lifeve Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Nisan 2016 1.575 937 123 19 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sekerrss #41 Sekerrss .!.: Insallah en kisa zaman da hayirlisi ve saglikla nasip etain Allahim Genişletmek için tıkla... Amincanim saol allah razi olsun sizlerede inslh
Sekerrss .!.: Insallah en kisa zaman da hayirlisi ve saglikla nasip etain Allahim Genişletmek için tıkla... Amincanim saol allah razi olsun sizlerede inslh
MELINA12 Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2019 122 78 18 28 19 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sekerrss #42 lifeve .!.: Bendw inanmiyorum zaten artik yapmiycam adeti bekliyorum gecikirse kan veririm 11 gundu catlatma ignesinin bugun 12 ama test falan yapmayi dusunmuyorym adet ollmazsam 3 gune kan veririm psikolojim mahvoldu Genişletmek için tıkla... Maalesef test yapa yapa resmen negatif fobisi başlıyor çok iyi anlıyorum kuzum erken gebeliklere güvenim iyice bitti bekleyelim beklemekte hayır var
lifeve .!.: Bendw inanmiyorum zaten artik yapmiycam adeti bekliyorum gecikirse kan veririm 11 gundu catlatma ignesinin bugun 12 ama test falan yapmayi dusunmuyorym adet ollmazsam 3 gune kan veririm psikolojim mahvoldu Genişletmek için tıkla... Maalesef test yapa yapa resmen negatif fobisi başlıyor çok iyi anlıyorum kuzum erken gebeliklere güvenim iyice bitti bekleyelim beklemekte hayır var
lifeve Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Nisan 2016 1.575 937 123 19 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sekerrss #43 MELINA12 .!.: Maalesef test yapa yapa resmen negatif fobisi başlıyor çok iyi anlıyorum kuzum erken gebeliklere güvenim iyice bitti bekleyelim beklemekte hayır var Genişletmek için tıkla... Aynen oyle bir kac gune baslar adet insllh adet olurumda boyle celiskite gerek kalmasn allahim diorum
MELINA12 .!.: Maalesef test yapa yapa resmen negatif fobisi başlıyor çok iyi anlıyorum kuzum erken gebeliklere güvenim iyice bitti bekleyelim beklemekte hayır var Genişletmek için tıkla... Aynen oyle bir kac gune baslar adet insllh adet olurumda boyle celiskite gerek kalmasn allahim diorum