Çok sinirliyim çok

ya eski konularına bi göz attımda şimdi tedirgin oldum..sen bi psikolağa falan görünsene ciddi ciddi ama dalga geçmiyorum...bütün konularında saçma sapan kıskançlıklar ve çocukça şeyler var..davet edilenlerden tutta nişanlının eltine strese sokma demesine kadar takmışsın yazık kocana....valla kocanın yerinde başkası olsaydı o zamanlardan terk ederdi seni çekilecek gb.değilsin...

kocana acıdım

Lorena eski konularına baktım tedaviye başlamış duzelmissin biraktin mi sonra

Şaka dimi bu. Silgi verdi diye tartışmadınız Eşinizle yada is arkadaşları ile karşılıklı gülümsedi diye.

Napıyorsun canım sen acil bir psikoloğa git. Çok ciddiyim ve iyi niyetle söylüyorum.

Dün konuyu gördüm ama nedense bakamadım. Şimdi baktım ve gerçekten merak ettim. Şok oldum tavrınıza. Öğrenci unutmamıştır belki, kaybetmiştir ya da sınav telaşı çantasında bulamamıştır. Emin olun silgiyi verirken öğrenci kızlar, "hoca bize silgi verdi" diye düşünmüyordur, sınav sorularına dalmışlardır. Üniversitede asistanların çoğu ya dönem arkadaşı oluyor ya sınıf arkadaşı, napsın resmiyet mi koysun araya eşiniz. Çok tuhafsınız.

Şoklardayım. Konu gerçekse çok üzücü bir durumdasınız. Böyle hayatı kendinize de eşinize de cehenneme çevirirsiniz.

Arkadaşlar konu şaka mı 33 sayfa yorum yapmaya ne gerek var ki, Allah kocanıza sabır versin deyip geçerim. Ha vermezse de artık anlaşmalı boşanırsınız ne diyeyim.

Ben bu halimle evlenemedim sen nasıl evlendin diye dalga geçen "evlenmiş mi bu" diyen arkadaşlar sizde çok kıskançsınız konu sahibi böyle kıskanç haliyle seviliyor evlenmiş işte :)
Ama evliliği devam eder mi bilemiyorum eşi bir noktada dayanamaz hala gelebilir.
Eskiden bu kadar olmasada bende çok kıskanırdım ama sadece kendine bedenine zarar veriyosun. Hem kıskandıkça sıktıkça aldatma olasılığı artar eşinizin karakterinde varsa siz sıksanızda sıkmasanızda yapar zaten. Bence tedavi almaya başlamanız sizin için iyi olur

aman tanrım, lorenaya hak verenler var.evet iş ortamında medeni bir şekilde muhabbet edip,gülümseyen kadınlar olarak hepimizin niyeti çok kötü, kimin kocası varsa onu elinden almaya çalışıyoruz. biz hattao kötü niyetli kadınlar olarak bu konuda toplantı yaptık az önce, daha etkin yöntemler geliştirmeliyiz, böyle sadece gülmekle olmuyor diye. aman diyim, koruyun brad pittlerinizi ay pardon kocalarınızı

abartmışsınız gibi geldi bana. silgi vermiş ne olacak. biz de üniversite yıllarımızda hocalarımızdan bu tarz yardımlar isterdik. hiç yüz vermek olarak değerlendirmedim.

Elif sizin orda psikiyatri var mı

Orda yoksa da yakın bir ile git ve buradaki konularından da çıktı al görür

Anlatırken unutursun her şeyi

Adam öğrenciye silgi vermiş

ki bence asıl sorun seni gel benim sınavı yap diye çağırması ne laçka yer orası

Yani sen öğrenciye silgi vermeyeceksin silgin olduğu halde sırf erkek diye

Cidden ben seni gözümde sahi canlandıramıyorum artık

sayfalar yazsak da nafile uzmana çıktıları alıp mutlaka git

Shakespeare’in bu eseri patolojik kıskançlığın psikolojide ''Othello sendromu'' olarak tanımlanmasına neden olmuştur. Nietzsche “Kıskançlık korkunç bir şeydir. Erdemler kıskançlık yüzünden yok olabilir. Kıskançlık aleviyle dolaşan, sonunda akrep gibi zehirli kuyruğuyla kendisini sokar” der. Elbette kıskançlık hemen hepimizin hayatında bazı zamanlarda yaşadığımız bir duygudur. Bu durum normal sayılabilecek ölçüde olursa tolere edilebilir. Motive edici bir özelliği de vardır. Fakat bu kıskançlık, makul düzeyde değil ise hayatı kâbusa çevirir. Artık burada bir patolojiden söz edebiliriz.

AKIL İLE İZAH EDİLEMEZ

Patolojik kıskançlık dediğimiz şey, kişide akıl ile izah edilemeyecek takıntılar ve davranışların olmasıdır. Örneğin; kişi sık sık partnerinin kendisini aldattığını düşünür, bunun önüne geçmek için kendince birtakım önlemler alır. Partnerinin yalnız dışarı çıkmasına izin vermez, karşı cins ile konuşmasından rahatsız olur. Giydiklerine, arkadaşlarına karışır. Telefonlarını, bilgisayarlarını kontrol etme vb. davranışlar sergiler. Bu şekilde bir hayat bir süre sonra ilişkiyi bozar. Patolojik kıskançlık gösteren taraf, bir süre sonra zarar veren eylemler de göstermeye başlayabilir. Fiziksel şiddet veya hayatına kast etmek gibi. Kişi boşansa bile tehdit, takip ve şiddet devam eder. Öyle ki, zaman zaman gazetelerde gördüğümüz ölüm haberlerinin bazıları, bu tür patolojik kıskançlık eylemlerinin sonucudur.

Patolojik kiskancliğa sahip olduğunu düsundugumden senin icin netten araştirdim ve buraya kopyaladım.Lutfen arastır bu konuyu..Genelde bu vakaları yaşayanlar zaten redediyor bu durumu.Bir uzmanla gorusmelisin.

Hayırdır neden zorunuza gitti _ Sizde mi öylesiniz ?
Ben kimi kastettiğimi söyledim üzerinize alındıysanız birşey diyemicem kusura bakma
Nevettt onlar bizim Brad Pitlerimiz ay pardon kocalarımız . nokta.

niye silgi verdin mi? gören de telefon numarasını falasn vermiş sanar. neden empati kurmuyorsunuz hiç? o öğrencinin yerinde siz de olabilirsiniz, eşiniz çok hoş bir davranışta bulunmuş kendisini takdir ettim öğrencilerin yanında olmak lazım onlara destek olmak lazım

Hayırdır neden zorunuza gitti _ Sizde mi öylesiniz ?
Ben kimi kastettiğimi söyledim üzerinize alındıysanız birşey diyemicem kusura bakma
Nevettt onlar bizim Brad Pitlerimiz ay pardon kocalarımız . nokta.
ay evet çok zoruma gitti, kıskançlık krizindeki kezbanların saçma ithamları hepimize dokunuyor çünkü.sizin kafalara göre eşlerinize günaydın desek flörtleşmiş oluyoruz.insani ilişki kıstaslarını takıntılı kıskanç, ay herkes kocişimin peşinde modeli kadınlar belirleyecekse işimiz var

bazıları kezbanca diyenlere kızmış da
neden biraz mantıklı düşünmüyorsunuz
yani bizim okulumuzda mesela hocalar email telefon vs hepsini verirdi ilk dersten tahtaya yazardı. adam sınavda olan bir öğrenciye silgi vermiş ya silgi. Bildiğimiz bu SİLGİ ya yazarken gülesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…