Cok sinirliyim!

Kadın kadını düşünmez olmuş deyip aynı şey kendi kızlarının başına gelir inşallah demeniz...

Bu ne samimiyetsizlik.

Siz başka kadını düşünmeyin, beddua edin. Ama size gelince ben kadınım kadınlar beni düşünsün diye ağlayın.

Kendi içinizde çelişiyorsunuz

Hayır samimiyetsiz değilim, inşallah kızları daha beterini yaşar! O kızlar ki annemi arayıp azarlama, üstüne yürüme özgüvenini, hadsizliğini kendisinde bulan görümcelerim!Annem felçten bile hastanede o nişan olacak gerekirse ama olacak diyen kızlar! Düğünümde sırf masa yeri yüzünden düğünümü rezil eden annelerinin kopyası. İnşallah beterini yaşarlar!

E sizin de onlardan farkınız yok ki..

Aranızda kültür farkı var anladığım kadarıyla. Eşinizin sizinle aynı düşünmesi çok iyi ama bu böyleyken bence eşinize hiç bir zaman ailesiyle alakalı olumsuz konuşmayın. Tavsiye yalnızca. Neticede ailesi, daha çok yenisiniz, ilerde birbirinizle bir sorun yaşarsanız direk bunlar ağza alınıp, dışa vurulur. Siz zaten ailesine gerektiği gibi davranıp, konuşmuşsunuz. En baştan araya sınır koymak en iyisi, saygıyı bozmadığınız sürece fikrinizi söylemek bence en güzeli. Sizi anlıyorum, anlayışsız patavatsız insanlarla anlaşmak zor. Bir de kendi ailesinde görmediklerini, eşinin ailesinden görmek sıkıcı bir durum. Ama evlilik böyle işte zamanla birbirinize alışırsınız ailecek

Aynen öyle canım hiç yüz verme sonunda seni öyle kabul etcekler bırak sevmesinler hoş isteklerini yapsanda pek sevecek değil gibiler

Sizde bir bayansınız neden bayan olarak kendimizi ezdirelimki madem onlar ilk başta kızı evlat olarak görüp bağırlarına bassalardı bu kız böyle mesafe koymak istemezdi insan olan da öz annesi gibi davranırdı mesafeyi onlar koymuş ki bu kızcağızda istemiyo onları mesafeden kastım sen kızımız değilsin gelinsin sadece

BEnde bir kadınım evet bende evliyim ve epey çektiğim eşimin ailesi var.

Ancak daha iki hafta evliyken cahil demem kimseye. Oğlunu aldığım aileye biraz daha müsamaha gösteririm.

Aylar geçer bakarım hala aynılar o zaman mesafeli koyarım.

Her yerde mesafe yazıldığı için gençler bu kelimeye takmış durumda.

İnsanlar kültürel yapılarını en başta belli ederler o yüzden hiiçççç elini kolunu kaptırmaya gerek yok not: burada tecrübe konuşuyo

2 haftalık evliyim sadece. 2 haftalık bir birliktelik değil bu yaklaşık 2 yıldır beraberdik eşimle. Nişan günümde başladı garip hareketleri. Insan içinde fis fis konuşmaları. Bi odaya geçip toplantı yapışları, gorumcemin kıyafetimle ilgili eşimi fişfikleyişi vs..
2 haftada karar vermedim anlayacağınız zamanla...

mesafe koymak için ayları beklediğinizden epey çekmiş olabilir misiniz?

Nisasnliyken sinyal vermiş ve hiç korkmamissiniz.

Sanıyorum ki eşinize güveniyorsunuz.

Unutmayın armut dibine düşer. Elma ağacı armut vermez . Buna benzer bir sürü deyim söylenebilir ve hepsinin doğruluk payı çok.

Üzüm üzüme baka baka kararır diyerek zamanla bana da benzeyeceği ihtimalini göz önünde bulunduruyorum ve bunun gibi daha fazla atasözü türetmeden size iyi günler diliyorum.

Üzüm üzüme baka baka kararır diyerek zamanla bana da benzeyeceği ihtimalini göz önünde bulunduruyorum ve bunun gibi daha fazla atasözü türetmeden size iyi günler diliyorum.

Farklı görüşler almak için mi eşinizin ailesi tu kaka değilsin diye mi konu açtınız ?

5 sene sonra burayı yine okuyun, o zaman ailesine benzemiş mi benzememiş mi eşiniz o zaman anlayacaksınız.

Istisnasiz herkes ailesinden bir parça alır. Yaş ilerledikçe de o kültüre benzer. Yeme şekilleri bile aynı olur anne baba kardeşle.

Eşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama düşünün mesela 25 yıldır o evde illaki benimsemistir bir çok şeyi.

Şuan yeni evlisiniz sizi destekler gibi görünür , zamanla yeter onlar benim ailem demeye başlar.

Nişanlıyken nasıl boşanılıyor hiç anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…