Çok sinirliyim çok

Evt adam gibi yorum yapan da var ama daha fazla yapma sen yaşın baya küçük sanırım eğlenmek için başka şeyler bul

Yasim kuck olabilir ama sukur beynim gelismis. Size acil sifalar diliyorum. Dermansiz dert yok dertlenmeyn.Bol bol ceviz yiyin beyin gelistirir diyorlar.

Böyle durumlar karşısında bekar olduğum için mi şükretsem yoksa vay be kimler kimler evleniyor diye kendimi mi üzsem bilemedim.

Bence profesyonel yardıma ihtiyacınız var.

Aslında tam olarak değil böyle yardım ediyosa başka hangi konularda yardım ediyodur diye düşünüyorum

Nasıl yani?
Ne biçim bilinçaltınız var sizin neler kuruyorsunuz kafanızda?

Bu adamı kurtarın kendinizden. Erkeğinizi bütün öğrenci ve öğretmenlerden korumaya çalışırken işinizi yapamayacaksınız.

şimdi burada makara-kukara yapanlar; kınadığınızı yaşayacaksınız.. bu da kocanız iş arkadaşına merhaba diyecek, bir dilim daha kek isteyecek, asistanlarına gülümseyecek veeee en önemlisi onlarla kırtasiye alışverişi yapacak demek oluyor.. bittiniz siz :KK53:
Neee :KK61::KK61::KK61::KK61: böyle de çarpılmaz ki insanın yüzüne yüzüne

çok pardon ama kötü niyetli misiniz?
kimse eşinizi sevmesin, yada eşinizin kimseye faydası dokunmasın mı istiyorsunuz? sizcede bencilce değil mi?

Canım ben senin arkandayım boşver bu insanları. Eğitimci olsa da olmasa da evli bir erkeğin başka kız veya kadınlara karşı mesafeli olması gerekir her zaman. Ne o cıvık cıvık gülmeler bayanlarla, insan biraz ciddi bir adam olur haklısın bence.

Seviye "bu insanlar" kitabından belli zaten. O yüzden yazdığın yorumu önemsemiyorum.

Evt adam gibi yorum yapan da var ama daha fazla yapma sen yaşın baya küçük sanırım eğlenmek için başka şeyler bul
bu konuya ve bunun iceriginde olan ve asla sonuca ulasamayan 4689434 konuna daha ADAM gibi yorum yapanlari tebrik ediyorum ve senin konularinin kara delik gibi sonu olmadigini onlara soylemek istiyorum.

Adam seni boşasa haklı. valla tavırların burda beni bunalttı. ögretmen öğrenciye yardım etmek için var. maddi manevi. ayrıca görende para yardımı yaptı sanır. Bi silgi kuzum üç kuruşluk silgi. bu kadar kasma kendini. sana zarar valla.

Ya az cok konu sahibini taniyanlar nasilda naifler ve artik kendisini taniyarak ve sinirleri alinmis bir sekilde yorum yapiyor:) Misal ben.
Konu sahibi elifff nam-i diger lorena boyle arkadaslar.Siz apirsaniz da kopurseniz de hakaret etseniz de degismiyoR.O yuzden bosuna kirici laflar soylemeyin.
Oncaa olaylara ragmen kocasi onu kabul etmis mi etmis herseyi kabullenerek,o yuzden bunca laf soylemeye gerek yok.

X