık ağrısı var göğüslerim şişti ve hala acıyo adete yakın olur genelde göğüs şişmesi
Bendede 1 tane ovulasyon var yapsam mi acababir defasında böyle öğrendim ama bakıcaz her yaptıgımda koyu çıkması gerekir
Ayni durumdayim gergin son gunler surekli aglama modundayim ya biktim bu halimden herseye gulen sen sakrak halim gitti hic sevmedigim bu halim geldi
Bendede 1 tane ovulasyon var yapsam mi acaba
Ayni durumdayim gergin son gunler surekli aglama modundayim ya biktim bu halimden herseye gulen sen sakrak halim gitti hic sevmedigim bu halim geldi
Ooo burnuma guzel kokular geliyoodün ve bugün ovu testleri
bata 7 var
Insallah canim insallahhCanııım sen öyle yaptıkça strese sokuyorsun kendini yapma böyle bak birbirimize sora sora deneye deneye yapcaz bişeyler halledeceğiz Allah'ın izniyle
Yap kiz degerlendir elinde varsa ovu testiyle ogrenen cok varBendede 1 tane ovulasyon var yapsam mi acaba
Yap kiz degerlendir elinde varsa ovu testiyle ogrenen cok var
Kuzum ben iki gün once test yaptim ya zaten buay da negatif benim o yuzden baska bi test daha kaldirmaz minnos yuregimE sen sende al bende alıyım bugün iş çıkışı zatenyvz13 yapmış bugün bizde bi bakalım
Kuzum ben iki gün once test yaptim ya zaten buay da negatif benim o yuzden baska bi test daha kaldirmaz minnos yuregim
Senin daha yumurtlaman yeni gecmis kiz adete cok var ben olsam bu kadar erken yapmam olsa bile cikmama ihtimali oldugu icin bosa hayal kirikligi biraz daha bekle derimŞimdi benim 19 haziran adet gösteriyor 12 gün var yani ovu almalı mıyım hiç yapmadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?