Çok sinirliyim çok

Lorena falan beni ilgilendirmez... Yeni-eski olmam da bir şey ifade etmez. İnsanlık yeni-eski olmayı gerektirmiyor. Ben anlayıştan ve insan olmaktan bahsediyorum.
Çok tşk ederim aynen dediğininz gibi geçmişte üzdü beni aldatma fln olmadı ama güvenim kırıldı.
Sizin gibi doğru düzgün yorum yapanlarda var aksi şekilde düşünse bile.ama diğerlerinin amacı başka onların amacı dalga geçmek eğlenmek asla ciddiye almıyorum cevap dahi yazmıyorum artık zaten kendileri çalıp kendileri oynasın
Tekrar tşk ederim anladığınız için

Şunu da söyliyim tmam silgi olayıda var ama asıl konu bu değil asıl konu sabah ki toplantı en çok orada sinirlendim gülümsememesi gerekirdi bayan asistanlarla konuşurken onlar zaten yeterince cıvık ve yılışık hepsi olmasada çoğu öyle inanın

aslında sıkıntını anlayabiliyorum ben kıskanç bir insan olmasam da.
cidden eşim düşünmeden böyle davransa bende kızardım.
mesela dün iş yerini aradı ordaki kızlardan biri çıktı telefona onunla konuşması yani konuşma şekli hoşuma gitmedi.
eşimin huyudur bana da yeğenlerine de konuşurken arada kız diye hitap eder, o kıza da öyle dedi kızdım açıkçası iş yerindeki kızla da mı böyle konuşuyorsun diye. ağız alışanlığı demekki çok önemsemedim tabi.
ama eşimin önceleri de gözüme batan hareketleri olsa daha çok üzerinde dururdum.

sen sen değilsin bu ilişkide. Madem öyle böyle şeylere sinir oluyorsun o da abarttığını düşünüyor sen de aynısının bir benzerini yap onun tepkisi ne olcak. yalnız bu tarz tepkiler farklı yönelimleri erkeği sevk edebilir, ilişkiden soğur devam etmek istemeyebilir sevse bile ve kaybedebilirsin.

Haklısın bencede kızmakta,ben çok dikkat ederim konuşma şekline okulda ki bayanlara karşı siz diye hitap etmesi lazım bayan asistanlara da ama kınuşurken ismi ile hitap etti biranesine nefret ediyorum samimiyetten yani erkek ve bayan arasında ki o yüzden katlanamıyorum en ufak şeye
Karşılık olarak bişey yapmak istemem açıkcası beni üzdüğünde anlaması için küs kalıyorum napiyim

bence küs kalma. bir süre sonra ilişkide önemsenmeyen hareket oluyor bu sefer kaybedersem kaybedeyim görüşüne dönüyor eğer çok yaptıysan. bence daha akılcı yerlerde kullan o davranışı. sessiz ve bekleyen taraf ol bir süre konuyu dahi açma bunun önemi yok sorunlu bir tipmiş gibi görünme. bu sefer iyice kendini haklı görmesin.

Benim eşim herkesle inanılmaz rahat konuşur, samimiyet kurar.

Markete git kasadaki bayanla konuşur, yaka kartına bakar ismiyle hitap eder, restorana gideriz sipariş alan kıza sorular sorar, adını sorar sonra adıyla hitap eder konuşur. Öyle laçka asılmalı bir konuşma da yapmaz, böyle kırk yıl dostuymuş gibi konuşur. Erkeklerle de aynı şekilde konuşur ama karşı tarafa bu gereksiz samimiyet gibi geçmez, hoşlarına gider insanların.
Garip bir aurası var.

Çalıştığı yerdeki müdürü bayan (eşimden oldukça büyük ama çok hoş bir bayan) akşam çok nadiren onunla kahve içmeye giderler dertleşirler. (kadının ünv çağında kızları var o onlardan dert yanar bizim ki işle ilgili falan), eski işyerinde kendinden 5-10 yaş küçük kızlar vardı buna bağlı çalışan onları yemeğe götürürdü, hatta onlara çok yaş farkı olmasa da kızlarım derdi. Hiçbirinini kocamda gözü olmadığına ya da kocamın onlara farklı yaklaşmadığına eminim. Çünkü ona çok güveniyorum. Hiç güvenimi sarsmadı çünkü herşeyi bilgim dahilinde yaptı, art niyetle saklamadı çünkü art niyeti yoktu.

Yani demem o ki ben bunları kıskanmıyorum, çünkü eşimin yaklaşımından eminim, art niyet olsa gizli yapar, yanımda bir bayana farklı amaçla da olsa laf atamaz.

Eğer eşine güvenmezsen, sürekli aldatacak gibi davranırsan, sıkar boğarsan aldatır. Doğanın kanunu budur, korkarsan başına gelir, insan kötüyü çeker.

Belki benim gibi bayanlar sana aaa ne biçim kadın kocasını kıskanmıyor falan şeklinde gelebilir, emin ol kıskanılcak bir durum olunca kıskanırım ama herşeyden işkilenirsen, her kadını potansiyel rakip, kocama musallat olan arsız gibi görürsen kaybeden o kadınlar değil sen olursun. Hem akıl sağlığını hem de kocanı kaybedersin, bence biraz şu kıskançlık illetini yen çünkü sende ki cidden çok ama çok anormal...

