- 24 Aralık 2024
- 327
- 385
- 18
- 34
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
4 aylık bebeğinizi neden böyle kalabalık bir ortama gönderdiniz ki ?Kızlara ben eş ailesi ile görüşmüyorum. Haksızlık yaptılar ve gurur, onur kırıcı şeyler. Üstüne de bizden talepte bulunup evden attılar. Neyse eşim de dedi ki sürekli çocuğumuzu soruyorlar bize gelecekler vs. Neyse ben de görüşmediğim için eşimin ısrarı üzerine tm sen çocuğu al git dedim araya girmek istemedim. Sonra tesadüfen gördüm.İnstagramda kardeşi durum yapmış herkese açık .2 tane daha yiğenleri var. Benim gönderdiğim gün sadece o 2 çocuğu paylaşmış. Bir de bunlara isimli bileklik yapmışlar altın. Onu da paylaşmış ellerini. Benim çocuğum da aynı gün gitti. Hadi bana yapmadın. El kadar bebeğin ne suçu var
Onu yapsa ne yapmasa ne. Ama o da gitmiş en azından 1 tane zıbın alın. Hayır tüm her şey diğerlerine. Aynı gün gitmiş. Diğer 2 sine isimli bileklik. İnstagram da hikayeler. Benim çocuğum ney üvey mi?Eşimle de tartıştım sen nasıl susuyorsun sustun dedim. Sizce ne yapmalıyım?
Siz hatalısınız.Çocuğunuzu göndermeyecektiniz.Kızlara ben eş ailesi ile görüşmüyorum. Haksızlık yaptılar ve gurur, onur kırıcı şeyler. Üstüne de bizden talepte bulunup evden attılar. Neyse eşim de dedi ki sürekli çocuğumuzu soruyorlar bize gelecekler vs. Neyse ben de görüşmediğim için eşimin ısrarı üzerine tm sen çocuğu al git dedim araya girmek istemedim. Sonra tesadüfen gördüm.İnstagramda kardeşi durum yapmış herkese açık .2 tane daha yiğenleri var. Benim gönderdiğim gün sadece o 2 çocuğu paylaşmış. Bir de bunlara isimli bileklik yapmışlar altın. Onu da paylaşmış ellerini. Benim çocuğum da aynı gün gitti. Hadi bana yapmadın. El kadar bebeğin ne suçu var
Onu yapsa ne yapmasa ne. Ama o da gitmiş en azından 1 tane zıbın alın. Hayır tüm her şey diğerlerine. Aynı gün gitmiş. Diğer 2 sine isimli bileklik. İnstagram da hikayeler. Benim çocuğum ney üvey mi?Eşimle de tartıştım sen nasıl susuyorsun sustun dedim. Sizce ne yapmalıyım?
Daha önce çocuğu görmeye geldiler mi bir vesile ile doğduğunda vs.?Kızlara ben eş ailesi ile görüşmüyorum. Haksızlık yaptılar ve gurur, onur kırıcı şeyler. Üstüne de bizden talepte bulunup evden attılar. Neyse eşim de dedi ki sürekli çocuğumuzu soruyorlar bize gelecekler vs. Neyse ben de görüşmediğim için eşimin ısrarı üzerine tm sen çocuğu al git dedim araya girmek istemedim. Sonra tesadüfen gördüm.İnstagramda kardeşi durum yapmış herkese açık .2 tane daha yiğenleri var. Benim gönderdiğim gün sadece o 2 çocuğu paylaşmış. Bir de bunlara isimli bileklik yapmışlar altın. Onu da paylaşmış ellerini. Benim çocuğum da aynı gün gitti. Hadi bana yapmadın. El kadar bebeğin ne suçu var
Nerden bileyim güya soruyorlarmş bende dedim tm görsünler araya girmiyeyim. Hep yalan dolan. Eşim zorla götürdü. Bir de farklı zamanlarda değil aynı gün almışlar. Çocuğum da oradayken.Madem bu kadar büyük sorunlarınız var çocuğunuzu göndermeyecektiniz. Eşiniz tek gidip soranlara da fotoğraflarını gösterseydi.
Eşim dedi gelecekmiş bende sen götür dedim görüşmediğim içinDaha önce çocuğu görmeye geldiler mi bir vesile ile doğduğunda vs.?
Eğer öyle bir şey olmadıysa bir durum bakalım ilk onlar görecek, sonra siz gonderecektiniz
Büyük ihtimalle sen bizi istemiyorsun biz de senin çocuğuna bir şey almıyoruz diye çocukluk yapmışlar. Göndermeyin birdaha çocuğunuzu.Eşim dedi gelecekmiş bende sen götür dedim görüşmediğim için
Benle kavga etme. Yok bakma onların durumuna. Muhtaç değiliz vs. Mesele muhtaçlık mı 3 kişi aynı yerde 1 ine yapmıyolarEsiniz ne dusunuyor bu konuda?
Bence eşi görseydi anında ortamı terk ederdiEsiniz görmüstür ailesinin ona verdigi degeri . Bundan sonra onlara torunlarinin yüzünü göstermezdim. Esinizin yerinde olsam o mekani da aninda terk ederdim sizde ederim bu kadarmis deyip
El kadar bebekten de mi hırsBüyük ihtimalle sen bizi istemiyorsun biz de senin çocuğuna bir şey almıyoruz diye çocukluk yapmışlar
Valla el kadar bebekten de hırs çıkarmazsın. Büyüyünce gidince de diğer 2 sine çikolata alıp sana yok mu diyeceklerİnsanların yaptığı şeylere şu yuzyilda şaşırıyor musunuz hala?
Yani zaten sıfır beklenti içerisinde olmalısınız öncelikle. Sorunlarınız aşikarken aksi bi tavır beklemeniz hata. Görüşmemeye ve eşinizle çocuğunuzu gönderseniz de herhangi bir olumlu tavır beklememeye devam edin. Muhtemelen herkes mecburiyetten görüşüyor. Paylaşım yapan da kötü niyetle düşünürsek tam olarak böyle hissedin diye yapıyor olabilir. İyi niyetle düşünürsek sizin çocuğunuzu paylaşmanın sizi rahatsız edeceğini düşünmüş de olabilir. Her iki koşulda da sallamayın.Kızlara ben eş ailesi ile görüşmüyorum. Haksızlık yaptılar ve gurur, onur kırıcı şeyler. Üstüne de bizden talepte bulunup evden attılar. Neyse eşim de dedi ki sürekli çocuğumuzu soruyorlar bize gelecekler vs. Neyse ben de görüşmediğim için eşimin ısrarı üzerine tm sen çocuğu al git dedim araya girmek istemedim. Sonra tesadüfen gördüm.İnstagramda kardeşi durum yapmış herkese açık .2 tane daha yiğenleri var. Benim gönderdiğim gün sadece o 2 çocuğu paylaşmış. Bir de bunlara isimli bileklik yapmışlar altın. Onu da paylaşmış ellerini. Benim çocuğum da aynı gün gitti. Hadi bana yapmadın. El kadar bebeğin ne suçu var
İnsan değer verdiği kişilere kırılır.Eşiniz bir daha götürmek isterse izin vermeyinValla el kadar bebekten de hırs çıkarmazsın. Büyüyünce gidince de diğer 2 sine çikolata alıp sana yok mu diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?