Çok sinirliyim çok

o derse siz gözetmen olarak girmeyip 2 kızın başında eşiniz durmuş bir kız sınav kağıdını teslim edip çıksaydı eşinle diğer kız başbaşa kalacaktı bence öğretmenlik mesleği eşin için çok tehlikeli.
düşünsene hergün o sınıfta kızlara da ders anlatıyor dayanılacak gibi değil.
kıskançlık yüzünden terkedilirseniz bir üye vardı okyasnus onun gibi olursunuz Allah korusun

Lorena evlendin mi gı ? Sensin dimi ?

Saçma bir kavga .

Altı üstü silgi vermiş ,

Evlendinmi gii :KK70::KK70::KK70:.
Okuldayim fisir fisir guluyorum kendimi tutamiyorm deli sanicaklar yaa:KK70::KK70:.
Ben bu lorenayi niye tanimiyorumki?
Ilk kez duydum. Oysaki tum kknin komsu kizi gibi bisy olmus.
Aklima komsularin balkondan balkona bagirisi geldi " napiyon gii".

bu kıskançlığı bir erkek yapıyor olsaydı saydırır giydirirdik, hanımefendi gerkçekten böyle misiniz? yani kıskanıyor musunuz bu kadar bence acilen yardım almalısınız. Bu hayat bu şekilde size de eşinize de çekilmez olur. Boşuna sinirleniyorsunuz

Aslında tam olarak değil böyle yardım ediyosa başka hangi konularda yardım ediyodur diye düşünüyorum

Dusunup yorma sen kendini cicim.
Ben senin icin siraliyimmi?
Bence kesin silgi veriyosa kalemde veriyodur. Sonra kizlar o kalemle yazarken bilincsizce agzina goturuyordur o kalemi bi guzrl yaliyodur oh mis. Sonra " buyurun hocam sagolun kalem icin" diyordur. Ardinada ekliyordur " kaleminiz cok tatliymis'. Artik bence her gun her gun o kiz bilerek kalemi evde unutuyor. Sonra yine dudagini duck face yapip " hocaaggmm, ben kalemimi yine unuttum akilsiz kafam, bilemiyoooormki aklim nerde bu gunler, hep sizinn derse giriceginiz gunler aklim uccc karis oluyoorr, kocamm/ ay pardon hocaaamm. Bana kaleminizi verirmisin? Sizin kaleminiz en bi sevdiguuuuuumm" .
Ooo ve üuuu lari boyle uzatarak diyodur kesin. Dudaklarini buzebilmek icin. Ah bunlar varya bunlar:eek:.

:KK76::KK76::KK76::KK76:.

Yanlis anlasilmasin arkdaslar. Farkindayim bunu yaparak hanfendinin esinin idam fermanini hazirladim. Ama niyetim iyi gercekten. Hanfendinin kecilerinin kacmasni hizlaniriyorum; boylece kocasi daha cok bezizek; canina tak edicek; bosanma karari alicak bu kadindan.
Adama icin acidi ya, bari boyle yardim edelim.

Lorena vardı bir zamanlar nişanlısı asistandı ve bu tarz konular açıyordu.

Ben dahil eskiler bu konununn lorenaya ait olduğunu düşünecektir.

Hatta ben %99 eminim diyeyim. Lorena yazınca arama kısmına çıkacaktır.

Adama niye acıyorsunuz anlamadım. Bilerek evlenmiş, belki hoşuna gidiyor bu durum. Başına silah dayanmadı ya, bilerek isteyerek bu kadınla evlendiyse ya mazoşist ya aptal. Acımam böylesine de.

Hayır yani alttan alsa bu kadar büyümezdi inatlaşma oldu büyüdü keske parçalsyıp atsaydım o silgiyi sırf gıcıklık yapıyo bana
Hak vermiyo değilim size ama neden inatlaşıyo benimle?hadi kızın silgisi e diğerinin de mi yok?
Sabah zaten sinir etti

elifçim diğer konularınada şöyle bir baktım.. seninki kıskançlıktan öte birşey..hastalık..
bende kıskanç bi insanım ama senin bu yaptığın kıskançlık değil..acil doktora gitmelisin..
inan bana birgün eşinin canına tak edicek ve o yaptığın kıskançlıklarla adamı dışarı iticeksin, aldatılmayı bile göze al derim ben bu gidişle..bu kadar sıkboğaz edilmez bir insan..kocan gerçekten çok sabırlı, ama o da insan ve onunda sabrının bittiği bi yer olucak! bunu unutma!

Adama niye acıyorsunuz anlamadım. Bilerek evlenmiş, belki hoşuna gidiyor bu durum. Başına silah dayanmadı ya, bilerek isteyerek bu kadınla evlendiyse ya mazoşist ya aptal. Acımam böylesine de.

Gercekten icim aciyor ya. Bilemiyorumki niye. Ve kendim icinde uzgunum, soyle bikoca bulamadim gittim. Sizler icinde uzgunum. Herkes icin uzgunum. Batsin bu dunya be. Psikoljin bozuldu ya benim:cry:.

X