Çok soran oldu bence okuyun..gebeliklerim ve tecrübelerim :)

dün ve bugün ovu testleri
bata 7 var

Eklentiler

• 0848D329-8549-4A45-81EA-8D08F475302F.jpeg
    22,7 KB · Görüntüleme: 70
Iyiyim canim çok şükür bat geçmeden bir şey yapmicagim için bekliyorum sadece sende durumlar ne :)

Pazartesi için randevu aldım dayanamadım. adetin 3. Günü de gel derse bayramdan sonra adet olduktan sonra giderim dedim adetime 12 gün civarı bişey var ama erken adet olacağım gibi ya bi yandan da kasık ağrısı var göğüslerim şişti ve hala acıyo adete yakın olur genelde göğüs şişmesi

Benim hiç şişmez göğüslerim:) geçen ay hassaslasmisti bu ay öyle bir şey de yok. Iyi yapmışsın canim inşallah adet olmazsın bu ay tahlile de gerek kalmaz

Ayni durumdayim gergin son gunler surekli aglama modundayim ya biktim bu halimden herseye gulen sen sakrak halim gitti hic sevmedigim bu halim geldi

Canııım sen öyle yaptıkça strese sokuyorsun kendini yapma böyle bak birbirimize sora sora deneye deneye yapcaz bişeyler halledeceğiz Allah'ın izniyle

Canııım sen öyle yaptıkça strese sokuyorsun kendini yapma böyle bak birbirimize sora sora deneye deneye yapcaz bişeyler halledeceğiz Allah'ın izniyle
Insallah canim insallahh sen de iyi yapmissin randevu alarak git bakalim ne dicek umarim bu doktorun icine siner

Şimdi benim 19 haziran adet gösteriyor 12 gün var yani ovu almalı mıyım hiç yapmadım ben
Senin daha yumurtlaman yeni gecmis kiz adete cok var ben olsam bu kadar erken yapmam olsa bile cikmama ihtimali oldugu icin bosa hayal kirikligi biraz daha bekle derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…