Çok sinirliyim çok

Bu ne ya benim kocam yanımdan geçen kadınlara bakıp vaaay kadına bak işte böyle bir kadınla olmak vardı deyip beni aşağılamasina katlanirdim sen kalkmış burda silgi den bahsediyorsun ooof ooof şimdi ayrıyim coksukur en sonunda dayak ta yedim ondan neyse benim gibileri çeker senin gibileri çektirir allah dağına göre kar yağdirmiyor yanlış anlama gerçekçi konuşmak en iyisi iyi geceler

Moralim bozuktu gece gece önce bi dumur oldum sonra güldüm.
Bi sinir boşalması falan oldu.

Silgi vermenin nasıl bir şeyliği olabilir beynim o kadar up levellarda değil galiba bilemedim

Siz yakında eşiniz sınav kağıtlarını okurken kafaya taktığınız öğrenciyi dersten de bıraktırırsınız. Sizin gibi hasta ruhlu insanların ceremesini de öğrenciler çeker. Eşinize acımıyorum, kızmıyorum da belli ki o da size aynı kısıtlamaları uyguluyo aksi takdirde çekilecek çile değil. Benim merak ettiğim kısasa kısas mı yapmaya çalışıyorsunuz yoksa kafanız gerçekten böyle fesatlığa mı çalışıyo sadece?

Sinirlenmekte yerden göğe kadar haklısın.Bı yapılanların bir bedeli olmalı. Öncelikle eşine omuzlarını silkerek hıhh işte seninle konuşmayacağım de, kız öğrencinin de saçını çek ki sinirini at.

"kocanın" tamamen sana ait olan bir varlığın silgi vermesini asla kabullenme, bugün silgi veren yarın neler vermez ki. Şu kk kadınları da çok modern sonra aldatılıyorlar işte aferim sana. Eşin işini değiştirmeli bence erkek berberliği, erkek terziliği fln yaptırsan. ya da sen çalış ona bak

'silgi vermis, sonrasini tahmin edersiniz, kizdim bla bla'
Kimse tahmin edemez cicim, cunku akli basinda olan oyle bi abartili tepki vermez, hatta tepki vermez.. Ne var ya bunda? Desenki luzumsuz yere lafi uzatmis, gulup eglenmis, anlayacagim rahatsiz olmani.. Ama silgi yav silgi?! Ustelik ogrenci ve sinav esnasi..
Kendini sevdirmeye mi calisiyo demissin de, iyilik yalnizca kendini sevdirmek icin yapilmaz; senin icin oyle sanirim.. Neyse, ben susayim en iyisi..

Herkes konu sahibinin üstüne gitmiş bu ne ki böyle ? Eşi karısının nasıl biri olduğunu biliyor, dikkat etsin yapmasın. Ciddiyetini takınsın biraz. Kıskanamaz mı ? neyi kezbanca bunun ? Bende aynı tepkileri verebilirdim. Empati yapın birazcık
Karşı tarafın gülüşen bayanları çok mu iyi niyetli ! Önce sorgulayın hemen yapıştırmayın etiketi !

düşünce tarzı çok saçma bu şekilde bir ömür sürmez hem kendinize hem karşınızdaki insana yazık
özgüven eksikliği varmış gibi davranışlar benceee

Çok fazla abartmissiniz olayi sonuçta sizler egitimcisiniz ve bir silgi vermiş eşiniz çocuğa bag bahçe bağışlamamis ki tepkiniz fazlasıyla abarti.Bu şekilde giderseniz yanliz kalirsiniz.

o daha riskli değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…