- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
-
- Konu Sahibi elifff_____
Hayır yani alttan alsa bu kadar büyümezdi inatlaşma oldu büyüdü keske parçalsyıp atsaydım o silgiyi sırf gıcıklık yapıyo bana
Hak vermiyo değilim size ama neden inatlaşıyo benimle?hadi kızın silgisi e diğerinin de mi yok?
Sabah zaten sinir etti
Dalga geçenler insan kınadığını yaşarmış.
Adam gibi yorum yapanlara lafım yok
Dalga geçenler insan kınadığını yaşarmış.
Adam gibi yorum yapanlara lafım yok
Yaşayayım ne olacak yani. Kocam genç kızlara silgi verebilir...
Ben bunu kastetmedim yani sizin canınızı yakan bi durum başkalarına saçma gelebilirYaşayayım ne olacak yani. Kocam genç kızlara silgi verebilir...
Sana göre önce bi anlayın ne dediğimi anlayabiliyosanız sonra yorum yapınHelal bee, 2015 in unutulmaz kapaklari arasina girdi bu benim icin
itiraf edeyim ben yapmıştımAdam gibi yorum yapan varmi la bu konuya?
Sen troll sun dimi?
Hadi dgru soyle kizmiycam
mrb herkese.
Konuya giriyorum hemen belkide haksız olcam ama anlatmazsam patlayabilirim.
Bugün mazeret sınavı vardı eşimin bölümünde binalarımız yakın,aradı beni işin yoksa sen dururmusun 2 öğrenci var dedi gittim yaptım sınavı 2kız öğrenci.sınav bitiminde kzlardan biri silgi verdi bana,hocam bunu az önceki asistan hoca verdi ona verirmisiniz dedi...
Sonrasını tahmin edersiniz kızdım neden silgi veriyosun diye sonuçta öğrenci o nasıl unutuyo silgiyi ya,bu da okulun yardımseveri sanki kendini sevdirmeye mi çalışıyo artık napıyosa...Alttan almadı ne var bunda diğer hocalarda veriyo insanlık yaptım dedi.
Bi daha silgi filan vermemeyi kimseye yardım etmemeyi kabul edene kadar küs kalcam aynı evde yeter artık yüz verdiği ya!
Sabah da toplantı vardı tüm bölümden asistanlar toplanıyo işte toplantıyı yapan da eşim yani koordinatör.
Bayan asistanlar bişey soruyo gülüyolar bu da yüzlerine bakıp gülüyo insan biraz ciddi olur ya lanet olsun bütün sinirlerimi bozdu
Yaşayayım ne olacak yani. Kocam genç kızlara silgi verebilir...
itiraf edeyim ben yapmıştım
Eh be arkadasEvt adam gibi yorum yapan da var ama daha fazla yapma sen yaşın baya küçük sanırım eğlenmek için başka şeyler bul