- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
- Konu Sahibi elifff_____
Juuusssttt yaaa
öyle bir şeydir herhalde ki dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Juuusssttt yaaa
Çok tşk ederim aynen dediğininz gibi geçmişte üzdü beni aldatma fln olmadı ama güvenim kırıldı.Lorena falan beni ilgilendirmez... Yeni-eski olmam da bir şey ifade etmez. İnsanlık yeni-eski olmayı gerektirmiyor. Ben anlayıştan ve insan olmaktan bahsediyorum.
Şunu da söyliyim tmam silgi olayıda var ama asıl konu bu değil asıl konu sabah ki toplantı en çok orada sinirlendim gülümsememesi gerekirdi bayan asistanlarla konuşurken onlar zaten yeterince cıvık ve yılışık hepsi olmasada çoğu öyle inanın
Haklısın bencede kızmakta,ben çok dikkat ederim konuşma şekline okulda ki bayanlara karşı siz diye hitap etmesi lazım bayan asistanlara da ama kınuşurken ismi ile hitap etti biranesine nefret ediyorum samimiyetten yani erkek ve bayan arasında ki o yüzden katlanamıyorum en ufak şeyeaslında sıkıntını anlayabiliyorum ben kıskanç bir insan olmasam da.
cidden eşim düşünmeden böyle davransa bende kızardım.
mesela dün iş yerini aradı ordaki kızlardan biri çıktı telefona onunla konuşması yani konuşma şekli hoşuma gitmedi.
eşimin huyudur bana da yeğenlerine de konuşurken arada kız diye hitap eder, o kıza da öyle dedi kızdım açıkçası iş yerindeki kızla da mı böyle konuşuyorsun diye. ağız alışanlığı demekki çok önemsemedim tabi.
ama eşimin önceleri de gözüme batan hareketleri olsa daha çok üzerinde dururdum.
Karşılık olarak bişey yapmak istemem açıkcası beni üzdüğünde anlaması için küs kalıyorum napiyimsen sen değilsin bu ilişkide. Madem öyle böyle şeylere sinir oluyorsun o da abarttığını düşünüyor sen de aynısının bir benzerini yap onun tepkisi ne olcak. yalnız bu tarz tepkiler farklı yönelimleri erkeği sevk edebilir, ilişkiden soğur devam etmek istemeyebilir sevse bile ve kaybedebilirsin.
Tşk ederim yorum için evt herkes farklıdır mesela benim eşim sizin ki gibi davransa ben dayanamam sanırım,ama sizin güveniniz tammış bide dediğim gibi herkesin hassasiyeti farklı oluyo işteBenim eşim herkesle inanılmaz rahat konuşur, samimiyet kurar.
Markete git kasadaki bayanla konuşur, yaka kartına bakar ismiyle hitap eder, restorana gideriz sipariş alan kıza sorular sorar, adını sorar sonra adıyla hitap eder konuşur. Öyle laçka asılmalı bir konuşma da yapmaz, böyle kırk yıl dostuymuş gibi konuşur. Erkeklerle de aynı şekilde konuşur ama karşı tarafa bu gereksiz samimiyet gibi geçmez, hoşlarına gider insanların.
Garip bir aurası var.
Çalıştığı yerdeki müdürü bayan (eşimden oldukça büyük ama çok hoş bir bayan) akşam çok nadiren onunla kahve içmeye giderler dertleşirler. (kadının ünv çağında kızları var o onlardan dert yanar bizim ki işle ilgili falan), eski işyerinde kendinden 5-10 yaş küçük kızlar vardı buna bağlı çalışan onları yemeğe götürürdü, hatta onlara çok yaş farkı olmasa da kızlarım derdi. Hiçbirinini kocamda gözü olmadığına ya da kocamın onlara farklı yaklaşmadığına eminim. Çünkü ona çok güveniyorum. Hiç güvenimi sarsmadı çünkü herşeyi bilgim dahilinde yaptı, art niyetle saklamadı çünkü art niyeti yoktu.
Yani demem o ki ben bunları kıskanmıyorum, çünkü eşimin yaklaşımından eminim, art niyet olsa gizli yapar, yanımda bir bayana farklı amaçla da olsa laf atamaz.
Eğer eşine güvenmezsen, sürekli aldatacak gibi davranırsan, sıkar boğarsan aldatır. Doğanın kanunu budur, korkarsan başına gelir, insan kötüyü çeker.
Belki benim gibi bayanlar sana aaa ne biçim kadın kocasını kıskanmıyor falan şeklinde gelebilir, emin ol kıskanılcak bir durum olunca kıskanırım ama herşeyden işkilenirsen, her kadını potansiyel rakip, kocama musallat olan arsız gibi görürsen kaybeden o kadınlar değil sen olursun. Hem akıl sağlığını hem de kocanı kaybedersin, bence biraz şu kıskançlık illetini yen çünkü sende ki cidden çok ama çok anormal...
Buldumcukla ne ilgisi var anlamıyorsunuzYahu neden bu kadar buldumcuk delisi olursunuz ki? Tüm bekar bayanlar sizin sevgilinizin peşinde değil! Dünyada tek erkek o da değil! İnsan, cinsiyeti hiç fark etmez, sosyal bir varlıktır. Sevgilinizi hayattan izole etmeye kalkarsanız, arkadaşsız dostsuz, annesiz, kız kardeşsiz kalmaya mahkum ederseniz, herkesi ve her şeyi olmaya kalkarsanız "hiçbir şeyi" olursunuz. İş hayatında aktif bulunan, üstelik eğitimci ve eğitim seviyesi yüksek bir bayan olarak yaptıklarınızı size yakıştıramadım. Bir meslektaşınız olarak şunu da söyleyeyim çevrenizdeki bayanlar sizin farkınızda ve yazık ki alay konusu oluyorsunuz. Bizim fakültemizde de böyle bir hatun vardı. Biz eşine acır, ikisinden de uzak dururduk. Yıllar geçti ve bir baktılar, hiç dostları kalmamış. Aklınızı başınıza toplamanız dileğiyle....
pardon da daha önceki konularında kendin demedin mi evet ben lorenayım sizden çekindiğim için öle yazdım diyeEvt aldatma fln değil ama yanlışını yakaladım
Sizin kafada pek çalışmıyo sanırım lorena ne ya benim adım var
Tşk ederim yorum için evt herkes farklıdır mesela benim eşim sizin ki gibi davransa ben dayanamam sanırım,ama sizin güveniniz tammış bide dediğim gibi herkesin hassasiyeti farklı oluyo işte
Aslında aldatır diye korkmuyorum gerçekten güveniyorum bu konuda.sadece şu var bende;bayanlarla samimiyeti olmasın yakın olmasın resmi olsun sadecebu yani
Buldumcukla ne ilgisi var anlamıyorsunuz
Tşk ederim yorum için evt herkes farklıdır mesela benim eşim sizin ki gibi davransa ben dayanamam sanırım,ama sizin güveniniz tammış bide dediğim gibi herkesin hassasiyeti farklı oluyo işte
Aslında aldatır diye korkmuyorum gerçekten güveniyorum bu konuda.sadece şu var bende;bayanlarla samimiyeti olmasın yakın olmasın resmi olsun sadecebu yani
Buldumcukla ne ilgisi var anlamıyorsunuz