Çok sinirliyim çok

mrb herkese.
Konuya giriyorum hemen belkide haksız olcam ama anlatmazsam patlayabilirim.
Bugün mazeret sınavı vardı eşimin bölümünde binalarımız yakın,aradı beni işin yoksa sen dururmusun 2 öğrenci var dedi gittim yaptım sınavı 2kız öğrenci.sınav bitiminde kzlardan biri silgi verdi bana,hocam bunu az önceki asistan hoca verdi ona verirmisiniz dedi...
Sonrasını tahmin edersiniz kızdım neden silgi veriyosun diye sonuçta öğrenci o nasıl unutuyo silgiyi ya,bu da okulun yardımseveri sanki kendini sevdirmeye mi çalışıyo artık napıyosa...Alttan almadı ne var bunda diğer hocalarda veriyo insanlık yaptım dedi.
Bi daha silgi filan vermemeyi kimseye yardım etmemeyi kabul edene kadar küs kalcam aynı evde yeter artık yüz verdiği ya!
Sabah da toplantı vardı tüm bölümden asistanlar toplanıyo işte toplantıyı yapan da eşim yani koordinatör.
Bayan asistanlar bişey soruyo gülüyolar bu da yüzlerine bakıp gülüyo insan biraz ciddi olur ya lanet olsun bütün sinirlerimi bozdu

Üniversite de görevlisiniz. Sanki liseli bir kızın tribi gibi geldi.. Siz böyle yaparsanız liseli ergenler napsın :KK14::KK14:

Benim iki öğretim görevlisi ve lise hocam hakkında anılarım var ama yazarsam Lorena paranoya yüzünden kalpten gidebilir :KK45:
İlkokul değil orası Lorena, silgi verdi diye kimse kimseye vurulmaz, bana aşık diye düşünmez, bir silgiyle de kendine aşık etmeye çalışmaz. Eften püften şeyler dert ederken asıl meseleleri kaçırma sonra :KK45:

öğrencisine silgi vermeyen eşten şüphe ederim insan mı diye
şurda lorenanın konularını okurkenki kadar daraldığım içim sıkan konu okumadım yıllardır
insan bu kadar mı boş bu kadar mı dertsiz olur

Beyin error verdi :confused:

Lorena bu, errorde verir islafta ettirir.
Su deliyi akilli edelim diye ugrasiyoz bi bakiyomusuz biz deli oluyomusz:KK47:.

O degilde.
Bi lorena kadar olamadik bee:KK12:.
Yaziklar olsun bize.
Onun gibi birisi koca bulmus biz hala avare geziyoz:KK12:

Ablam tek derdin bu olsun ya aç biraz etrafa bak millet de ne kocalar var şükret basının üstüne koy okumuş mesleği var anladigimiz kadariyla yardimsever ve gulumser bi koca millet neler cekiyo kocasından sen neler yapıyon :KK20:

mrb herkese.
Konuya giriyorum hemen belkide haksız olcam ama anlatmazsam patlayabilirim.
Bugün mazeret sınavı vardı eşimin bölümünde binalarımız yakın,aradı beni işin yoksa sen dururmusun 2 öğrenci var dedi gittim yaptım sınavı 2kız öğrenci.sınav bitiminde kzlardan biri silgi verdi bana,hocam bunu az önceki asistan hoca verdi ona verirmisiniz dedi...
Sonrasını tahmin edersiniz kızdım neden silgi veriyosun diye sonuçta öğrenci o nasıl unutuyo silgiyi ya,bu da okulun yardımseveri sanki kendini sevdirmeye mi çalışıyo artık napıyosa...Alttan almadı ne var bunda diğer hocalarda veriyo insanlık yaptım dedi.
Bi daha silgi filan vermemeyi kimseye yardım etmemeyi kabul edene kadar küs kalcam aynı evde yeter artık yüz verdiği ya!
Sabah da toplantı vardı tüm bölümden asistanlar toplanıyo işte toplantıyı yapan da eşim yani koordinatör.
Bayan asistanlar bişey soruyo gülüyolar bu da yüzlerine bakıp gülüyo insan biraz ciddi olur ya lanet olsun bütün sinirlerimi bozdu
Gerçekten mi silgi yüzünden kızdınız!

Öfke kontrolü iletişime giriş konusunda destek alın uzmandan. Ya da eşinizi örnek alın. Şu an kendi yaptıklarımı eşimin yaptıklarını düşündüm de herhalde sizin gibi baksaydık bir gün Yanyana durmazdık.

X