Çok sinirliyim çok

Olamazmi? Belkide silgisi yoktur. Ama olmaz boyle yoookk. Bence sen ne yap biliyomsun? Tum okula hayrina silgi dagit. Sebep olarakta kimse cakmasin diye " kurban bayraminda zekatimi vermeyi unutmustum, onun yerine dagitiyorum, tamamen hayrina yani" de.
Boylece hickimse ama hickimse gelip senin kocandan silgi alamaz. Yeter be!

Eger kadinlara zaafi varsa sinirlenmekte haklisin fakat yoksa yaptığı sey normal cok da sikmamak lazim elinden ucar gider ben de çok kıskanç bir kadinim esimin stajyerlerle konuşmasini bile istemem ama caktirmam tabi korktukca da basimiza gelir bazi seyler

Pes vallahi pes... Allah eşinizin yardımcısı olsun diyeceğim ama o bu durumdan memnun herhalde aksi halde size bir dakika dahi katlanmaması gerekirdi.

Demek yardım ettiği için bu denli kızdın.Ne vicdansızmışsın yani başka bişey demiyorum.Unutmuş olabilir sen de öğrenci oldun hep mükemmelmiydin?Çok garip sizi de çekenler var tebrik ediyorum çevrenizi eşinizi

Evt adam gibi yorum yapan da var ama daha fazla yapma sen yaşın baya küçük sanırım eğlenmek için başka şeyler bul

bu adamdan Allah aşkına boşan.
adamın canını yedin.

ben de erkek öğrencilere silgi veriyorum
öğrencilere mi asılıyorum yani???

koordinatör asistanlarla yeri geliyor biz de gülüp şakalaşıyoruz, potansiyel koca adayı diye mi bakıyoruz ya öfff.
El insaf!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…