Yahu neden bu kadar buldumcuk delisi olursunuz ki? Tüm bekar bayanlar sizin sevgilinizin peşinde değil! Dünyada tek erkek o da değil! İnsan, cinsiyeti hiç fark etmez, sosyal bir varlıktır. Sevgilinizi hayattan izole etmeye kalkarsanız, arkadaşsız dostsuz, annesiz, kız kardeşsiz kalmaya mahkum ederseniz, herkesi ve her şeyi olmaya kalkarsanız "hiçbir şeyi" olursunuz. İş hayatında aktif bulunan, üstelik eğitimci ve eğitim seviyesi yüksek bir bayan olarak yaptıklarınızı size yakıştıramadım. Bir meslektaşınız olarak şunu da söyleyeyim çevrenizdeki bayanlar sizin farkınızda ve yazık ki alay konusu oluyorsunuz. Bizim fakültemizde de böyle bir hatun vardı. Biz eşine acır, ikisinden de uzak dururduk. Yıllar geçti ve bir baktılar, hiç dostları kalmamış. Aklınızı başınıza toplamanız dileğiyle....

Bir eğitimci olarak çok üzüldüm sizin yetişeceğiniz nesillere , Allahtan yaşları büyük fazla etkilenmezler , hayır eşinin içinde varsa bunu sen engelleyemezsin ki yapacak olan her türlü yapar , üniversitede olduğunuza göre zeki bir kadınsınız bu gibi saplantılarınız olmamalı

Tşk ederim yorum için evt herkes farklıdır mesela benim eşim sizin ki gibi davransa ben dayanamam sanırım,ama sizin güveniniz tammış bide dediğim gibi herkesin hassasiyeti farklı oluyo işte
Aslında aldatır diye korkmuyorum gerçekten güveniyorum bu konuda.sadece şu var bende;bayanlarla samimiyeti olmasın yakın olmasın resmi olsun sadecebu yani

Buldumcukla ne ilgisi var anlamıyorsunuz

Evt aldatma fln değil ama yanlışını yakaladım

Sizin kafada pek çalışmıyo sanırım lorena ne ya benim adım var
pardon da daha önceki konularında kendin demedin mi evet ben lorenayım sizden çekindiğim için öle yazdım diye
şimdi uğraşıp bulamam ama emin ol bulan çıkar
ayrıca evet boşsun
hem de bomboş

Bizim karşılıklı birbirimizi anlıyor ya da anlamıyor olmamız bir şeyi değiştirmez. Sevgilinize, böyle kısıtlamalar getirdiğinizde kendisini nasıl hissettiğini sorun lütfen. Onu anlamanız çok daha önemli.
Ben şahsen eşimin insanlara gülümsemesinden son derece gurur duyarım. İletişimi güçlü, güler yüzlü, esprili bir erkekle birlikte olmak benim için gerçekten gurur duyulacak bir durum. Ha şunu da bilirim, insanlara gülen bir insan mutlu bir insandır. Evliyse mutlu bir erkek/kadındır. Bu da eşinin başarısıdır ve gıpta edilecek bir evlilik/ilişkidir. Benim düşüncelerim bu kadar. Lütfen önceki uyarılarını dikkate alın.

İlkokul 1de silgi vermek, aşık olduğu anlamına gelebilir de.. Üniversite? Adam o evreleri çoktan atlattı yahu

Tam da herkesin tahmin ettiği gibi.
Eşinize güveniyorsunuz ve sizi aldatacak için böyle olmadığınızı, sadece başka kadınlarla resmi olmasını istediğinizi söylüyorsunuz.

Sizin sıkıntınız sizin de belirttiğiniz gibi eşle, aldatmayla ilgili değil.

Siz hemcinslerinizden nefret ediyorsunuz.

Kendinize bir sorun:
Dostum diyeceğiniz yaşıtınız, kafa dengi kimse var mı hayatınızda?
Dertleştiğiniz, sırlarınızı paylaştığınız, hesapsızca yanında gülüp yine hesapsızca ağlayabildiğiniz, teklifsiz gelip gidebildiğiniz, gecenin bir yarısı ağlayabildiğiniz arkadaşlarınız var mı?
Elbette yok.
En fazla merhaba merhaba. Yüzeysel ve resmi ve de sığ.

Demem o ki asosyalsiniz ve kendinizle barışık değilsiniz. Özgüvensìz ve kronik kaygılı ve insanlardan uzak bir yapınız var.

Sizinki kıskanma değil, çünkü bu anlaşılabilir ve normal değil.

Sizin sorununuz daha derin, daha geniş açıdan bakılması gereken bir durum.
Eşinizin merhaba merhaba ya da silgisi değil mesele.

Nasıl kolumuz kırılınca ortopediste gidiyorsak, insanlarla ilişkilerimizde ya da kendimizle ilgili özgüven sorunumuz varsa -ki bu gayet normal ve kınanacak bir şey değil- doktora gitmeliyiz.
Kınıyor değilim, size normal gelen ya da bu da benim huyum diye normalleştirdiğiniz için belirtmek istedim.
Sahiden de sorun büyük. Bunu farketmıssınızdır muhtemelen 38 sayfa yorumdan sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…