- 12 Aralık 2015
- 346
- 169
-
- Konu Sahibi elifff_____
ne tatli kiskanmissin ask iste..mrb herkese.
Konuya giriyorum hemen belkide haksız olcam ama anlatmazsam patlayabilirim.
Bugün mazeret sınavı vardı eşimin bölümünde binalarımız yakın,aradı beni işin yoksa sen dururmusun 2 öğrenci var dedi gittim yaptım sınavı 2kız öğrenci.sınav bitiminde kzlardan biri silgi verdi bana,hocam bunu az önceki asistan hoca verdi ona verirmisiniz dedi...
Sonrasını tahmin edersiniz kızdım neden silgi veriyosun diye sonuçta öğrenci o nasıl unutuyo silgiyi ya,bu da okulun yardımseveri sanki kendini sevdirmeye mi çalışıyo artık napıyosa...Alttan almadı ne var bunda diğer hocalarda veriyo insanlık yaptım dedi.
Bi daha silgi filan vermemeyi kimseye yardım etmemeyi kabul edene kadar küs kalcam aynı evde yeter artık yüz verdiği ya!
Sabah da toplantı vardı tüm bölümden asistanlar toplanıyo işte toplantıyı yapan da eşim yani koordinatör.
Bayan asistanlar bişey soruyo gülüyolar bu da yüzlerine bakıp gülüyo insan biraz ciddi olur ya lanet olsun bütün sinirlerimi bozdu
tmm söz bidaha yapmayacamTamam kuzucuk affettik affetik dislama yok.
Ama bidahakine agzina aci biber sureriz haa.
Ya o degil deYa az cok konu sahibini taniyanlar nasilda naifler ve artik kendisini taniyarak ve sinirleri alinmis bir sekilde yorum yapiyor:) Misal ben.
Konu sahibi elifff nam-i diger lorena boyle arkadaslar.Siz apirsaniz da kopurseniz de hakaret etseniz de degismiyoR.O yuzden bosuna kirici laflar soylemeyin.
Oncaa olaylara ragmen kocasi onu kabul etmis mi etmis herseyi kabullenerek,o yuzden bunca laf soylemeye gerek yok.
Ya az cok konu sahibini taniyanlar nasilda naifler ve artik kendisini taniyarak ve sinirleri alinmis bir sekilde yorum yapiyor:) Misal ben.
Konu sahibi elifff nam-i diger lorena boyle arkadaslar.Siz apirsaniz da kopurseniz de hakaret etseniz de degismiyoR.O yuzden bosuna kirici laflar soylemeyin.
Oncaa olaylara ragmen kocasi onu kabul etmis mi etmis herseyi kabullenerek,o yuzden bunca laf soylemeye gerek yok.
Ya o degil de
Adami evlilige nasil ikna etti acep
Tecavuz mu etti naapti? Adamda tipik stockholm sendromu mu var cozemedim
kizlar lorenanin kocasi da en az onun kadar takintili ve kiskanc.eski konularindan biliyorum.
Hakli olduğunu kabul edince ne olacak?Öyle oldu haksız oldum ben.
Öyle bişey farketmedim ama böyle saçma kibarlıklar yapmasına gerek yok ki hadi onda yok silgi diğer kızda da mı yoktu.
Ben küs kalcam aynı evde o haklı olduğumu kabul edene kadar
Ya o degil de
Adami evlilige nasil ikna etti acep
Tecavuz mu etti naapti? Adamda tipik stockholm sendromu mu var cozemedim
Büyük Esaret :)Lorena mıymış bu ya?
Vııı evlenmiş mi o adam bununla.
Vay anasını büyük cesaret.
Bunu nasıl yaşayalım konu sahibi? Sizin eşiniz menendiniz yok bu kıskançlık konusunda. Bir insanın bu hale sonradan gelmesi pek mümkün değil maalesef.Dalga geçenler insan kınadığını yaşarmış.
Adam gibi yorum yapanlara lafım yok
Adamin var olmasi bile bir mucize bence kadesacigimkizlar lorenanin kocasi da en az onun kadar takintili ve kiskanc.eski konularindan biliyorum.