- 26 Mayıs 2015
- 423
- 296
-
- Konu Sahibi elifff_____
kocana acıdımmrb herkese.
Konuya giriyorum hemen belkide haksız olcam ama anlatmazsam patlayabilirim.
Bugün mazeret sınavı vardı eşimin bölümünde binalarımız yakın,aradı beni işin yoksa sen dururmusun 2 öğrenci var dedi gittim yaptım sınavı 2kız öğrenci.sınav bitiminde kzlardan biri silgi verdi bana,hocam bunu az önceki asistan hoca verdi ona verirmisiniz dedi...
Sonrasını tahmin edersiniz kızdım neden silgi veriyosun diye sonuçta öğrenci o nasıl unutuyo silgiyi ya,bu da okulun yardımseveri sanki kendini sevdirmeye mi çalışıyo artık napıyosa...Alttan almadı ne var bunda diğer hocalarda veriyo insanlık yaptım dedi.
Bi daha silgi filan vermemeyi kimseye yardım etmemeyi kabul edene kadar küs kalcam aynı evde yeter artık yüz verdiği ya!
Sabah da toplantı vardı tüm bölümden asistanlar toplanıyo işte toplantıyı yapan da eşim yani koordinatör.
Bayan asistanlar bişey soruyo gülüyolar bu da yüzlerine bakıp gülüyo insan biraz ciddi olur ya lanet olsun bütün sinirlerimi bozdu
Hiç okuma zaten herkes genel bir şaşkınlık içerisinde ana fikir olarakHofff bütün muhabbeti kaçırmışımm.
32 sayfa olmuş bile :)
Kim okur şimdi 32 sayfayı
Şaka dimi bu. Silgi verdi diye tartışmadınız Eşinizle yada is arkadaşları ile karşılıklı gülümsedi diye.mrb herkese.
Bugün mazeret sınavı vardı eşimin bölümünde binalarımız yakın,aradı beni işin yoksa sen dururmusun 2 öğrenci var dedi gittim yaptım sınavı 2kız öğrenci.sınav bitiminde kzlardan biri silgi verdi bana,hocam bunu az önceki asistan hoca verdi ona verirmisiniz dedi...
Sonrasını tahmin edersiniz kızdım neden silgi veriyosun diye sonuçta öğrenci o nasıl unutuyo silgiyi ya,bu da okulun yardımseveri sanki kendini sevdirmeye mi çalışıyo artık napıyosa...Alttan almadı ne var bunda diğer hocalarda veriyo insanlık yaptım dedi.
Bi daha silgi filan vermemeyi kimseye yardım etmemeyi kabul edene kadar küs kalcam aynı evde yeter artık yüz verdiği ya!
Sabah da toplantı vardı tüm bölümden asistanlar toplanıyo işte toplantıyı yapan da eşim yani koordinatör.
Bayan asistanlar bişey soruyo gülüyolar bu da yüzlerine bakıp gülüyo insan biraz ciddi olur ya lanet olsun bütün sinirlerimi bozdu
mrb herkese.
aman tanrım, lorenaya hak verenler var.evet iş ortamında medeni bir şekilde muhabbet edip,gülümseyen kadınlar olarak hepimizin niyeti çok kötü, kimin kocası varsa onu elinden almaya çalışıyoruz. biz hattao kötü niyetli kadınlar olarak bu konuda toplantı yaptık az önce, daha etkin yöntemler geliştirmeliyiz, böyle sadece gülmekle olmuyor diye. aman diyim, koruyun brad pittlerinizi ay pardon kocalarınızıHerkes konu sahibinin üstüne gitmiş bu ne ki böyle ? Eşi karısının nasıl biri olduğunu biliyor, dikkat etsin yapmasın. Ciddiyetini takınsın biraz. Kıskanamaz mı ? neyi kezbanca bunun ? Bende aynı tepkileri verebilirdim. Empati yapın birazcık
Karşı tarafın gülüşen bayanları çok mu iyi niyetli ! Önce sorgulayın hemen yapıştırmayın etiketi !
aman tanrım, lorenaya hak verenler var.evet iş ortamında medeni bir şekilde muhabbet edip,gülümseyen kadınlar olarak hepimizin niyeti çok kötü, kimin kocası varsa onu elinden almaya çalışıyoruz. biz hattao kötü niyetli kadınlar olarak bu konuda toplantı yaptık az önce, daha etkin yöntemler geliştirmeliyiz, böyle sadece gülmekle olmuyor diye. aman diyim, koruyun brad pittlerinizi ay pardon kocalarınızı
ay evet çok zoruma gitti, kıskançlık krizindeki kezbanların saçma ithamları hepimize dokunuyor çünkü.sizin kafalara göre eşlerinize günaydın desek flörtleşmiş oluyoruz.insani ilişki kıstaslarını takıntılı kıskanç, ay herkes kocişimin peşinde modeli kadınlar belirleyecekse işimiz varHayırdır neden zorunuza gitti _ Sizde mi öylesiniz ?
Ben kimi kastettiğimi söyledim üzerinize alındıysanız birşey diyemicem kusura bakma
Nevettt onlar bizim Brad Pitlerimiz ay pardon kocalarımız . nokta.