- 20 Haziran 2015
- 3.780
- 16.932
-
- Konu Sahibi elifff_____
Tatlım söz konusu Loren, eşi annesinin tanıdığı kıza Merhaba diye selam verdiği için olay yaratan insan. Bir de birisi ona çarpacak öyle mi. Eyvah Eyvah
Evt aldatma fln değil ama yanlışını yakaladımDaha önce bir yanlışını mı yakaladınız? Ondan mı bu güvensizlik
Tşk ederim seviyeli yorumun için o kadar çok kendini bilmez var kiAma tatlim o ozur dilenecek ya da seni uzecek bi davranista bulunsamis kitarafi yardimci olup bi silgi vermis bence bi an once bakis acini degistirmelisin zamanla insanlarin sana tahammulu kalmayabilir sonra sen cooook uzulursun
Haklısınız tşk ederim ama evt erkek öğrenci olsaydı tabi ki değişcekti fikrimbencede elif hanım normal birşey nden bu kadar takıldınızz ki ... meslektaş eşlerde insanlar davranışları daha çok kıyaslama yapabiliyormuş diye duymuştum sizinkisi biraz ona benziyor belki sizin gibi davranmasını beklediniz ama olmaz olmamalıda.. ha erkek öğrenci olunca fikriniz değişecekse yada tepkiniz o zaman kıskanmışssınız belliki... olur böyle şeyler eşiniz bankacı yada ilaç mümessili olsa napardınız bence insan böyle durumlarda daha zor şeyleri düşünüp boşver demeli hayat kısa...
Kimseyi kandırmak gibi bir derdim olmadıBen değilim deyip bizleri kandırmaya çalışması da pek hoş.
Sizin kafada pek çalışmıyo sanırım lorena ne ya benim adım varSanıyorum ve hatta diliyorum ki bu kafada bir insandan sadece bir tane var.
Adı elif de olsa hasan da olsa yazdıkları lorena.
Hayır kafa da çalışmıyor. İnsan biraz değiştirir mevzuyu.
Bu eşşekçe yorum gibi miEşin akademik alanda da senin nerde olduğun belli değil.
Güzel bir hikayeden güzel bir cümle:
"Okumuşsun da eşekçesine okumuşsun"
Tabi ki hayırÖğrencisine silgi vermiş adam sanki Gül koymuş sıranın üstüne, acaba konu sahibinede mi silgi vermişti :))
Hiç alkası yokLorena bence cok cirkin bi kadinsin sen.
Hic kimseylede gecinemiyosun.
Meymeletsiz bi yuzun var.
Kocanda bunlarin tam tersi.
Guler yuzlu, yakisikli, saglikli!
Kocami kaparlar diye korkuyosun sen.
Ben anladim seni ya.
Hiç boş değilim ama benim derdim de bu işte bana da bunlar dert oluyo yaniöğrencisine silgi vermeyen eşten şüphe ederim insan mı diye
şurda lorenanın konularını okurkenki kadar daraldığım içim sıkan konu okumadım yıllardır
insan bu kadar mı boş bu kadar mı dertsiz olur
Benim kafam fesatlığa filan çalışmıyo bu okuldaki çoğu öğrenci fesat zaten onlara taviz vermedini istemiyorum buna bayan asistanlarda dahilSiz yakında eşiniz sınav kağıtlarını okurken kafaya taktığınız öğrenciyi dersten de bıraktırırsınız. Sizin gibi hasta ruhlu insanların ceremesini de öğrenciler çeker. Eşinize acımıyorum, kızmıyorum da belli ki o da size aynı kısıtlamaları uyguluyo aksi takdirde çekilecek çile değil. Benim merak ettiğim kısasa kısas mı yapmaya çalışıyorsunuz yoksa kafanız gerçekten böyle fesatlığa mı çalışıyo sadece?
Evt aldatma fln değil ama yanlışını yakaladım
Tşk ederim seviyeli yorumun için o kadar çok kendini bilmez var ki
Haklısınız tşk ederim ama evt erkek öğrenci olsaydı tabi ki değişcekti fikrim
Kimseyi kandırmak gibi bir derdim olmadı
Sizin kafada pek çalışmıyo sanırım lorena ne ya benim adım var
Bu eşşekçe yorum gibi mi
Tabi ki hayır
Hiç alkası yok
Konu güzellikse o konuda hiç sıkıntım yok çok şükür,karşımda ki insanlarıda çirkin güzel dye ayırmam..eşimde normal biri yani
Hiç boş değilim ama benim derdim de bu işte bana da bunlar dert oluyo yani
Benim kafam fesatlığa filan çalışmıyo bu okuldaki çoğu öğrenci fesat zaten onlara taviz vermedini istemiyorum buna bayan asistanlarda dahil
Ben burada yapılan anlayışsız ve çirkin yorumlara inanamıyorum. Sanki sizler kadın değilsiniz. Konu sahibi bir silgiden işkillendi ise demek ki geçmişte bazı şeyler var ki bu konu kafasına takılmış. Yoksa tabi ki kimse silgi meselesine takılmaz ama belli ki bir geçmiş var. Geçmişi yazmamış o kadar.... Bir kadının diğer kadınlar tarafından bu kadar anlaşılmaması çok acı mı desem yoksa kezbanca mı desem bilemedim. Anlayışsızlık kadar "kezbanca" bir eylem tanımıyorum tanımam!!
Lorena falan beni ilgilendirmez... Yeni-eski olmam da bir şey ifade etmez. İnsanlık yeni-eski olmayı gerektirmiyor. Ben anlayıştan ve insan olmaktan bahsediyorum.Hosgeldin arkdasim. Sen yenisin galiba buralarda. Lorenanin eski konularini okumani tavsiye ederim.
pampa kpss calısıyordum bı baktım sılgım kayıp kocana soyle bı silgi alsın bana be lorenacuğummmEvt aldatma fln değil ama yanlışını yakaladım
Tşk ederim seviyeli yorumun için o kadar çok kendini bilmez var ki
Haklısınız tşk ederim ama evt erkek öğrenci olsaydı tabi ki değişcekti fikrim
Kimseyi kandırmak gibi bir derdim olmadı
Sizin kafada pek çalışmıyo sanırım lorena ne ya benim adım var
Bu eşşekçe yorum gibi mi
Tabi ki hayır
Hiç alkası yok
Konu güzellikse o konuda hiç sıkıntım yok çok şükür,karşımda ki insanlarıda çirkin güzel dye ayırmam..eşimde normal biri yani
Hiç boş değilim ama benim derdim de bu işte bana da bunlar dert oluyo yani
Benim kafam fesatlığa filan çalışmıyo bu okuldaki çoğu öğrenci fesat zaten onlara taviz vermedini istemiyorum buna bayan asistanlarda dahil
vay bana vaylar bana, şimdi de insanlıktan mı çıktık. lorenaya anlayış göstermek kendini daha da haklı hissedip kocasına eziyet etmesinden başka işe yaramaz. çok konuşuldu, uzman desteği de alması söylendi ama hayır, hiçbir tavsiyeyi dinlemediği gibi her defasında bir önceki konusunu mumla aratacak bir konu açar.siz gene de insanlık yapın,anlayışlı olmaya devam edin. bakalım lorenanın kaçıncı konusundan sonra bizim gibi balataları sıyıracaksınız.Lorena falan beni ilgilendirmez... Yeni-eski olmam da bir şey ifade etmez. İnsanlık yeni-eski olmayı gerektirmiyor. Ben anlayıştan ve insan olmaktan bahsediyorum.