- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.884
- Konu Sahibi elifff_____
lorena bu adam hangi okulda calısıyor?soylede colugumuzu cocugumuzu yanlıslıkla oraya yollamayalımDalga geçenler insan kınadığını yaşarmış.
Adam gibi yorum yapanlara lafım yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lorena bu adam hangi okulda calısıyor?soylede colugumuzu cocugumuzu yanlıslıkla oraya yollamayalımDalga geçenler insan kınadığını yaşarmış.
Adam gibi yorum yapanlara lafım yok
Evt adam gibi yorum yapan da var ama daha fazla yapma sen yaşın baya küçük sanırım eğlenmek için başka şeyler bul
Aslında tam olarak değil böyle yardım ediyosa başka hangi konularda yardım ediyodur diye düşünüyorum
Neee böyle de çarpılmaz ki insanın yüzüne yüzüneşimdi burada makara-kukara yapanlar; kınadığınızı yaşayacaksınız.. bu da kocanız iş arkadaşına merhaba diyecek, bir dilim daha kek isteyecek, asistanlarına gülümseyecek veeee en önemlisi onlarla kırtasiye alışverişi yapacak demek oluyor.. bittiniz siz
zıçarken bile beraber nihahahhahahhaEki Görüntüle 1726059
Bakın ne buldum. Bundan yaptırıp kocişinizden hiç ayrılmayabilirsiniz. Bu iyiliğimi de unutmayın
beni dışlamayın nolurr çok pişmanımAllah senin..
Ama ongorebiliyorum: elde var koca bir ZZZifir.
Pismansin dimi?
Uzulme kzum, hrkes duser beser.
Biz seni hala seviyoruz. .
Canım ben senin arkandayım boşver bu insanları. Eğitimci olsa da olmasa da evli bir erkeğin başka kız veya kadınlara karşı mesafeli olması gerekir her zaman. Ne o cıvık cıvık gülmeler bayanlarla, insan biraz ciddi bir adam olur haklısın bence.
beni dışlamayın nolurr çok pişmanım
Evt adam gibi yorum yapan da var ama daha fazla yapma sen yaşın baya küçük sanırım eğlenmek için başka şeyler bul
bu konuya ve bunun iceriginde olan ve asla sonuca ulasamayan 4689434 konuna daha ADAM gibi yorum yapanlari tebrik ediyorum ve senin konularinin kara delik gibi sonu olmadigini onlara soylemek istiyorum.Evt adam gibi yorum yapan da var ama daha fazla yapma sen yaşın baya küçük sanırım eğlenmek için başka şeyler bul