Çok sinirli ve kırgınım. Sizce ne yapmalıyım?

Tamam kollarını paylaşmış diğer 2 sine yiğenlere hediyemiz diye. Eşim geldi çocukta bir şey yok. Almamışlar. Aynı gün bir de.
 
Nerden bileyim güya soruyorlarmş bende dedim tm görsünler araya girmiyeyim. Hep yalan dolan. Eşim zorla götürdü. Bir de farklı zamanlarda değil aynı gün almışlar. Çocuğum da oradayken.
İçlerini en iyi siz bilirsiniz ve bu hareketin bilinçli yapıldığından eminsiniz belli ki. Sizin zaten bu saatten sonra tavrınız belli olur da önemli olan eşiniz umarım neyin ne olduğunu anlamıştır.
 
O kadar küçük bebeği istersen mezardan dedesi çıksın yine göndermem.esimjn ailesi hiçbir sorun olmamasına rağmen kızım 8 aylık olana kadar görmedi hemde çok yakın yerlerdeyiz.haketmeyene hiçbir şey yapmayacaksın.bi daha göndermeyin diycem ama erkekler ailesine toz kondurmuyor
 
“Ben çocuğumu nasıl böyle bir ortama gönderdim?” diyeceksiniz sandım. Hanımefendi, eşinize ve çocuğunuza değer verselerdi, size de kıymet verirlerdi. Size kıymet göstermeyen insanlar, ne oğlunu ne de torununu gerçekten düşünüyor demektir. Böyle bir aileden beklenti içerisinde olmanız bile hayret edilecek bir durum.
Sizi bu noktaya getiren asıl sebep ise eşinizin ailesine karşı net bir tavır koyamaması. Eşiniz ailesine karşı net bir duruş sergileyemediği sürece, ne siz ne de çocuğunuz onlar için değerli olacak. Eşiniz, “Ailem gelecekmiş, göreceklermiş.” dediği anda, kararlı bir şekilde tepki verip görüşmelerine izin vermemelisiniz.
Konunun çözümü aslında bu kadar basit. Kendi değerinizi ve kıymetinizi bilmezseniz, başkalarından da değer görmeyi bekleyemezsiniz. Bu yüzden, öncelikle çocuğunuzu bu duruma sokan eşinize tepkinizi gösterin. “Benim çocuğumun değer görmediği bir ortama gitmesine ya da onların buraya gelmesine izin vermiyorum.” diyerek sınırınızı net bir şekilde çizin.
 
Hiç bir şey. Her zaman ki gibi.
Kv kızıma bir çöp dahi almadı.Ama diğer gelinin ilk evliliğinden olan çocuğuna altınlarını satıp bir şeyler aldı.Ben de duyduğumda çok üzüldüm.Sonrasında aman benim evladımdan daha önemli değiller deyip sallamamaya başladım.Sen de takma
 
Tamam kollarını paylaşmış diğer 2 sine yiğenlere hediyemiz diye. Eşim geldi çocukta bir şey yok. Almamışlar. Aynı gün bir de.
E tamam işte. Zaten almayacaklar. Aksini beklemeniz hata. Sizin çocuğunuza da birebir aynı tavrı gösterebilecek insanlar olsalar zaten bilirdiniz. Bu tavrı kabul ettiğiniz durumda çocuğunuzu gönderin. Zamanla ayrımcılık göze batan hale gelirse eşiniz de farkeder hem belki.
 
cocuk kac yasinda? Ve daha önce cocuga ilgi alaka varmiydi? Hatali olan sizsiniz, madem
bu kadar gicik oldugunuz insanlar, cocugunuzu göndermeyin o zaman sizin olmadiginiz ortamlara
 
Valla el kadar bebekten de hırs çıkarmazsın. Büyüyünce gidince de diğer 2 sine çikolata alıp sana yok mu diyecekler
Belki önceden alıp o gün vermişlerdir. Bebeğin geleceğini bilememislerdir. Ayrıca siz gorusmeyince cocugunuzun da bir adım geride kalacağını dusunebilirsiniz. Sonuçta hediye. Ona niye vermediniz de denmez bence. Ben olsam utanır demem birşey. Keyifleri bilir ona göre muamele görürler.
 
İyi niyetli olmakt mono gibi ol
 
Bebişe üzüldüm ya kıyamam dışlamışlar..
Ay ben de üzüldüm hatta kendi kucuklugum aklıma geldi.

Konu sahibi bir laf vardır; anası sevilmeyenin danası da sevilmez.

Bu cümle hep kulağınızda olsun, cocugunuz büyüdükçe daha fazla dışlanma ihtimaline karşı tetikte olun, yavrunuzu koruyun ne olur ne olmaz. Çünkü bebeklikten cocukluga geçip bilinçlenince akrabalar tarafından kasıtlı dışlanmak çok ama çok kötü yaralar açıyor maalesef.
 
Walla konu sahibi ne dersen de “anası sevilmiyorsa danası da sevilmiyor” bebeğini bir daha sakın gönderme
 
En iyisi görüşmemek. Valla bunlar diyorum ya büyüyünce de onlar çikolata alıp sana yok dicek ler
 
Ne yapayım mesela önerin var mı canım
 
Evet gıcık bi durum ama bunu yapan sizin aileniz değil neticede. Kırılması gereken kişi eşiniz. O önemsemiyorsa sizde önemsemeyin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…